------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

tomy1925

tomy1925

Üye
Benim dun kurduğum 3 cihazda wifi sorununu wipe islemlerini yaptıktan sonra düzeldi Bilginize.
Bende sorun olmadı ama sorun yaşayan arkadaşlar olmus ama onunda çözümü var diye biliyorum:hmmm

bmw4x4

bmw4x4

Üye
i9500xxuemj8 root unu bulabilsem süper olcek :)

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
nextman hocam benim tlfnun csc kodu ACR bu kod hic bir ulkeye ait degil benide bilgilendirseniz cok mutluolacagm

kralrxt

Üye
Benim anlamadigim italatci firma garantili telefonlara guncelleme gelecekmi ona gore rot layip odinden kuracamda bilen varsa yardimci olabilirmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
evet hocam birde recovery modda boyle yaziyor multi code css ACR

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada csc kodu programsız öğrenmek için arama bölümüne gelin *#1234# yapınız çıkan bilgileri görebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve TAMER TURK
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
hocam cikan goruntu bu ben bundam bisey anlamadim pek

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet samsung ile bu konu hakkında ortadoğu ve africa sürümü olduğu belirtilmiştir CSC kodundaki OJV sizin sürümünüz.İsterseniz odin ile kurabilirsiniz ama beni dinlersen bekle derim son olarak yayınlanacak çünkü bu sürümde yüklemeden ne gibi riskler var henüz denemiş değilim.

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
evet hocam ben bu ojv yi sammobildede afrika ve.turkiye kodu olarak yazildigini gormusdum ama ojv yi bilmiyordum yani ota yolu ilede bize gelecek dimi ayrica sorularima cevap yazdiginiz icin size cok cok tesekur ederim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet hocam ben bu ojv yi sammobildede afrika ve.turkiye kodu olarak yazildigini gormusdum ama ojv yi bilmiyordum yani ota yolu ilede bize gelecek dimi ayrica sorularima cevap yazdiginiz icin size cok cok tesekur ederim
Rica ederim çok soru soruluyor işlerimin yoğunluğunuda göz önünde tutarsak yetişmeye çalışıyorum, siz değerli arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum :) Az önce bende iş yerinde 2 cihazı daha güncelledim sorun yok şarj işi kişiden kişiye değişir akşama belki kendi cihazımıda yeniden kurar root arayışına başlarım çünkü riskli sayaç işi çözüldü çözülecek hintli kardeşim sağolsun bu konuda iyi haberi hafta sonuna kadar verir bana bende anlatırım :)

Eğer güncelleme gelmez ise 4.2.2 üstüne 4.3 yükle derim ama malum imei silinebilir gerçi sonrası modem dosyasını atarsın ama riske girmeni ben tavsiye etmem mutlaka yayınlanacaktır.

Son bir uyarı cihazınız replika yani orjin değilse kesinlikle yükleme işine girmeyin ve klon imei kullanan arkadaşlarım

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
ANIL

ANIL

Admin
4.3 sürümünde geçiş animasyonlarını değiştirince tekrar eski haline dönüyor. 4.3 sürümünden kaynaklı bir durum sanırım 4.2'de bir sorun yoktu.

bmw4x4

bmw4x4

Üye
ben geçtim odin ile 4.3 ü kurdum tabi ondan önce fullwipe yaptım :) şimdi iyi telefon bi root kaldı oda 4.3 çıkınca atıcaz

tomy1925

tomy1925

Üye
kardes benimde cscs kodum ACR telefonparelel ithalat benimde canimi sıkıyor guncelleme almicakmis gibime geliyor bir seyler ogrenirsen benimlede paylas
Root atıp Imei yedeğini cwm den al olmazsa pc den de al ondan sonra guncel stock rom atabilirsin odin uzerinden.ama dikkat et imei uçmasını karşı yedek almayi unutma

• Beğen
Tepkiler: TAMER TURK
bela55

bela55

Üye
knox da cekilen fotolari nasil disa aktaracagiz bide knoxa uygulama yuklemek istiyorun nasıl yapacagim bilen varmi?

tomy1925

tomy1925

Üye
Peki turkiye romu kursak 4.3 guncellemesini alabilirmiyim yoksa onudami odinle yuklemek zorundayım
Alırsın turkiye romunu kurduktan sonra cihaz rootluysa yada rootluycaksan Ota üzerinden alamazsin güncellemeleri
Sarj sorunu için Wipe işlemi yapıcam ama önce wifi bulmam lazım sonra okadar şeyi yüklerken kota biter 9 gb internetten 1 gb kaldı Nextman usta yardım edermisin ben dahili hafızayı nasıl resetlerim şimdi Wipe yapınca daha önceki uygulamaların kalıntıları kalsın istemiyorum
Full reset için 3 parçalı stock rom kurmalisin odin uzerinden maxi cepte mevcut 3 parçalı romlar:good:

berkde

Üye
nextman ben orjinal rusya 4.3 ü kurmuştum sen bana bekle demiştin 4.3 türkiye için çıkmış şimdi yüklücem garanti gelir mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nextman ben orjinal rusya 4.3 ü kurmuştum sen bana bekle demiştin 4.3 türkiye için çıkmış şimdi yüklücem garanti gelir mi ?
Hayır kardeşim ama Odin 3.9 ile yükleyebilirsin sayaç işi hala çözülmedi

Üst Alt