Anladim benim türkiyede olmam guncellemeler için sıkıntı çikarmaz değilmi?Genel olarak 9505 daha iyi orası malum , birde söylentilere göre çoğu kaynakta bu bilgi var 9500 openGL es 3.0 desteği gelmeyecek deniliyor 9505 modeline tek geliyor biz mahrum kalacaz
Plastik olmasındaS5 den beklentiler neler acaba
yeterBu elimdeki s4 3 sene daha kullanırım s5 almayi hiç tavsiye etmem 3 ay içinde yine başka model çıkartır samsung yerinde durmuyor telefon daha 6 aylıkken bir bakıyon bir üst modeli çıkıyor hem s4 varken s5 almak israf olacağını düşünüyorum s4 gayet işimi fazlası ile görüyorPlastik olmicakmis galiba 8 cekirdek birden caliscakmis 16 mega piksel kamera 2.6 ghz islemci ates ediyor telefonDD
ŞUAN İÇİN 4.3 ROMLARLA OYNAMANI TAVSİYE ETMEM BENCE BİRAZ BEKLE SAYAÇ SIFIRLAMA İŞLEMİ YAPILMIYOR SUAN İÇİN. BİR SÜRE BEKLEYİP KONULARDAN TAKİP EDEREK TECRÜBE ETMENİZ DAHA İYİ OLACAKTIR4.3 costum romlardan deneyen varmı
Costumlerden demi donus yokŞUAN İÇİN 4.3 ROMLARLA OYNAMANI TAVSİYE ETMEM BENCE BİRAZ BEKLE SAYAÇ SIFIRLAMA İŞLEMİ YAPILMIYOR SUAN İÇİN. BİR SÜRE BEKLEYİP KONULARDAN TAKİP EDEREK TECRÜBE ETMENİZ DAHA İYİ OLACAKTIR
4.3 oldugundan eminmisin sammobilede gozukmuyorarkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu
4.3 mü ?arkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu
Arkadaşın ilk mesajı foruma ilk mesajda olay yarattıarkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu
4.3 romlar ile ilgili uyarılar yazıldı konuda Şu an için sıfırlama yapılamıyor Güncellemeyi bekleseydiniz keşke...Türkiye'den almadin o zaman?4.3 oldu az önce 9500 telefon sürümü

Neyy .d4.3 oldu az önce 9500 telefon sürümü
4.3 oldu az önce 9500 telefon sürümü

Telefon farklı ülkeden sanırım