------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
9500 sürümü için ilk olarak Rusya'da 4.3 sürümü yayınlandı. Gün içinde ülkemiz için yayınlanabilir, takip edelim.
Benim cihazda İran'dan gelmişti, inş. çok bekletmezler.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar size bir sorum olacak.
Ana ekran duvar kağıdını full siyah yaptım, bunun ekran için veya pixeller için bir sakıncası var mı?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayir olmaz bende sarj icin genelde koyu renkler seçerim

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve baby_face_
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
bence yoktur hem duvarkağıdını siyah yapmak şarj tasarrufu da sağlıyor biryerde okumuştum

• Beğen

qpselim

Üye
Merhaba s4 kullanıcıyısıym birtürlü oyun yukleyemıorm yardmcı olurmsnz ucretklı apk yanı ? msj bklıorm smdıden tskkr ederm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba s4 kullanıcıyısıym birtürlü oyun yukleyemıorm yardmcı olurmsnz ucretklı apk yanı ? msj bklıorm smdıden tskkr ederm
biraz daha net sorunu belirtirseniz eminim daha hızlı yardımcı oluruz :)

gececei

Üye
bela55

bela55

Üye
.

Son düzenleme:
  • Beğen

qpselim

Üye
biraz daha net sorunu belirtirseniz eminim daha hızlı yardımcı oluruz :)
herşeyı yaptım ama birtürlü calıstıramadım mesela
The Dark Knight Rises oyunu yuklıcem apk+sd yukledım sdyı gamerse attım gameloftun ıcıne akp yı card'ın ıcıne attım sonra kurdm gameloft yazısı gelıor ve sonra menuye donuor olmuor sonra okudum yormları sd atmadım kablosz wifi var dırek apk attm kurdm yıne gameloft yazsısı ve sonra atıor dosya hatalı olamaz tam 12 sıteden denedım oyun yukleyemıorm yardm lutfen hıcbı oyun yukleyemıorm neden boyle?
diger oyunlardada aynı ayrıca obbyede attm olmadı neden boyle s3 mini bıle adam calıstırms
s4 de bı sıkıntı mı var lutfen yardö edn kafayı yıcem
luck packermı ne onuda denedm offf nıe boyle bır turlu oyun yukleyemıorm hıc bır oyunu parasız harıc

uguro

uguro

Üye
Galaxy S4 GT-I9500 modeli icin 4.3 güncellemesi Rusya icin indirilebilir durumda. Çok yakinda Türkiye'ye de gelir.
ÖNEMLİ!!! ANTUTU BENCHMARK PUANI ARTTI :D
4.2.2 sürümde Antutu Benchmark testinde 26 bin puan alan Galaxy S4 4.3 sürümüyle 30 Bin'e yakın puan alıyor. Hayırlı Olsun Arkadaşlar :D

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Araladaslar electoroworld e ve Teknosaya gittim ikisinde de batarya satılmiyor sadece teknik serviste satiliyormus bilginize

Tolga3521

Tolga3521

Üye
9500 için 4.3 güncelleme Russia,jameica,colombia,china,panama,uruguay,guatemala da yayınlanmıs kısa sürede ülkemizde yayınlanır inş :D

Sammobilede birtek rusya gözüküyor. Acaba hangi siteden baktınız ?

baby_face_

baby_face_

Üye
Merhaba mesaj yazarken biraz daha donanması
Araladaslar electoroworld e ve Teknosaya gittim ikisinde de batarya satılmiyor sadece teknik serviste satiliyormus bilginize
Samsunglarda satılıyor emin olmamakla birlikte fiyatı 75 -85 arasıyďı en son.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Merhaba mesaj yazarken biraz daha donanması

Samsunglarda satılıyor emin olmamakla birlikte fiyatı 75 -85 arasıyďı en son.
Samsung mağazasına (servise değil) mağazasına uğradım az önce oradada hiç umursamaz tavırla bi adam yok dedi

uguro

uguro

Üye
KVK varsa yakınlarda KVK bayilerinde genelde olur orjinal batarya.:oke:

eroskop100

eroskop100

Üye
Sanırım 4.3 te download moduna sayaç koymuşlar.

Üst Alt