------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Genel olarak 9505 daha iyi orası malum , birde söylentilere göre çoğu kaynakta bu bilgi var 9500 openGL es 3.0 desteği gelmeyecek deniliyor 9505 modeline tek geliyor biz mahrum kalacaz

• Beğen
Tepkiler: mustafaytug

mustafaytug

Üye
Genel olarak 9505 daha iyi orası malum , birde söylentilere göre çoğu kaynakta bu bilgi var 9500 openGL es 3.0 desteği gelmeyecek deniliyor 9505 modeline tek geliyor biz mahrum kalacaz
Anladim benim türkiyede olmam guncellemeler için sıkıntı çikarmaz değilmi?

yaso57

Üye
S5 den beklentiler neler acaba

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Sorun çıkartırmi bilmiyorum kardeşim yanlış yönlendirmek istemem seni

• Beğen
Tepkiler: mustafaytug

yaso57

Üye
Plastik olmicakmis galiba 8 cekirdek birden caliscakmis 16 mega piksel kamera 2.6 ghz islemci ates ediyor telefon:DDD

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Plastik olmicakmis galiba 8 cekirdek birden caliscakmis 16 mega piksel kamera 2.6 ghz islemci ates ediyor telefon:DDD
Bu elimdeki s4 3 sene daha kullanırım s5 almayi hiç tavsiye etmem 3 ay içinde yine başka model çıkartır samsung yerinde durmuyor telefon daha 6 aylıkken bir bakıyon bir üst modeli çıkıyor hem s4 varken s5 almak israf olacağını düşünüyorum s4 gayet işimi fazlası ile görüyor

• Beğen
Tepkiler: moon_42 ve .caner.

yaso57

Üye
Aynen zaten oyle bisey bana gelmez bunu zar zor aldim en az 10 sene kullanirim:DSuper loto cikarsa belki alirim:DDD

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
4.3 costum romlardan deneyen varmı
ŞUAN İÇİN 4.3 ROMLARLA OYNAMANI TAVSİYE ETMEM BENCE BİRAZ BEKLE SAYAÇ SIFIRLAMA İŞLEMİ YAPILMIYOR SUAN İÇİN. BİR SÜRE BEKLEYİP KONULARDAN TAKİP EDEREK TECRÜBE ETMENİZ DAHA İYİ OLACAKTIR

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
ŞUAN İÇİN 4.3 ROMLARLA OYNAMANI TAVSİYE ETMEM BENCE BİRAZ BEKLE SAYAÇ SIFIRLAMA İŞLEMİ YAPILMIYOR SUAN İÇİN. BİR SÜRE BEKLEYİP KONULARDAN TAKİP EDEREK TECRÜBE ETMENİZ DAHA İYİ OLACAKTIR
Costumlerden demi donus yok

fkrtbckc

Üye
arkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihaziniz 9505 olmasın:)

• Beğen
uguro

uguro

Üye
arkadaşlar an itibariyle 4.3 güncellemesini kies üzerinden yapıyorum. güncelleme olduktan sonra sıfırlamam gerekiyormu telefonu
Arkadaşın ilk mesajı foruma ilk mesajda olay yarattı :D 4.3 romlar ile ilgili uyarılar yazıldı konuda Şu an için sıfırlama yapılamıyor Güncellemeyi bekleseydiniz keşke...

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.

fkrtbckc

Üye
4.3 oldu az önce 9500 telefon sürümü

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resim alabilirmiyiz arkadaşım