------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Nexus 5 güzel olacak gibi. 5 olmaz ama 6 ya Nexus a geçmeyi planlıyorum bende inş :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

tomy1925

tomy1925

Üye
Valla en iyisi nexuslar güncelleme sıkıntısıda yok.
Tolga usta inan varya nexus gibisi yok galaxy nexus 3 kullandim cok memnundum fakat sirf hafiza karti desteklemedigi icin kullanmiyorum ve hoparlor sesi yetersizdi bu yuzden sattim nexus5 de sd kart desteklemiyor bu yuzden dusunmuyorum almayi:D galaxy S5 i bekliyorum 4G ram 64 bit snapdragon 800 islemci 16 mexapiksel ve en onemli si ise göz retina ile tel kiliti acma diye cikacagi dedikodulari soyleniyor bu ozelliklerde olursa super olur
Arada beyin duruyor islerin yogunlugundan dolayi kusura bakma:D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Tolga usta inan varya nexus gibisi yok galaxy nexus 3 kullandim cok memnundum fakat sirf hafiza karti desteklemedigi icin kullanmiyorum ve hoparlor sesi yetersizdi bu yuzden sattim nexus5 de sd kart desteklemiyor bu yuzden dusunmuyorum almayi:D galaxy S5 i bekliyorum 4G ram 64 bit snapdragon 800 islemci 16 mexapiksel ve en onemli si ise göz retina ile tel kiliti acma diye cikacagi dedikodulari soyleniyor bu ozelliklerde olursa super olur
Arada beyin duruyor islerin yogunlugundan dolayi kusura bakma:D

Valla bu samsung s5 ede güncelleme vermez böyle deli eder. Bide hafıza kartı bulamadım kemeraltında.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Valla bu samsung s5 ede güncelleme vermez böyle deli eder. Bide hafıza kartı bulamadım kemeraltında.
Tesekurler kardes sana zahmet oldu bende cok aradim bulamadim 32GB olanini zor zar buldum zaten:D s5 de umarim kullanicilar s4 yasadigi yazilim gecikme sorununu yasamazlar

bela55

bela55

Üye
DroidVPN - Android VPN bu uygulamayı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan birisi varmı günlük 100 mb ücretsiz internet kullanabiliyomussun dogrumu acaba ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
DroidVPN - Android VPN bu uygulamayı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan birisi varmı günlük 100 mb ücretsiz internet kullanabiliyomussun dogrumu acaba ?
Evet doğru. Baya kullandm programı.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
sagol tesekkür ederim
Bişey değil. O programı uzun sure kullandm 100mb sınıra gelince duruyo ertesi gün tekrar sıfırdan başlıyo tabi bu bedava üyelik için bide premium var onda sınır yok sanırsam.

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
erko merko

erko merko

Üye
Telefonun sesi bana biraz az gibi geldi, yükseltmek için bir yöntem varmı ?

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Cardozo fenere geldi Samsung'a android 4.3 güncellemesi gelmedi

• Beğen
Tepkiler: Nextman, .caner., muratvemine ve 1 kişi daha
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
s4'ün çektigi resim kç megabyt

Üst Alt