------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

kollayan

kollayan

Üye
Yokmu arkadaşlar kimse alıp paylaşacak...:angry::agla2::bilmm:duvar2:

tomy1925

tomy1925

Üye
Gözden kaçıran arkdaşlar olabileceğinden belirteyim kies programına günceleme gelmiştir bilginize.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nextman usta bi konuda yardımına ihtiyacım var! rusya romu olan 4.3 root yapamadım ilk başlarda yapmıştım oysa ki! ve suan kullandıgım rom coustum rom XDA da indirdim Crash rom 4.3 V10 I9500XXUEMJ8 tabanlı bu romu bütün wipe leri yaptım odinle (CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.tar) flash ladım recovery modda kırmızı yazılar cıktı root landıgına dair ve tel acılırken güncellemeler yükleniyor uyarısını yapıp yükledi.telimde supersu yu görüyorum supersu ya girdiğim zaman yüklenmiş su kodlaması yok supersu bunu yükleyemedi bir problem var diye uyarı veriyor. 4.3 rusya stock romu kurup root ettiğimde ise supersu yüklenemiyor manuel olarak yüklemeniz gerekiyor diye uyarı veriyor bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirim:blush:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet daha sağlıklı çalışanını görmedim sebebi I9500XXUEMJ8 tabanlı olması I9500XXUEMJ5 root var önce onu yüklemen gerekir tabi eskiden zira şu an bir custom yüklemek için imei silinmesini göze alırsan factory rom yükleyip önce o şekilde root yaptıktan sonra geçiş yapabilirsin sonra I9500XXUEMJ8 modem dosyasını flash yaparsın
[TBODY][TR="bgcolor: rgb(0, 169, 224)"][TD]I9500XXUEMJ8[/TD][/TR][/TBODY]
[TBODY][TR="bgcolor: rgb(0, 169, 224)"][TD]I9500XXUEMJ8[/TD][/TR][/TBODY]

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Sciondar

Sciondar

Üye
Kies in amacı nedir nokia suit gibi birşey mi:) daha gerek olmadı

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye
Ben kiesi yükledim ama ingilizce türkçe nasıl oluyor

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
Evet daha sağlıklı çalışanını görmedim sebebi I9500XXUEMJ8 tabanlı olması I9500XXUEMJ5 root var önce onu yüklemen gerekir tabi eskiden zira şu an bir custom yüklemek için imei silinmesini göze alırsan factory rom yükleyip önce o şekilde root yaptıktan sonra
Evet daha sağlıklı çalışanını görmedim sebebi I9500XXUEMJ8 tabanlı olması I9500XXUEMJ5 root var önce onu yüklemen gerekir tabi eskiden zira şu an bir custom yüklemek için imei silinmesini göze alırsan factory rom yükleyip önce o şekilde root yaptıktan sonra geçiş yapabilirsin sonra I9500XXUEMJ8 modem dosyasını flash yaparsın
imei sorun deyil yedegi var:sirit:Tesekurler suan isteyim yarin eve gittigimde dediklerini deniycegim bilgi paylasimi icin:tşk:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim bir dip not daha onlardanda bir alt versiyon Almanya sürümü yükle daha az uygulama var oradanda Crash roma geçiş yapabilirsin.Sağlma romdur crash serileri :oke:

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Rica ederim bir dip not daha onlardanda bir alt versiyon Almanya sürümü yükle daha az uygulama var oradanda Crash roma geçiş yapabilirsin.Sağlma romdur crash serileri :oke:
onu nerde bulabilirim adı tam olarak nasil geciyor?
:D

• Beğen

Andevoid

Üye
Arkadaslar peki 4.3 guncellemesi ile neden touchwiz de guncellenmiyor

Sciondar

Sciondar

Üye
Emektar c601 sorumu çözdü

erko merko

erko merko

Üye
Beyler, 2-3 saat öncesine kadar usb kablosundan şarj olan telefonum şimdi hiçbir şekilde şarj olmuyor ve pc'ye bağladığımda da gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir ?

Akıncı

Akıncı

Üye
Beyler, 2-3 saat öncesine kadar usb kablosundan şarj olan telefonum şimdi hiçbir şekilde şarj olmuyor ve pc'ye bağladığımda da gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir ?
Aygıt yöneticisene gir usb port larda sorun olabilir

erko merko

erko merko

Üye
Aygıt yöneticisene gir usb port larda sorun olabilir
Usb kablosunu şarj aletine takıp şarj etmeyi denedim şarj'da olmuyor telefon, battery doctor diye bir uygulama yüklemiştim ondan sonra böyle oldu onunla alakası olabilirmi ?

Andevoid

Üye
Arkadaslar bi bilen yok my android 4.3 guncellemesinde touchwiz neden guncellenmiyor htclerde sense guncelleniyor fakat samsunglarda touchwiz ayni kaliyor in bien var mi ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Arkadaslar bi bilen yok my android 4.3 guncellemesinde touchwiz neden guncellenmiyor htclerde sense guncelleniyor fakat samsunglarda touchwiz ayni kaliyor in bien var mi ?
Çünkü Samsung güncellemiyor nedeni bu.

hakan93

Üye
birdaha samsung mu tövbe abi

Üst Alt