------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, .caner., eskbxl ve 2 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam galaxy s4 octa'nın gpusu'nu nasıl overclock edebilirim ? en risksiz yöntemi söylermisiniz
Risksiz bir yöntemi yok mutlaka risk var 4.2 de brick riski fazla idi 4.3 için bekliyoruz.Bulurum ama denerken riski göze alacaksın :D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
erko merko

erko merko

Üye
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cpu yu Oc lasak sorun olur mu?
ne olcak çok çok board yakarsın :D işte riski göze alan hintli bir kardeşin overclock sonrası şarj durumu :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Ekran neredeyse hep kapalıymis ama :) çok iyi sonuc

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekran neredeyse hep kapalıymis ama :) çok iyi sonuc
Bende cihazı yalın halde 2 gün tamamiyle gördüm benim tavsiyem mobil ve kullandığınız launcher uygulamasını iyi seçmeniz.Mesela size bir tecrübemi daha söyleyim 4.2 ye göre geliştirici seçeneklerindeki ayarların 4.3 de daha fazla etkisini gördüm bu şekilde yalın kullanım ile 2 gün şarj etmedim

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bende cihazı yalın halde 2 gün tamamiyle gördüm benim tavsiyem mobil ve kullandığınız launcher uygulamasını iyi seçmeniz.Mesela size bir tecrübemi daha söyleyim 4.2 ye göre geliştirici seçeneklerindeki ayarların 4.3 de daha fazla etkisini gördüm bu şekilde yalın kullanım ile 2 gün şarj etmedim
Mesela ben telefonu 4 saat kullandım lakin Şarjım suan %36 mobil veri full açık ve Greenify kullanıyorum.

Gelistirici seçeneklerinden neleri isaretlemetliyim ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enteresan :hmmm çok harcamış ben keşke şarja takmadan ekran görüntüsü alsaydım neyse yakın zamanda paylaşırım sen wipe da yaptım demiştin dimi 4.2 hala yüklüyse root yapıp recovery menuden wipe stats battery yap bence.

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Enteresan :hmmm çok harcamış ben keşke şarja takmadan ekran görüntüsü alsaydım neyse yakın zamanda paylaşırım sen wipe da yaptım demiştin dimi 4.2 hala yüklüyse root yapıp recovery menuden wipe stats battery yap bence.
Şu an cihaz rootlu wipe stats battery yapınca ne oluyor ? Bildiğimiz wipe islemi gibi mi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an cihaz rootlu wipe battery stats yapınca ne oluyor ? Bildiğimiz wipe islemi gibi mi?
Batarya okuma bilgileri silme diyelim biraz saçma olcak ama :D sen cwm'de bu işlemi yapınca tamamen pili bitir kapalı şarj et ve normla kullan bakalım sonucunu merakla bekliyorum :oke:

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Batarya okuma bilgileri silme diyelim biraz saçma olcak ama :D sen cwm'de bu işlemi yapınca tamamen pili bitir kapalı şarj et ve normla kullan bakalım sonucunu merakla bekliyorum :oke:
Sarjin yüzde kaç olması gerekiyor ? Normal wipe de %60 üzeri olması gerekiyordu galiba öyle birsey olmaz değil mi bunda

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sarjin yüzde kaç olması gerekiyor ? Normal wipe de %60 üzeri olması gerekiyordu galiba öyle birsey olmaz değil mi bunda
Hayır hayır 20 bile yeterli sadece tam bitene kadar kullan kapansada olur sonra şarja tak kapalı.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Abi yok tüm menülere baktım. Evde de değilim şu an yanimda pc yok, recovery den başka bir cwm atılır mı?

Üst Alt