------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Şimdi bu yeni gelecek güncelleme ile rom root falan yapamayacağız anlamınamı geliyor

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Knox ve sayac olayı cozulmeden root yapmak sıkıntı zaten

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, cardanadam ve suskunderbedar3
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Knox ve sayac olayı cozulmeden root yapmak sıkıntı zaten
Hocam play store hala güncellemedi söyle yapsam eski apk play store üzerine yüklim açınca son sürüme günceller dimi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayir hayir bekleyin arkadaşım gerek yok zaten stabilize güncelleme sorun yaratmaz

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
Sciondar

Sciondar

Üye
Güncellemeden ses seda yok

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Link please :)

Sciondar

Sciondar

Üye
Evet

• Beğen

musti15fb

Üye
Bugün Rusya 4.2 sürümünü yüklemek istedim yükledim ama telefon açılmadı. Tekrar Rusya 4.3 yükledim açıldı. Artık korkmaya başladım, 4.3 TR çıktığında yükleyebilecek miyim? Telefon emanet, garantiden çıkarsa yandım. :bilmm

hakan93

Üye
Arkadaslar muzik dinleyp nette dolasirken tel resetleniyor ve 0 sarjla aciliyor bi kac kez kapatp actiktan sonra % 10 sarjla felan aciliyor nedir bu yardim edin lutfen

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En son ne yükledinız yada yaptığınız bir işlem varmı ?

• Beğen

hakan93

Üye
Onceden bikac kez uzun sureli araliklarla kamerada basima gelmisti en son zmnlarda sarjm cabuk bitiyordu bnde telefona kendisinden sifirlama islemi yaptm ve mobilecare ve bir tanede virus programi kurdum sitedekilerden

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Madem android telefon yapıyorlar neden sinirliyorlar. Yapmayın be kardeşim yapmayın.

hakan93

Üye
Pil kullaniminin resmini cektm eve ulastgm zmn paylasicam umarim mekanik bi sorun yoktr servis hic sevmiyorum

Üst Alt