Mem_et
Üye
Evet ben kullandım ve gayet güzel.Akadaşlar 4.3 için root çıktımı bilgisi olan yada root yapan varmı?
Evet ben kullandım ve gayet güzel.Akadaşlar 4.3 için root çıktımı bilgisi olan yada root yapan varmı?
Şuan için çıkmadı biliyorum ama yakindir çıkmasıAkadaşlar 4.3 için root çıktımı bilgisi olan yada root yapan varmı?

Rehbere girip menü tuşuna bastığınızda içe/dışa aktar a basıp en alttaki sim karta aktar dan aktarabilirsiniz.S.a telefon rehberindeki numaraları nasıl sim karta kopyalayabirim ?
Ben bir şey soracaktım.Telefon 16 gb model ve bende oyun oynamayı seven birisiyim 5-6 tane en az 1 gb olan oyunlar var ve telefon bunlardan dolayı doldu normal facebook güncellemesi bile yapamıyorum.Acaba ben bunları nasıl hafıza kartına taşırım bi bulamadım taşımayı 4.3 güncellemesiyle gelecek dediler nasıl taşıyabilirim bunu ben?![]()
Herşeyimize yetiyor, gayette memnunum cihazdan.Çıktığı zaman da söyledim ve haklı olduğum aşikar S4 gerçekten pişmanlık
İyilik almamışım valla.
Cihaz kullanımı göreceli bir olay tek bir gercek var yeterki insan cihazi kullansın cihaz insanı değil. S4 guncelleme konusunda diğer markalar gibi sıkıntı yaratmış olsada başkalarının adina pişman olma bence.Memnun olan alir olmayan almaz gider satar kimse samsung yada x markadan para almiyorki.Çıktığı zaman da söyledim ve haklı olduğum aşikar S4 gerçekten pişmanlık
Samsung'un yazılım rezilliği hâlâ devam etmekte...
iyi ki almamışım valla.
Abi şimdi benim cihaz Mg9 MEA sürümünün rootunu atsam brick olur mu?Cihaz kullanımı göreceli bir olay tek bir gercek var yeterki insan cihazi kullansın cihaz insanı değil. S4 guncelleme konusunda diğer markalar gibi sıkıntı yaratmış olsada başkalarının adina pişman olma bence.Memnun olan alir olmayan almaz gider satar kimse samsung yada x markadan para almiyorki.
Tamam abi Sağol4.2 de sorun olmaz da imei sıkıntısı olabilir olursa mg9 modemi yuklersin düzelir

O ne açarmısın birazoffical miui çıktı hayirli olsun...
Hocam sizin 4.3'te antutu testinde 3d puanınız düştümü 4.2.2'ye göre ? benim düştü nedense 5800-6000 civarı 3d puanı alıyorum şuanCihaz kullanımı göreceli bir olay tek bir gercek var yeterki insan cihazi kullansın cihaz insanı değil. S4 guncelleme konusunda diğer markalar gibi sıkıntı yaratmış olsada başkalarının adina pişman olma bence.Memnun olan alir olmayan almaz gider satar kimse samsung yada x markadan para almiyorki.

Test etmedim çokta bağlayıcılığı yok benim için sebebine gelince sürekli aynı uygulamaların aynı sürümleri ile test ederim farkı anlarım örnek inernet tarayıcı ve birkaç özel uygulama bu sonuçlara takılmayın cihazınızda uygulama ile sorun yaşarsanız ozaman çözüme bakarız.Ama sırf senin için şimdi test ederim.Hocam sizin 4.3'te antutu testinde 3d puanınız düştümü 4.2.2'ye göre ? benim düştü nedense 5800-6000 civarı 3d puanı alıyorum şuan![]()

tabi onceki sonucu hatırlamıyorum