------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

orhanca58

Üye
nasıl hata dan kurtardın benimki desteklememektedir diyor başka bişey demiyor yaWanamLite Rom : XWUBMG1 V1.8 yazıyor benim telde acaba ondan mıdır ??

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
benim telde kiese bağladığımda şöyle yazıyor:
geçerli üretici yazılım sürümü = PDA:MEA/PHONE:MEA/CSC:MEA(THR) güncelleme desteklenmiyor yazıyo sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz

ANIL

ANIL

Admin
Tel üzerinden güncelliyorum ben. Kies biraz ağır kalıyor. Son sürüm Kies'e linkten ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

orhanca58

Üye
Lütfen Yardım 2 Arkadaş olduk güncelleyemeyen ...

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hadi hayırlı olsun :)

tomy1925

tomy1925

Üye
Kies 3 için Android 4.3 gerekli. İlk önce eski kies ile güncelleyin daha sonra kies 3 yüklersiniz.
İlk denememde KİES hata vermişti ama şimdi düzelttim. Cihaz şu anda Resmi görünüyor, güncellemeleri kontrol edebiliyor. Tek sorun sayaç 1 oldu..
Evet bu da cihazimizin garanti disi oldugu gostermektedir malesef
Lütfen Yardım 2 Arkadaş olduk güncelleyemeyen ...
Arkadasim oncelikle cihazinizda hangi surum mevcut? Ve cihazinizda root varmi?

orhanca58

Üye
Şimdi Güncelleme Yapamıyacakmıyız arkadaşlar bir yardım ya lütfen??4.2.2 sürümü mevcut root varmı bilemiyorum arkadaşımdan almıştım 1,5 aylık ikenWanamLite Rom : XWUBMG1 V1.8

• Beğen
Tepkiler: hakan93

musti15fb

Üye
Odin'den yükleyin hocam, ben oradan yükledim. Kies'i birtek yedek almak için kullanıyorum.

orhanca58

Üye
odinde hocam manuel olarak kurmak gerekir yani root lamak gibi değilmi? bide orijinal TR romunu nerden bulucam??

eskbxl

eskbxl

Üye
arkadaslar turkiye 4.3 gelmistir hepinize hayirli olsun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Hadi hayırlı olsun. Şuan OTG ile indiriyorum %2

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
benim telde kiese bağladığımda şöyle yazıyor:
geçerli üretici yazılım sürümü = PDA:MEA/PHONE:MEA/CSC:MEA(THR) güncelleme desteklenmiyor yazıyo sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz
bi yardım edin

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
ANIL

ANIL

Admin
Telefon üzerinden güncelledim ve wipe yaptım sorun yok ;)

eskbxl

eskbxl

Üye
bendede ayni sorun vardi benim csc kodu farkli ulkenin koduydu csc kodunu degistirdim duzeldi bunun icinde telefonu rootladim malesaf sayacim 1 oldu biraz daha bekle nextman usta cevap verir size

• Beğen
Tepkiler: ohevliyaoglu
ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
bendede ayni sorun vardi benim csc kodu farkli ulkenin koduydu csc kodunu degistirdim duzeldi bunun icinde telefonu rootladim malesaf sayacim 1 oldu biraz daha bekle nextman usta cevap verir size
eyv saol

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Odin ile Türkiye romunu yükleseniz düzelir benim bildigim kadarıyla

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
Odin ile Türkiye romunu yükleseniz düzelir benim bildigim kadarıyla
bende oyle yaptim iki uc tafe flasladim olmadi en son care root layim csc cange diye bir program kurup oyle degistirdim.

hakan93

Üye
% 73 :))

uguro

uguro

Üye
Güncelleme hepimize hayırlı olsu arkadaşlar :D Şu an yüklüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Sabırsızlıkla beklediğimiz güncelleme herkese hayırlı olsun ne değişiklikler olduğunu gözlemleyen arkadaşlar yazabilirse herkes adına güzel olur :)

Üst Alt