Valla en iyisi nexuslar güncelleme sıkıntısıda yok.Nexus 5 güzel olacak gibi. 5 olmaz ama 6 ya Nexus a geçmeyi planlıyorum bende inş![]()
Kastettigin stock rom 4.3 almanya romu mu yoksacrash rom olduğu yerdenstock diye geçer
![]()

EvetKastettigin stock rom 4.3 almanya romu mu yoksa![]()
Tolga usta inan varya nexus gibisi yok galaxy nexus 3 kullandim cok memnundum fakat sirf hafiza karti desteklemedigi icin kullanmiyorum ve hoparlor sesi yetersizdi bu yuzden sattim nexus5 de sd kart desteklemiyor bu yuzden dusunmuyorum almayiValla en iyisi nexuslar güncelleme sıkıntısıda yok.
galaxy S5 i bekliyorum 4G ram 64 bit snapdragon 800 islemci 16 mexapiksel ve en onemli si ise göz retina ile tel kiliti acma diye cikacagi dedikodulari soyleniyor bu ozelliklerde olursa super olur
Arada beyin duruyor islerin yogunlugundan dolayi kusura bakma

Tolga usta inan varya nexus gibisi yok galaxy nexus 3 kullandim cok memnundum fakat sirf hafiza karti desteklemedigi icin kullanmiyorum ve hoparlor sesi yetersizdi bu yuzden sattim nexus5 de sd kart desteklemiyor bu yuzden dusunmuyorum almayigalaxy S5 i bekliyorum 4G ram 64 bit snapdragon 800 islemci 16 mexapiksel ve en onemli si ise göz retina ile tel kiliti acma diye cikacagi dedikodulari soyleniyor bu ozelliklerde olursa super olur
Arada beyin duruyor islerin yogunlugundan dolayi kusura bakma![]()
Aygıt yöneticisene gir usb port larda sorun olabilir
Beyler, 2-3 saat öncesine kadar usb kablosundan şarj olan telefonum şimdi hiçbir şekilde şarj olmuyor ve pc'ye bağladığımda da gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir ?
Tesekurler kardes sana zahmet oldu bende cok aradim bulamadim 32GB olanini zor zar buldum zatenValla bu samsung s5 ede güncelleme vermez böyle deli eder. Bide hafıza kartı bulamadım kemeraltında.
s5 de umarim kullanicilar s4 yasadigi yazilim gecikme sorununu yasamazlarRica ederim.Tesekurler kardes sana zahmet oldu bende cok aradim bulamadim 32GB olanini zor zar buldum zaten![]()
İyide usb portlarında herhangi bir sorun yok ?Arkadaşımız size burda cevap vermiş tekrar tekrar konu açmayınız @erko merko
Arkadasim usb girisine bi hava tut istersen toz girdiyse eyer usb kablosu algilamazİyide usb portlarında herhangi bir sorun yok ?
Evet doğru. Baya kullandm programı.DroidVPN - Android VPN bu uygulamayı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan birisi varmı günlük 100 mb ücretsiz internet kullanabiliyomussun dogrumu acaba ?
root gerikiyomus galiba dogrumuEvet doğru. Baya kullandm programı.
Hayır gerekmiyor.root gerikiyomus galiba dogrumu
sagol tesekkür ederimHayır gerekmiyor.
Bişey değil. O programı uzun sure kullandm 100mb sınıra gelince duruyo ertesi gün tekrar sıfırdan başlıyo tabi bu bedava üyelik için bide premium var onda sınır yok sanırsam.sagol tesekkür ederim