------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

tomy1925

tomy1925

Üye
Si
Sim ile alakası olmaz.
Sd carti cikardiysan ve tel reset atmiyorsa sd carti taktiginda tekrar reset atiyorsa o zaman sorun sd karti yani hafiza kartindandir buyuk itimalle bicimlendirme yapman lazim.pc den yedek alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Sciondar

Sciondar

Sciondar

Üye
Si

Sd carti cikardiysan ve tel reset atmiyorsa sd carti taktiginda tekrar reset atiyorsa o zaman sorun sd karti yani hafiza kartindandir buyuk itimalle bicimlendirme yapman lazim.pc den yedek alabilirsin
Sorun aynen bu ama sd yi nasıl pc ye aktaracagimi bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: .caner.
tomy1925

tomy1925

Üye
Sorun aynen bu ama sd yi nasıl pc ye aktaracagimi bilmiyorum
Telini usb ile pc ye taktiginda telini goruyormu pc? Goruyorsa eyer dosyalara goz at secenegi cikacaktir zaten.oraya girdiginde hafiza kartini ve telefon hafizasini ayrilmis olarak 2 secenekte gorursun zaten! Hafiza kartina gel ordan dosyalarini bulup tasima yap! Yada kiesten yedek al.

Sciondar

Sciondar

Üye
Telefon açık durmuyor ki resim klasörüne girene kadar kapanıyor

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
tomy1925

tomy1925

Üye
Telefon açık durmuyor ki resim klasörüne girene kadar kapanıyor
Kardes hafiza kartini baska bi telden dene reset atmazsa eyer yedegi alirsin.sayet reset atarsa geriye tek bi sansin var oda kart raider yani 3 tl gibi fiyatla satilan sd kart okuycular satiliyor hafiza kartini kart okuycuya takip pc de yedekleme isini hal edebilirsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
ANIL

ANIL

Admin
Yarına hazır olun :D

• Beğen
Tepkiler: muratvemine, uguro ve .caner.
Sciondar

Sciondar

Üye

Bu sd kart sorunlu mu?

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
.caner.

.caner.

Üye
Knox 4.2.2 de de var mı ya ?

muratvemine

muratvemine

Üye
Otaaaaa :)

best tiger

Üye
Bu nasıl guncellemeydi arkadaş ekim ayı bitene kadar verilecekti sözde Kasım ayı geldi

• Beğen
Tepkiler: saysistr
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
  • Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Sciondar hafıza kartında bir sorun yok, telefonun reset atmasına hafıza kartındaki bir dosya sebep oluyor. Ben de böyle bir sorunla karşılaştım.
Zaten resime bakmaya hafıza kartindaki sorun görünmez :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, uguro, xavxmaxi ve 2 diğerleri
baby_face_

baby_face_

Üye

Bu sd kart sorunlu mu?
Bu hafıza kartı sorunlu olmasa bile donma takılma ve reset atma sorunu yaşarsın. Nedenine gelince kartın okuma ve yazma hızı çok düşük, şu anda piyasada en yavaş olan kartı kullanıyorsun (class 4). Kartın üstünde yazan 4 rakamı kartın okuma ve yazma hızı ile bağlantılı, full hd video ve fotoğraf çeken bir cihaza class 10 hızında bir sd kart tamanı tavsiye ederim.
Not: Yukarıdaki küçük çaplı bilgilendirmeyi, senin bilmediğini varsayarak verdim.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, Sciondar ve .caner.
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Samsungun vereceği güncellemenin cibili cibili şak şak şak aniya

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Zaten ben bu sd yi nokia c601 icin almıştım s4 alınca da değiştirmedim şu 4.3 le data güncellemesi gelirse class 10 32 gb almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, .caner. ve baby_face_
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Zaten ben bu sd yi nokia c601 icin almıştım s4 alınca da değiştirmedim şu 4.3 le data güncellemesi gelirse class 10 32 gb almayı düşünüyorum
Bendede 8 gb class4 var. Class10 32gb alıcam bnde. Hangi markayı tavsiye edersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

Üst Alt