------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
yaso57

markaları kötülemeden önce git samsungun ne haltlar yediğini öğrende gel forumlarda,LG çok iyi bir marka sadece akıllı telefon pazarında durgun ama LG G2 ile devrim yaptılar gerek işlemcisi gerek hızı S4 ten daha iyi gittim darty ye teknoloji marketlerine inceledim adamlar yapmışlar s4 ten daha hızlı bir arayüzü var işlemci zaten şuan piyasanın en iyi işlemcisi ben biliyorum da konuşuyorum sende gelip ordan G2 yanına bile yaklaşamaz diyorsun hiç eline alıp inceledin mi ? önyargılı davranmaktan başka yaptığın birşey yok git bi incele bakayım hangisi daha iyiymiş ben S4 kötü demiyorum ama LG G2 de mükemmelin mükemmeli, Tabi Note 3 ten sonra

• Beğen
Tepkiler: Dede ve baby_face_

eroskop100

eroskop100

Üye
yaso57

markaları kötülemeden önce git samsungun ne haltlar yediğini öğrende gel forumlarda,LG çok iyi bir marka sadece akıllı telefon pazarında durgun ama LG G2 ile devrim yaptılar gerek işlemcisi gerek hızı S4 ten daha iyi gittim darty ye teknoloji marketlerine inceledim adamlar yapmışlar s4 ten daha hızlı bir arayüzü var işlemci zaten şuan piyasanın en iyi işlemcisi ben biliyorum da konuşuyorum sende gelip ordan G2 yanına bile yaklaşamaz diyorsun hiç eline alıp inceledin mi ? önyargılı davranmaktan başka yaptığın birşey yok git bi incele bakayım hangisi daha iyiymiş ben S4 kötü demiyorum ama LG G2 de mükemmelin mükemmeli, Tabi Note 3 ten sonra

Kardeş al G2 kullan, şimdiden hayırlı olsun sana. Burası S4 forumu kimseye zorla s4 kullandırmıyoruz, lütfen konuyu uzatma artık.

• Beğen
Tepkiler: uguro ve .caner.

Berk E.

Üye
9505 modeline 4.3 geldi hayırlı olsun :D

eroskop100

eroskop100

Üye
Annem de s4 kullanıyor, kulaklık ile konuşmaya çalışınca karşıya ses gitmiyor. Aynı kulaklık benim telefonumda sesi iletiyor. Neden olabilir ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birdaha bu şekilde uyarmam gereken yapılır burasi kahvehane değil.Bilginiz dogrultusunda anlatmak istediğiniz husus da izahı yapınız.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Birdaha bu şekilde uyarmam gereken yapılır burasi kahvehane değil.Bilginiz dogrultusunda anlatmak istediğiniz husus da izahı yapınız.
Ben sadece G2 nin üstünlüğünü ispatlamaya çalıştım ağzımdan kötü bir kelime ciktiysa herkesden Özür diliyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben açıklamamı yaptım bu şekilde anlatım yapılmaz konuyu uzatmayınız.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Arkadaşlar şimdi farkettim de galiba akıllı duraklatma çalışmıyor

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
He tamam çalışıyormuş

baby_face_

baby_face_

Üye
yaso57

S4 kullanıyorum ama arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Bende bizzat inceledim. Yaptığım kıyas edindiğim tecrübedendir.
Annem de s4 kullanıyor, kulaklık ile konuşmaya çalışınca karşıya ses gitmiyor. Aynı kulaklık benim telefonumda sesi iletiyor. Neden olabilir ?
Başka S4 kullanıcıları ile kulaklıkları karıştırmış olabilir mi? Malum akıllı telefonlar kendi aksesuarını tanıyor.

eroskop100

eroskop100

Üye

Başka S4 kullanıcıları ile kulaklıkları karıştırmış olabilir mi? Malum akıllı telefonlar kendi aksesuarını tanıyor.[/quote]

Yok kendi kulaklığı.

ANIL

ANIL

Admin
4.3 ile gelecek olan yenilikler:
- OpenGL 3.0 desteği
- Galaxy Gear desteği
- Cihazı hızlandıran TRIM desteği
- Yaşam takip cihazları ile iletişim için ANT+ kablosuz bağlantı desteği
- Samsung KNOX güvenlik entegrasyonu
- Samsung Wallet sanal cüzdan
- Geliştirilmiş RAM yönetimi
- Geliştirilmiş ekran renk üretimi
- Daha az gecikme süreleri sunan geliştirilmiş TouchWiz ana ekran uygulaması
- Yeni Samsung klavyesi
- Yeni Samsung tarayıcısı
- Yeni okuma modu
- Yeni kamera yazılımı

• Beğen
Tepkiler: .caner., ŞenolTÜRK, baby_face_ ve 1 kişi daha
Tolga3521

Tolga3521

Üye
4.3 ile gelecek olan yenilikler:
- OpenGL 3.0 desteği
- Galaxy Gear desteği
- Cihazı hızlandıran TRIM desteği
- Yaşam takip cihazları ile iletişim için ANT+ kablosuz bağlantı desteği
- Samsung KNOX güvenlik entegrasyonu
- Samsung Wallet sanal cüzdan
- Geliştirilmiş RAM yönetimi
- Geliştirilmiş ekran renk üretimi
- Daha az gecikme süreleri sunan geliştirilmiş TouchWiz ana ekran uygulaması
- Yeni Samsung klavyesi
- Yeni Samsung tarayıcısı
- Yeni okuma modu
- Yeni kamera yazılımı
Çoğu sorun 4.3 ile sona erecek gibi gözüküyo.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Son düzenleme:
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Ben servise vericem. 1den çok sorun var benim telde.
Servise ver ve onları sürekli sıkıştır seni bekletmelerine izin verme onları tehdit et eğer sorunum düzelmez ise sizi tüketici hakları Mahkemesi'ne şikayet edicem filan de :D onur Alp Aydın öyle diyodu

ANIL

ANIL

Admin
9500 sürümü için ilk olarak Rusya'da 4.3 sürümü yayınlandı. Gün içinde ülkemiz için yayınlanabilir, takip edelim.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve baby_face_

Üst Alt