------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar ben şeyi anlamadım ya bu S4 ün işlemci hızında 1,6 GHz 4 çekirdek +1,2 GHz 4 çekirdek.. Ne anlama geliyo bu?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

eskbxl

eskbxl

Üye
ok dünde bi arkadas 9 saat şarjda bırakmış telefonu daha iyi olmuş pil ömrü bende uyguladım lakin yine fütursuzca somurdu bataryayi birde böyle deneyim bakim bataryamda şişlik falanda yok ama şarj yine deli gibi içiyor servise de yollayamiyorum sayacım 1 çünkü ne yapacağımu şaşırdım

bu arada benim şarj aletinden bazen garip garip sesler geliyor genelde %80-90 larda filan şarj olurken oluyor sizde de varmı buu ?
arka kisimda acik calisan seyler varsa kapat birde oyle dene
4.3 lere iyilestirme guncellemesi geldi. mj8 olan guncelleme mek gibi olmasi lazim son uc harfi
Arkadaşlar ben şeyi anlamadım ya bu S4 ün işlemci hızında 1,6 GHz 4 çekirdek +1,2 GHz 4 çekirdek.. Ne anlama geliyo bu?
konun baslarinda nextman aciklamisti 9500 ve 9505 arasindaki farklari eskilerden baslarsan bula bilirsin.

KD1907

KD1907

Üye
Bişey daha sorucam S4 ü ilk aldığımız zaman 8-9 GB boş yer oluyomuş. Ben oyun falan yükleyeceğim o yüzden bu hafıza bana yetmez. Şimdi ben SD card alsam istediğim oyun uygulamayı falan yükleyebilir miyim? Bir yerde okumuştum her oyunu yükleyemiyosun SD card a diye..

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam benim tel samsung s4 ama iyileştirme güncelmmesi yoktur baktım güncelleme cıkmadı 9500

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Aynen bende de gözükmuyor yeni güncelleme

eskbxl

eskbxl

Üye
Bişey daha sorucam S4 ü ilk aldığımız zaman 8-9 GB boş yer oluyomuş. Ben oyun falan yükleyeceğim o yüzden bu hafıza bana yetmez. Şimdi ben SD card alsam istediğim oyun uygulamayı falan yükleyebilir miyim? Bir yerde okumuştum her oyunu yükleyemiyosun SD card a diye..
evet sd karta her oyun yuklenmiyor yuklenen bir cok oyun var secenekler size kalmis.
hocam benim tel samsung s4 ama iyileştirme güncelmmesi yoktur baktım güncelleme cıkmadı 9500

Aynen bende de gözükmuyor yeni güncelleme
evet daha turkiye 9500 ler icin duzeltme guncellemesi yayinlanmadi. sammobilden takip edebilirsiniz.
Sayac 1 ise zaten görünmez ki?

Hayır gözükür. sayacın güncellemelerle bi alakasi yok
eger cihaziniz rootlu degilse guncelllemeri gorunur sayaciniz aktif olsa dahi.
bende oyle olmstu ilk bas root ladim sayac aktif olsu sonra stock room yukledim duzeltme guncellemesinide ota uzerinden aldim.usta nerelerdesin hic gorunmuyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Ya SD carda hangi oyunları yükleyip yükleyemeyeceğimi nerden öğrenebilirim?

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
güncelleme banada gelmedi arkadaşlar ya ?

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
4.3 zaten şu an telefon onun düzeltme güncellemesi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
MK8 rusya sürümünü de denemek lazım tüm hatalar ve stabilizasyon sorunları giderilmiş şarj daha iyi gidiyormuş

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, eskbxl ve esmeran3
eskbxl

eskbxl

Üye
MK8 rusya sürümünü de denemek lazım tüm hatalar ve stabilizasyon sorunları giderilmiş şarj daha iyi gidiyormuş

bize gelince kullanalım biz :) root rom atmaya gerek yok
eger baska ulke stock romu yuklerseniz sayaciniz aktif olur diye biliyorum yuklemeden once arastirin nasilsa turkiyede gelir yakin zamanda
bize gelince kullanalım biz :) root rom atmaya gerek yok

eyvallah teşekkür ettim :)
rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Yani kardeşim türkiyeye gelince kullanalım bi hafta geç olsun güç olmasın

Üst Alt