------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaytug

Üye
arkadaşlar lütfen bi yardım edin şarj yarım gün bile dayanmıyor :'(

jakabey

Üye
Şarj için tavsiyem wipe işlemini işlemini yap ama tamamen cihazı sıfırlama bu işlemi yaparken yedeklerini al hafıza kartını çıkar daha sonra batarya kalibrasyonunu yap benim çok işime yaradı şarjı gece takıyordum sabaha kadar % 40 şarjı bitiriyordu şimdi ise sadece 1-2 gidiyor

Massbattle

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme yaptım 4.3 1 hafta sonra telefon sim kartı görmez oldu servis yok yazıyor ama başka telefonlarda çalışıyor kart yeni yayınlanan 4.3 ü kurayım belki düzelir dedim kiese bağladım kieste hata verdi cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor diye aynı arkadaşta olduğu gibi benimde TUR yazan yer xxx olmuş nasıl düzelticez factory wipe de işe yaramıyor

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme yaptım 4.3 1 hafta sonra telefon sim kartı görmez oldu servis yok yazıyor ama başka telefonlarda çalışıyor kart yeni yayınlanan 4.3 ü kurayım belki düzelir dedim kiese bağladım kieste hata verdi cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor diye aynı arkadaşta olduğu gibi benimde TUR yazan yer xxx olmuş nasıl düzelticez factory wipe de işe yaramıyor
imeil niniz duruyormu ondanda hata olabilir tekrar odinle cihaniza uygun romu flaslayin.
sonra wipe data factory ve wipe parttion lari yapin tekrar deneyin.

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaşlar benim telefon müzikleri düzgün çalmıyor,normalde calma tuşuna basıyorum ;Müzik Çalarda müziğin yarısına gelmeden atlıyor diğerine ve poweramp de hiç calmıyor....

eroskop100

eroskop100

Üye
Şarj % 20 lerdeyken telefona baktığım sırada bir anda bitiyor, ne yapabilirim ?

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve ohevliyaoglu
ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
Şarj % 20 lerdeyken telefona baktığım sırada bir anda bitiyor, ne yapabilirim ?

aynı sorun bende de var. pili çıkarıp takıyorum teli açınca düzeliyo 1-2 dakika sonra yine aynısı oluyo şarj edene kadar.Nedir çözümü bilen var mı?

Massbattle

Üye
imeil niniz duruyormu ondanda hata olabilir tekrar odinle cihaniza uygun romu flaslayin.
sonra wipe data factory ve wipe parttion lari yapin tekrar deneyin.
Kardeşim teşekkür ederim imeime bakamıyorum sim kartı görmediği için gözükmüyor *#06# de null\null yazıyor ama mcks den imeimi sorguladım
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung Galaxy S4 GT-I9500 Model Bilgileri: Samsung Galaxy S4 GT-I9500
böle yazıyor root kullanmak istemiyorum sorunu çözemezsem garantiye vericem yardım edmeye öalıştığın için teşekkür ederim kardeşim.
[TBODY] [/TBODY]

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değerli S4 kullananan kardeşlerim.Bataryanızın performansını ölçmek yada arızalı olup olmadığını tespiti için lütfen aşağıdaki kriterleri gözden geçiriniz.

1-Güncelleme sonrası cihazı sıfırlayınız.(Tam sıfırlama)
2-Asla batarya optimize uygulaması yada modu yüklemeden tam doldurup kapanana kadar 3 tur cihazı kullanın
3-Tüm bu işlemlerden sonra hala cihazınızda bataryanız aşırı tüketim gösteriyorsa en yakın servise mutlaka gösterin

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, eroskop100, tomy1925 ve 1 kişi daha
eskbxl

eskbxl

Üye
Kardeşim teşekkür ederim imeime bakamıyorum sim kartı görmediği için gözükmüyor *#06# de null\null yazıyor ama mcks den imeimi sorguladım
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung Galaxy S4 GT-I9500 Model Bilgileri: Samsung Galaxy S4 GT-I9500
böle yazıyor root kullanmak istemiyorum sorunu çözemezsem garantiye vericem yardım edmeye öalıştığın için teşekkür ederim kardeşim.
[TBODY] [/TBODY]
kardes senin imeilin ucmus benimde basima gelmisti. telefon numaralarini dahi goremiyordum.
Galaxy S4 GT 9505 İmei Silinen Cihazlar İçin Çözüm
burayi incelermisin benimde basimdan gecmisti.

Sciondar

Sciondar

Üye
Sağol kardeş, önbelleği silince düzeldi.. Yalnız bazı oyunlarda sıfırlandı, sanırım dataları orada tutuyordu.
Önemli değil de oyunların nasıl gittiğini anlamadım oyunların onbellegini de mi sildin? İlginç olmuş

musti15fb

Üye
Önemli değil de oyunların nasıl gittiğini anlamadım oyunların onbellegini de mi sildin? İlginç olmuş

Yok, sadece Kayıt Yeri'ne girip Önbellek çıkan yer 2.04 GB idi, hepsini sildim. Bazı oyunlarda sıfırlandı, hepsi değil.

tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşım guncellemeyi sanırım ota yolu ile yapmamış olmalısın.ime geri getirmek için sammobile de türkiye sürümü olan 4.3 yazılımıni odin den yüklersen sorunun duzelcegini düşünüyorum

Massbattle

Üye
ota ne bilmiyorum ama kies 3 ten koblo yoluyla yaptım bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim

teserak

teserak

Üye
yeni bir düzeltme güncellemesi gelmedi...geçen hafta knox u etkinleştirdim ama sorunlar düzelmedi sonra hafıza kartının yedeğini alıp kartı telefonda biçimlendir yaptım ve yedeği karta geri yükledim...ve bariz biçimde düzelmeler gördüm...galaride..dosyalarda donmalar olmuyor...şu an için iyi diyebilirim

tomy1925

tomy1925

Üye
ota ne bilmiyorum ama kies 3 ten koblo yoluyla yaptım bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim
Rica ederim kiesten yapmış olsan bile imei inin uçmamış olmamasi lazım.tabi eyer tekrardan 4.3 den 4.2 ye dönmeye çalışmadıysan.bilindiği gibi 4.3 den 4.2 ye dönüşte imei ucmasi kacinilmaz oluyor.odinden güncel olan türkiye romunu yeniden flash lamayi denedin mı?

Sciondar

Sciondar

Üye
Müzik çalar a ses kaydı gibi seslerde ekleniyor ben sadece müzikler olsun istiyorum nasıl yapabilirim?

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Nextman usta telefona root atacağımda 4.3 s4 root nasıl atabilirim

Üst Alt