Evet, Arabistan'a geldi. Türkiye sürümü sanmıştım kusura bakma.arabistan çıkışlı telefon resimde yolluyorum birazdan
O s4 değil P601. Bugün s4 e guncelleme cikmazBugün birezilyaya çıktı tunusa 4.2.1 vermişler
custom rom yuklemedim ilk başta stock rom yukjledim fakat kernel güncellemeside olduğu için dönüş yaptığımda imei görmedi çok sıkıntı oldu . riske atma bence bekle en fazla 10 gün beklersin sammobile den takip et.Costumlerden demi donus yok
Dogru diyon bende xda dan iki rom gordum, costum romlarin durumunu bilmedigim icin sormustum bilgi icin saolcustom rom yuklemedim ilk başta stock rom yukjledim fakat kernel güncellemeside olduğu için dönüş yaptığımda imei görmedi çok sıkıntı oldu . riske atma bence bekle en fazla 10 gün beklersin sammobile den takip et.
DURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.Dogru diyon bende xda dan iki rom gordum, costum romlarin durumunu bilmedigim icin sormustum bilgi icin saol
Orjinali beklemeyecem bende
Rusya 4.2 yi kabul ediyor olabilirmikiDURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.
Aynen öyle.Rezil etti bizi samsung
Flash sorunu derken ?arkadaşlar s4 flash sorununu çözen varmı ne yapmamız gerekiyor
internette flash videoları uygulamarı oynatmıyor adobe flash player sitesine yönlendiriyoFlash sorunu derken ?
Flash player yükle.internette flash videoları uygulamarı oynatmıyor adobe flash player sitesine yönlendiriyo