------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

condo06

condo06

Üye
arkadaslar 4.2.2 mg9 dan odin ile I9500XXUEMJ8 4.3.3 yükledim yükleme sorunsuz oldu ama suan mobil veri açılmıyor acıldıktan 5 dk sonra baglanıyor ama veri aktarımı olmuyor sadece H H+ 3g yazıyor cözümünü nasıl bulabilirim. telefonum teknosadan alınma ama daha önce 4.2.2 kullanırken root atmıstım ozaman csc degişmiş suan kieste KSA yazıyor sorun bundan olabilir mi ?

cardanadam

cardanadam

Üye
yav pc olmadan ulke kodunu nasil ogrenebilirim telefon rootsuz
Telefonu kapat ses kısma ev tuşu açma tuşu üçüne birden bas ekrana yazı gelince sadece açma tuşunu bırak ekran gelince ses açma tuşuna bas orada yazması lazım sonra açma tuşuna 8 sn. Basılı tut telefon yeniden baslatilacak

• Beğen
Tepkiler: .caner.
komando04

komando04

Üye
4.3 jelibean gelmis bana gelmedi daha

baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
ANIL

ANIL

Admin
Benchmark puanlarına takılmanın anlamı yok arkadaşlar. Her güncellemede cihazın uçmasını beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54, Tolga3521 ve Nextman

best tiger

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_

sasaka7

Üye
Arkadaşlar 4.3 güncelledim sensörler çalışmıyor

tomy1925

tomy1925

Üye
arkadaslar 4.2.2 mg9 dan odin ile I9500XXUEMJ8 4.3.3 yükledim yükleme sorunsuz oldu ama suan mobil veri açılmıyor acıldıktan 5 dk sonra baglanıyor ama veri aktarımı olmuyor sadece H H+ 3g yazıyor cözümünü nasıl bulabilirim. telefonum teknosadan alınma ama daha önce 4.2.2 kullanırken root atmıstım ozaman csc degişmiş suan kieste KSA yazıyor sorun bundan olabilir mi ?
wipeleri yaptınmı cwm den?:s

sasaka7

Üye
Çözdüm, benim hatam şu an çalışıyor. Yinede teşekkür ederim tolga

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Ota'ya ne zaman gelir ?
Ben de güncelleme yapmadım ama bugün fark ettim arama yaparken ki kulağına götürdüğünde ekran kararmasını yapıyor ama tekrar kulaktan aldığımda ekranı açmıyor. Normalde çalışıyordu. Bugün çalışmadığını fark ettim. Hayırdır inşallah. Umarım güncellemeyle düzelir.

Son düzenleme:
condo06

condo06

Üye
wipeleri yaptınmı cwm den?:s
zaten 4.2.2 rootlu iken stok rom atıp rootu kaldırmıstım daha sonrada 4.3.3 yükledim islamova diye bir program geldi suan telefonum sebeke problemı yasıyor 2 bar cekiyor mobil acılmıyor arama yapmıyor cogunlukla

tomy1925

tomy1925

Üye
zaten 4.2.2 rootlu iken stok rom atıp rootu kaldırmıstım daha sonrada 4.3.3 yükledim islamova diye bir program geldi suan telefonum sebeke problemı yasıyor 2 bar cekiyor mobil acılmıyor arama yapmıyor cogunlukla
bende de mg9 tabanlı costum rom vardı 4.2.2 ve aynı zamanda rootlu idi cihazım.1 saat once turkiye sürümü olan 4.3. romunu yükledim odinle.ilk gözlemlerim cihazı açtığımda cihaz ingilizce uyarılar verdi wipleri yapmam için wiplerii yaptıgımda düzeldi.evet islamova adında apk var bende de ama onu silmek sorun basit:sirit: sebekem de ve netimde sıkıntı yok son 1 saattir:spr

• Beğen
Tepkiler: condo06
vic353

vic353

Üye
Telefonu kapat ses kısma ev tuşu açma tuşu üçüne birden bas ekrana yazı gelince sadece açma tuşunu bırak ekran gelince ses açma tuşuna bas orada yazması lazım sonra açma tuşuna 8 sn. Basılı tut telefon yeniden baslatilacak
orda official yaziyor da benim bakmak istedigim sey ulke kodu hani kieste yaziyor ya tur filan diye ona pc olmadan bakmak istiyorum

ShadowKing18

Üye
Benimde kenya mali ciktiya cok kotu oldu :/

yaso57

Üye
Wipe yapmadim telefon eskisinden daha iyi valla sarj sorunu falanda yok ramlerin performansida mukemmel teelfon ucuyor hatta o derece oyle soyliyim size 870 mb ram kullaniyo resim tuklemeyi beceremedim

vic353

vic353

Üye
orda official yaziyor da benim bakmak istedigim sey ulke kodu hani kieste yaziyor ya tur filan diye ona pc olmadan bakmak istiyorum
recoveryden bakiliyormus tur yaziyor rahatladim be :) sen downloada aldirdin tirstim bisey yazmayinca :)

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Knox'un ne işe yaradığını bilen var mı :) benim telefonda bi 2 değişiklik var sarji 1 saatte % 13 ten % 12 ye indi sizce kötü mü ?

Mem_et

Mem_et

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_

Üst Alt