------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Benim sayaç 1 zaten

sarj su gibi akıyor mübarek

rusya mk8 e geçiyorum millet

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu içerisinde mesaj tekrarı yapmayınız

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925, eskbxl ve esmeran3
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
eminde

eminde

Üye
Asabi kardeş nedir son durum

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Asabi kardeş nedir son durum

dostum dun akşam yükleyemedim elektrikler kesildi bu aksam artık yapıcaz isterseniz siz yükleyin linkini yollayayim ama türkiye sürümunden çok daha iyi olduğu kesin

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam telefonun şarjının daha uzun süre dayanması için yapılacak şeyleri sıralar mısınız lütfen?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam telefonun şarjının daha uzun süre dayanması için yapılacak şeyleri sıralar mısınız lütfen?

parlaklığı kismak konum servislerini kapatmak rami temizlemek %30un altındayken güç tasarrufunu açık tutmak

KD1907

KD1907

Üye
Peki bişey daha sorucam telefonu ilk aldığımda yüklemem geren uygulamalar neler ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
KD1907

KD1907

Üye
bu telefonu eksilerini bile bile almak aptallık olur bence uzak dur

uygulamalar kişisel birşey
Telefon gayet kullanışlı ve güzel bi telefon sana göre almak aptallık olabilir ama ben alıcam. Ayrıca neden aptallık olsunki?

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve aresbilir
aresbilir

aresbilir

Üye
Telefon gayet kullanışlı ve güzel bi telefon sana göre almak aptallık olabilir ama ben alıcam. Ayrıca neden aptallık olsunki?
Sen aldırma kardeş kafana yatiyosa al gitsin salla gerisini ;) cihaz gayet iyi bence bi sıkıntı yok şükür. 6 aydır kullanıyom raad ol

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve KD1907
KD1907

KD1907

Üye
kullanınca görürsün
Evet görürüm. Telefonun kötü olduğu fikri sana ait.. Ama telefon gayet güzel hızlı ve kullanışlı.. Valla ben alıcam kullananlar memnun.. Ayrıca en yakın arkadaşımda da bu telefon var ve gayet iyi.. Kendi gözümle gördüğüm şeye inanırım ben.

Üst Alt