------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazınıza tüm wipe işlemlerini yapınız anlatım konusu imzamda indexte mevcut :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

hakan93

Üye
çok teşekkür ederim şimdi deniyorum

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mutlaka rom ve sürüm değişikliğinde uygulayınız :oke: verileriniz tamamen silinir bilginize

hakan93

Üye
en son gelen güncellemeden sonra uygulamamıştm ondan mı acaba

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olabilir ve telefon nefes alır :) tabi herzaman uygulamayınız rom ve temiz kurulumlar içindir :oke:

• Beğen

hakan93

Üye
teşekkür ederim telefon açıldı şimdi bir sorum daha olacak virüs programı ve mobilecare programına ihtiyaç varmı

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır bence yok ben uzun zamandır Andorid sistemini kullanıyorum şu ana kadar hiç kullanmadım nereye girdiğiniz ve ne kurduğunuzu bildikten sonra aşırı yükten başka bişey değil.:oke:

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, baby_face_ ve .caner.
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
4.3 costum romlardan deneyen varmı

mustafaytug

Üye
s4 19500 ile 19505 farkları nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3

yaso57

Üye
Yok abi bu guncelleme öbür ay gelir bize kesin

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Yok abi bu guncelleme öbür ay gelir bize kesin
Bu 2 gün başka ülkeye güncelleme gelmez diye düşünüyorum hafta sonu oldu için pazartesiye kaldı pazartesi de gelmezse bu ay gelmez diye düşünüyorum daha sadece 6 ülkeye verilmiş kaç gündür hayırlısı :)

.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mustafaytug
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
s4 19500 ile 19505 farkları nelerdir?
GPU yani ekran kartı merkezi işlem birimi PowerVR SGX 544MP3 I9500 modelinde, I9505 de ise Adreno 320 bu ekran chipset yeni smart telefonlarda kullanılmaya başlandı.I9500 de ekran boyutu 5″ iken ,9505 de 4,99″ çok önemsencek bir fark yok, I9500 de Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 işlemci varken ,I9005 de Quad-core 1.9 GHz Krait 300 gibi daha iyi bir işlemci var.LTE teknoljisi denilen kablosuz erişim sistemlerinin bir üstü olan 4G teknolojisini 9505 desteklerken, I9500 desteklemiyor. Ancak Türkiye kullanımı düşünülüyorsa de şu an zaten bu iletişim yapısı şu an yok. Bunu haricinde ağrılık boyut vs aynı telefon…

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve mustafaytug

mustafaytug

Üye
GPU yani ekran kartı merkezi işlem birimi PowerVR SGX 544MP3 I9500 modelinde, I9505 de ise Adreno 320 bu ekran chipset yeni smart telefonlarda kullanılmaya başlandı.I9500 de ekran boyutu 5″ iken ,9505 de 4,99″ çok önemsencek bir fark yok, I9500 de Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 işlemci varken ,I9005 de Quad-core 1.9 GHz Krait 300 gibi daha iyi bir işlemci var.LTE teknoljisi denilen kablosuz erişim sistemlerinin bir üstü olan 4G teknolojisini 9505 desteklerken, I9500 desteklemiyor. Ancak Türkiye kullanımı düşünülüyorsa de şu an zaten bu iletişim yapısı şu an yok. Bunu haricinde ağrılık boyut vs aynı telefon…
Ben 19505 kullaniyorum almanyadan aldim sizce genel olarak hangisi iyi

Üst Alt