nextman usta bi konuda yardımına ihtiyacım var! rusya romu olan 4.3 root yapamadım ilk başlarda yapmıştım oysa ki! ve suan kullandıgım rom coustum rom XDA da indirdim Crash rom 4.3 V10 I9500XXUEMJ8 tabanlı bu romu bütün wipe leri yaptım odinle (CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.tar) flash ladım recovery modda kırmızı yazılar cıktı root landıgına dair ve tel acılırken güncellemeler yükleniyor uyarısını yapıp yükledi.telimde supersu yu görüyorum supersu ya girdiğim zaman yüklenmiş su kodlaması yok supersu bunu yükleyemedi bir problem var diye uyarı veriyor. 4.3 rusya stock romu kurup root ettiğimde ise supersu yüklenemiyor manuel olarak yüklemeniz gerekiyor diye uyarı veriyor bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirimGözden kaçıran arkdaşlar olabileceğinden belirteyim kies programına günceleme gelmiştir bilginize.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet aynı görevi görüyorKies in amacı nedir nokia suit gibi birşey midaha gerek olmadı

tools/preferences ordan dil seçimi yapabilirsinBen kiesi yükledim ama ingilizce türkçe nasıl oluyor
Evet daha sağlıklı çalışanını görmedim sebebi I9500XXUEMJ8 tabanlı olması I9500XXUEMJ5 root var önce onu yüklemen gerekir tabi eskiden zira şu an bir custom yüklemek için imei silinmesini göze alırsan factory rom yükleyip önce o şekilde root yaptıktan sonra
imei sorun deyil yedegi varEvet daha sağlıklı çalışanını görmedim sebebi I9500XXUEMJ8 tabanlı olması I9500XXUEMJ5 root var önce onu yüklemen gerekir tabi eskiden zira şu an bir custom yüklemek için imei silinmesini göze alırsan factory rom yükleyip önce o şekilde root yaptıktan sonra geçiş yapabilirsin sonra I9500XXUEMJ8 modem dosyasını flash yaparsın
Tesekurler suan isteyim yarin eve gittigimde dediklerini deniycegim bilgi paylasimi icin
onu nerde bulabilirim adı tam olarak nasil geciyor?Rica ederim bir dip not daha onlardanda bir alt versiyon Almanya sürümü yükle daha az uygulama var oradanda Crash roma geçiş yapabilirsin.Sağlma romdur crash serileri![]()

crash rom olduğu yerdenonu nerde bulabilirim adı tam olarak nasil geciyor?
![]()
stock diye geçer 
Cihazı actin mi yani kilidi girdin mi?Emektar c601 sorumu çözdü
Aygıt yöneticisene gir usb port larda sorun olabilirBeyler, 2-3 saat öncesine kadar usb kablosundan şarj olan telefonum şimdi hiçbir şekilde şarj olmuyor ve pc'ye bağladığımda da gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir ?
Usb kablosunu şarj aletine takıp şarj etmeyi denedim şarj'da olmuyor telefon, battery doctor diye bir uygulama yüklemiştim ondan sonra böyle oldu onunla alakası olabilirmi ?Aygıt yöneticisene gir usb port larda sorun olabilir
Çünkü Samsung güncellemiyor nedeni bu.Arkadaslar bi bilen yok my android 4.3 guncellemesinde touchwiz neden guncellenmiyor htclerde sense guncelleniyor fakat samsunglarda touchwiz ayni kaliyor in bien var mi ?