Hocam oyunlar sd karta yükleniyormu veya taşınıyormı 4.3'te ?Şarj konusu herkese göre değişmektedir bunu belirtmiştim ama su gibi gitmiyor tecrübelerime göre tabi.
Küçük update paketleri çıkabilir ama versiyonda şu anda bir sıkıntı yok.güncellenmenin en düzgün versiyonu ne zamana kadar çıkar

teşekkürler abiKüçük update paketleri çıkabilir ama versiyonda şu anda bir sıkıntı yok.
Bu arada tarayıcı önizleme güzelmiş
Denemedim ama okuduğum kadariyla sıkıntılı bazi oyunlarda donma var gibi.Hocam oyunlar sd karta yükleniyormu veya taşınıyormı 4.3'te ?
Kiesi tamamen kaldirip kurarmisin
bu hatayı alıyorum kiesten
Güncelleyenler, o kadar beklediğinize değdi mi ,olumlu bir performans değişikliği yaşadınız mı ,daha başka ne gibi özellikler gelmesini isterdiniz, tavsiye ediyor musunuz? Merak ettim
yine aynı hatayı aldımKiesi tamamen kaldirip kurarmisin
Ben şimdilik memnunum gayet hızlı ve akıcı helede root olayi çözüldü mü süper olur
evet abiKullandığın isletim sistemi win 7 mi ? Eger oyle ise uac kontrol acikmi bunu bazen antivirus programı da yapabilir.
Onları kontrol et kardesim.evet abi
şimdi de kies çalışmayı durdurdu diyor kafayı yiyecem biraz bakleyeceğim güncelleme içinOnları kontrol et kardesim.
Yok kafayi yemeşimdi de kies çalışmayı durdurdu diyor kafayı yiyecem biraz bakleyeceğim güncelleme için
işletim sistemi bazlı hatalar olduğunu unutma.Bence yapma zaten boşta iken ram kullanimi bundan fazla düşmez bilgine sorun olursa yap.Wipe işlemlerinin amacı temiz kurulumdur.Nextman usta telefonu guncelledim wipe falan yapmadim 870 mb ram kullaniyo telefon hizi falan cok iyi bence 4.2 ile cok fark var arada demek istedigim su wipe yapmasak bi sorun olurmu herkes wipe wipe yazmis![]()