baby_face_
Üye
Benim cihazda İran'dan gelmişti, inş. çok bekletmezler.9500 sürümü için ilk olarak Rusya'da 4.3 sürümü yayınlandı. Gün içinde ülkemiz için yayınlanabilir, takip edelim.
Benim cihazda İran'dan gelmişti, inş. çok bekletmezler.9500 sürümü için ilk olarak Rusya'da 4.3 sürümü yayınlandı. Gün içinde ülkemiz için yayınlanabilir, takip edelim.
Benim cihazda İran'dan gelmişti, inş. çok bekletmezler.
Guzel haber9500 sürümü için ilk olarak Rusya'da 4.3 sürümü yayınlandı. Gün içinde ülkemiz için yayınlanabilir, takip edelim.
Hayir olmaz bende sarj icin genelde koyu renkler seçerim
Bilgilendirme için teşekkürler.bence yoktur hem duvarkağıdını siyah yapmak şarj tasarrufu da sağlıyor biryerde okumuştum
biraz daha net sorunu belirtirseniz eminim daha hızlı yardımcı oluruzMerhaba s4 kullanıcıyısıym birtürlü oyun yukleyemıorm yardmcı olurmsnz ucretklı apk yanı ? msj bklıorm smdıden tskkr ederm

guncellemeyle bu sorun cozuldu...O zaman root un yayınlanmasını mı beklememiz gerekecek yaniUmarım en kısa zamanda yayınlanır da sdcarddan çalışmanın keyfini süreriz
![]()
herşeyı yaptım ama birtürlü calıstıramadım meselabiraz daha net sorunu belirtirseniz eminim daha hızlı yardımcı oluruz![]()
9500 için 4.3 güncelleme Russia,jameica,colombia,china,panama,uruguay,guatemala da yayınlanmıs kısa sürede ülkemizde yayınlanır inş![]()
Samsunglarda satılıyor emin olmamakla birlikte fiyatı 75 -85 arasıyďı en son.Araladaslar electoroworld e ve Teknosaya gittim ikisinde de batarya satılmiyor sadece teknik serviste satiliyormus bilginize
Samsung mağazasına (servise değil) mağazasına uğradım az önce oradada hiç umursamaz tavırla bi adam yok dediMerhaba mesaj yazarken biraz daha donanması
Samsunglarda satılıyor emin olmamakla birlikte fiyatı 75 -85 arasıyďı en son.
Bulması zor olur yaKVK varsa yakınlarda KVK bayilerinde genelde olur orjinal batarya.![]()