Ota üzerinde alıp almayacaginizi bilmem ama! Manuel olarak kendin odin uzerinen kurabilirsin Türkiye romunu!s4 te benim acr yazıyor kieste acr yi araştırdım ülke olarak hangisi diye unknow yazıyor 4.3 alamıcakmıyım acaba
kardes benimde cscs kodum ACR telefonparelel ithalat benimde canimi sıkıyor guncelleme almicakmis gibime geliyor bir seyler ogrenirsen benimlede paylasOta üzerinde alıp almayacaginizi bilmem ama! Manuel olarak kendin odin uzerinen kurabilirsin Türkiye romunu!
Peki turkiye romu kursak 4.3 guncellemesini alabilirmiyim yoksa onudami odinle yuklemek zorundayımOta üzerinde alıp almayacaginizi bilmem ama! Manuel olarak kendin odin uzerinen kurabilirsin Türkiye romunu!
Cihazın rootluysa bakabilirsin root Explorer da ve ya CSC değiştirme programi google playde mevcut cihazın rootluysa indirip baka bilirsinImei. No sorgulayarak hangi ülkeye ait olduğu bulunabilir mi?
Benim dun kurduğum 3 cihazda wifi sorununu wipe islemlerini yaptıktan sonra düzeldi Bilginize.4.3 te wifi sorunu var haberiniz olsun
Italatci firma mi telefonunotadan geldi guncelleme 10 %
Olsun o kadar bekledik biraz daha bekleriz sıkıntı yok. Zaten nexman da bekleyin diyor belli hatalar varmışBende ıraktan aldırdım pasaporta işledim ama hala günçelleme yok..
ios 7 ye geçtiğim gibi pişamanlık yaşamak istemiyorum.degil ulke kodu tur vatandan almistimItalatci firma mi telefonun
nasıl olcakms o bndemi öyle ypcm smdi .sben biraz once betpa yi aradim tlfnu gonderin guncelleyip size gonderelim dediler
Wipe işlemlerini nasıl yapacağız üstadBenim dun kurduğum 3 cihazda wifi sorununu wipe islemlerini yaptıktan sonra düzeldi Bilginize.

Wipe işlemlerini nasıl yapacağız üstad![]()