sawbaba54
Üye
Reset desenize yav
ses kısma home tuşu açma düğmesi basılı tut hard reset at oldu bitti
))Reset desenize yav
ses kısma home tuşu açma düğmesi basılı tut hard reset at oldu bitti
))Bende sorun olmadı ama sorun yaşayan arkadaşlar olmus ama onunda çözümü var diye biliyorumBenim dun kurduğum 3 cihazda wifi sorununu wipe islemlerini yaptıktan sonra düzeldi Bilginize.

-----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı-----Sarj sorunu için Wipe işlemi yapıcam ama önce wifi bulmam lazım sonra okadar şeyi yüklerken kota biter 9 gb internetten 1 gb kaldı Nextman usta yardım edermisin ben dahili hafızayı nasıl resetlerim şimdi Wipe yapınca daha önceki uygulamaların kalıntıları kalsın istemiyorum

kiese bağladığındamı görüyorsunuz ? bu kodunextman hocam benim tlfnun csc kodu ACR bu kod hic bir ulkeye ait degil benide bilgilendirseniz cok mutluolacagm
Rica ederim çok soru soruluyor işlerimin yoğunluğunuda göz önünde tutarsak yetişmeye çalışıyorum, siz değerli arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorumevet hocam ben bu ojv yi sammobildede afrika ve.turkiye kodu olarak yazildigini gormusdum ama ojv yi bilmiyordum yani ota yolu ilede bize gelecek dimi ayrica sorularima cevap yazdiginiz icin size cok cok tesekur ederim
Az önce bende iş yerinde 2 cihazı daha güncelledim sorun yok şarj işi kişiden kişiye değişir akşama belki kendi cihazımıda yeniden kurar root arayışına başlarım çünkü riskli sayaç işi çözüldü çözülecek hintli kardeşim sağolsun bu konuda iyi haberi hafta sonuna kadar verir bana bende anlatırım 
Root atıp Imei yedeğini cwm den al olmazsa pc den de al ondan sonra guncel stock rom atabilirsin odin uzerinden.ama dikkat et imei uçmasını karşı yedek almayi unutmakardes benimde cscs kodum ACR telefonparelel ithalat benimde canimi sıkıyor guncelleme almicakmis gibime geliyor bir seyler ogrenirsen benimlede paylas
Alırsın turkiye romunu kurduktan sonra cihaz rootluysa yada rootluycaksan Ota üzerinden alamazsin güncellemeleriPeki turkiye romu kursak 4.3 guncellemesini alabilirmiyim yoksa onudami odinle yuklemek zorundayım
Full reset için 3 parçalı stock rom kurmalisin odin uzerinden maxi cepte mevcut 3 parçalı romlarSarj sorunu için Wipe işlemi yapıcam ama önce wifi bulmam lazım sonra okadar şeyi yüklerken kota biter 9 gb internetten 1 gb kaldı Nextman usta yardım edermisin ben dahili hafızayı nasıl resetlerim şimdi Wipe yapınca daha önceki uygulamaların kalıntıları kalsın istemiyorum

Hayır kardeşim ama Odin 3.9 ile yükleyebilirsin sayaç işi hala çözülmedinextman ben orjinal rusya 4.3 ü kurmuştum sen bana bekle demiştin 4.3 türkiye için çıkmış şimdi yüklücem garanti gelir mi ?