------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ShadowKing18

Üye
sa. rahatsız ediyorum bi yardım isticektm bnm telefon (OJV) kenya romu var ama orjinal ben buna 4.2.2 türkiye romu atsam 4.3 güncellemesi gelir birde hiç rom atmayı bilmiyorum bildiğin bi konu var mı yardım edecek

sawbaba54

sawbaba54

Üye
4.3 te wifi sorunu var haberiniz olsun

ShadowKing18

Üye
s4 te benim acr yazıyor kieste acr yi araştırdım ülke olarak hangisi diye unknow yazıyor 4.3 alamıcakmıyım acaba

tomy1925

tomy1925

Üye
s4 te benim acr yazıyor kieste acr yi araştırdım ülke olarak hangisi diye unknow yazıyor 4.3 alamıcakmıyım acaba
Ota üzerinde alıp almayacaginizi bilmem ama! Manuel olarak kendin odin uzerinen kurabilirsin Türkiye romunu!

Son düzenleme:
Sciondar

Sciondar

Üye
Imei. No sorgulayarak hangi ülkeye ait olduğu bulunabilir mi?

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Ota üzerinde alıp almayacaginizi bilmem ama! Manuel olarak kendin odin uzerinen kurabilirsin Türkiye romunu!
kardes benimde cscs kodum ACR telefonparelel ithalat benimde canimi sıkıyor guncelleme almicakmis gibime geliyor bir seyler ogrenirsen benimlede paylas

Yönetici tarafından düzenlendi:

ShadowKing18

Üye
Peki turkiye romu kursak 4.3 guncellemesini alabilirmiyim yoksa onudami odinle yuklemek zorundayım

tomy1925

tomy1925

Üye
Imei. No sorgulayarak hangi ülkeye ait olduğu bulunabilir mi?
Cihazın rootluysa bakabilirsin root Explorer da ve ya CSC değiştirme programi google playde mevcut cihazın rootluysa indirip baka bilirsin

kralrxt

Üye
Arkadas lar 4.3 guncellemesi ota ve kies ten alamiyorum yazilim guncel diyor orjinal turkiye rom u nerden indirebilirim bilen varsa link atabilir mi simdiden teşekkür ederim

vic353

vic353

Üye
otadan geldi guncelleme 10 %

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende ıraktan aldırdım pasaporta işledim ama hala günçelleme yok..
Olsun o kadar bekledik biraz daha bekleriz sıkıntı yok. Zaten nexman da bekleyin diyor belli hatalar varmış :) ios 7 ye geçtiğim gibi pişamanlık yaşamak istemiyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
Sarj sorunu için Wipe işlemi yapıcam ama önce wifi bulmam lazım sonra okadar şeyi yüklerken kota biter 9 gb internetten 1 gb kaldı Nextman usta yardım edermisin ben dahili hafızayı nasıl resetlerim şimdi Wipe yapınca daha önceki uygulamaların kalıntıları kalsın istemiyorum

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
ben biraz once betpa yi aradim tlfnu gonderin guncelleyip size gonderelim dediler

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
betpa teknik servisi aradim bize gonderin biz guncelleyip size gonderelim dediler

Üst Alt