------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Şuan kiesteyim bişey gözükmüyor bende

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam arkadaş resim verir birazdan:)

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Recovey de ne yazıyor Csc nin yanında? Yada Kies de ?

fkrtbckc

Üye
arabistan çıkışlı telefon resimde yolluyorum birazdan

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Arabistana dün çıkmıştı sammobile de

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Bugün birezilyaya çıktı tunusa 4.2.1 vermişler

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Ben sammobile nin ana sayfasındaki sürümleri kontrol ediyorum sadece s4 e güncelleme verilmiyor bütün telefonlara veriliyor 4.2.1 4.2.2 ve 4.3.0

• Beğen
ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
Costumlerden demi donus yok
custom rom yuklemedim ilk başta stock rom yukjledim fakat kernel güncellemeside olduğu için dönüş yaptığımda imei görmedi çok sıkıntı oldu . riske atma bence bekle en fazla 10 gün beklersin sammobile den takip et.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
cardanadam

cardanadam

Üye
Ben Ota dan guncelliyecem kies e çıktıktan bir gün sonra Ota ya geliyor nasılsa hem kies üzerinden guncelleyenlerin olumlu ve olumsuz yorumlarını okuyup öyle yapacam

• Beğen
Tepkiler: .caner., ŞenolTÜRK ve Nextman
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
custom rom yuklemedim ilk başta stock rom yukjledim fakat kernel güncellemeside olduğu için dönüş yaptığımda imei görmedi çok sıkıntı oldu . riske atma bence bekle en fazla 10 gün beklersin sammobile den takip et.
Dogru diyon bende xda dan iki rom gordum, costum romlarin durumunu bilmedigim icin sormustum bilgi icin saol

Orjinali beklemeyecem bende

• Beğen
Tepkiler: ozcan19821982 ve .caner.
ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
Dogru diyon bende xda dan iki rom gordum, costum romlarin durumunu bilmedigim icin sormustum bilgi icin saol

Orjinali beklemeyecem bende
DURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve .caner.
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
DURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.
Rusya 4.2 yi kabul ediyor olabilirmiki

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Rezil etti bizi samsung

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3 ve .caner.
bela55

bela55

Üye