------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
Ben bir şey soracaktım.Telefon 16 gb model ve bende oyun oynamayı seven birisiyim 5-6 tane en az 1 gb olan oyunlar var ve telefon bunlardan dolayı doldu normal facebook güncellemesi bile yapamıyorum.Acaba ben bunları nasıl hafıza kartına taşırım bi bulamadım taşımayı 4.3 güncellemesiyle gelecek dediler nasıl taşıyabilirim bunu ben? :)

bela55

bela55

Üye
S.a telefon rehberindeki numaraları nasıl sim karta kopyalayabirim ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
S.a telefon rehberindeki numaraları nasıl sim karta kopyalayabirim ?
Rehbere girip menü tuşuna bastığınızda içe/dışa aktar a basıp en alttaki sim karta aktar dan aktarabilirsiniz.

• Beğen
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben bir şey soracaktım.Telefon 16 gb model ve bende oyun oynamayı seven birisiyim 5-6 tane en az 1 gb olan oyunlar var ve telefon bunlardan dolayı doldu normal facebook güncellemesi bile yapamıyorum.Acaba ben bunları nasıl hafıza kartına taşırım bi bulamadım taşımayı 4.3 güncellemesiyle gelecek dediler nasıl taşıyabilirim bunu ben? :)

Telefonunuz rootlu ise hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Ancak 4.3 güncellemesi için temiz bir kurulum yapmanız önerilir.

erko merko

erko merko

Üye
4.3 yükleyince antutu 3d puanım düştü eskiden 7500 küsür olan puan şimdi 5800-6000 civarına düştü, aynı sorunu yaşayan varmı ?

oleytoo

oleytoo

Üye
4.3 te rehbere geç girme sorunu devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve muratvemine
KayraBey

KayraBey

Üye
Çıktığı zaman da söyledim ve haklı olduğum aşikar S4 gerçekten pişmanlık :D

Samsung'un yazılım rezilliği hâlâ devam etmekte...

iyi ki almamışım valla.

.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TAMER TURK, muratvemine ve Sciondar
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çıktığı zaman da söyledim ve haklı olduğum aşikar S4 gerçekten pişmanlık :D

Samsung'un yazılım rezilliği hâlâ devam etmekte...

iyi ki almamışım valla.
Cihaz kullanımı göreceli bir olay tek bir gercek var yeterki insan cihazi kullansın cihaz insanı değil. S4 guncelleme konusunda diğer markalar gibi sıkıntı yaratmış olsada başkalarının adina pişman olma bence.Memnun olan alir olmayan almaz gider satar kimse samsung yada x markadan para almiyorki.

• Beğen
Tepkiler: vefk22, mah20094, baby_face_ ve 7 diğerleri
.caner.

.caner.

Üye
Cihaz kullanımı göreceli bir olay tek bir gercek var yeterki insan cihazi kullansın cihaz insanı değil. S4 guncelleme konusunda diğer markalar gibi sıkıntı yaratmış olsada başkalarının adina pişman olma bence.Memnun olan alir olmayan almaz gider satar kimse samsung yada x markadan para almiyorki.
Abi şimdi benim cihaz Mg9 MEA sürümünün rootunu atsam brick olur mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.2 de sorun olmaz da imei sıkıntısı olabilir olursa mg9 modemi yuklersin düzelir

• Beğen

Andevoid

Üye
offical miui çıktı hayirli olsun...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rom gelistirme grubu :)

• Beğen
Tepkiler: cardanadam ve .caner.
erko merko

erko merko

Üye
Hocam sizin 4.3'te antutu testinde 3d puanınız düştümü 4.2.2'ye göre ? benim düştü nedense 5800-6000 civarı 3d puanı alıyorum şuan :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam sizin 4.3'te antutu testinde 3d puanınız düştümü 4.2.2'ye göre ? benim düştü nedense 5800-6000 civarı 3d puanı alıyorum şuan :bilmem:
Test etmedim çokta bağlayıcılığı yok benim için sebebine gelince sürekli aynı uygulamaların aynı sürümleri ile test ederim farkı anlarım örnek inernet tarayıcı ve birkaç özel uygulama bu sonuçlara takılmayın cihazınızda uygulama ile sorun yaşarsanız ozaman çözüme bakarız.Ama sırf senin için şimdi test ederim.:oke:

Sonuc 3D 6093 :hmmm tabi onceki sonucu hatırlamıyorum:D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: erko merko ve .caner.

Üst Alt