------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Evet dediğim gibi diğerini bende test edemedim bulan varsa paylaşabilir.Şu an toplu bir paketi test ediyorum içinde caprica dahil 500 font var :oke:
Deneme sonucuna göre paylaşabilirseniz çok guzel olur :alkis
Arkadaşlar arada sizinde telefon donuyormu acaba? Acaip sinir oluyorum S3 mini telefonum bu kadar donmamıştı hiç işlem yapmıyor bataryayı takıp çıkartmak zorunda kalıyorum ve durup dururken yapıyor bunu :S Foursquare açtım sayfayı kaydırırken dondu kaldı daha öncede birkaç kez farklı şekilde oldu ...
Şuana kadar bir defa dondu o da pc ile telef. Hafızasına birşey atarken telefonu çok kurcalamamdan kaynaklandı
Yaw he he G2 deki işlemci S4ten kat kat dsha iyi ayrıca bataryası da daha kuvvetli bir cihaz her türlü G2
Al g2 kullan sonra yorum yap
Şu batarya Kalibrasyonunu yaptım arkadaşlar gece saat 00:00 gibi açık bıraktım telefonu sabah 8.52 de baktım % 97 olmuş normal mi

• Beğen
Tepkiler: Nextman

baby_face_

baby_face_

Üye
G2 ile s4 u karsilastiriyolar millet sasirmis s4 un yanina bile yaklasamaz g2
Lg g2 S4'e (i9500) göre artıları;
- Daha yüksek veri aktarım hızı (LTE 100Mbps) yaklaşık 2 kat.
-Daha güçlü işlemci (Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Quad-core 2260MHz) % 41 civarında daha hızlı.
-Radyosu var ve ekran 5.2".

S4'ün Lg G2'ye göre artıları;
-64gb ye kadar disk genişletme. Lg G2'de genişletme yok.
- Daha ince ve küçük boyut.
-Daha yüksek dahili depolama. S4=64 G2=32
-Oled ekran daha parlak ve canlı renkler demek.
-% 9 daha hafif tasarım
-Daha yüksek pixel yoğunluğu. S4=441 PPI, G2=424 PPI

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
unuttuğunuz bişey var

S4 : 2600mAh Li-On

G2: 3000 mAHh Li-Pro

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
eroskop100

eroskop100

Üye
Lg g2 S4'e (i9500) göre artıları;
- Daha yüksek veri aktarım hızı (LTE 100Mbps) yaklaşık 2 kat.
-Daha güçlü işlemci (Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Quad-core 2260MHz) % 41 civarında daha hızlı.
-Radyosu var ve ekran 5.2".

S4'ün Lg G2'ye göre artıları;
-64gb ye kadar disk genişletme. Lg G2'de genişletme yok.
- Daha ince ve küçük boyut.
-Daha yüksek dahili depolama. S4=64 G2=32
-Oled ekran daha parlak ve canlı renkler demek.
-% 9 daha hafif tasarım
-Daha yüksek pixel yoğunluğu. S4=441 PPI, G2=424 PPI

Ülkemize LTE nin gelmesi 2015 yılında olacak yüksek ihtimal. Ekran boyutu bence s4 te gayet ideal, store da onlarca radyo programı mevcut.
Arada bir tek işlemci farkı var. Ekran kalitesine değişmem.

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
Ülkemize LTE nin gelmesi 2015 yılında olacak yüksek ihtimal. Ekran boyutu bence s4 te gayet ideal, store da onlarca radyo programı mevcut.
Arada bir tek işlemci farkı var. Ekran kalitesine değişmem.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Zaten G2 yi elime alıp incelediğimde içime pek sinmedi. S4 gibi elime oturmadı. Galaxy S serileri hep premium hissi vermediği için eleştiri alıyor ama G2'ye göre oldukça şık ve premium hissi veriyor bence.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
Bende sizin gibi düşünüyorum. Zaten G2 yi elime alıp incelediğimde içime pek sinmedi. S4 gibi elime oturmadı. Galaxy S serileri hep premium hissi vermediği için eleştiri alıyor ama G2'ye göre oldukça şık ve premium hissi veriyor bence.

O konularda gösterişi çok sevmem, benim için de gayet güzel :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam uslub sertleştirmeye gerek yok isteyen istediğini kullanır :oke:.Konuda sıkıntı olmasın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: .caner., baby_face_ ve eroskop100

yaso57

Üye
Abicim gelmis buraya telefon kiyasliyo yok g2 daha iyi bilmem ne burasi s4 forumu degilmi baska telefonun analizini yapiyosun burda.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve eroskop100
eroskop100

eroskop100

Üye

Ben telefona fotoğraf yükleyince bazılarının görüntüde olduğu gibi netliği bozuluyor. Telefon hafızasında yer alıyor fotograflar. Bu konudaki sorun ne olabilir ?

Bu arada benim soru güme gitti :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada benim soru güme gitti :D
İşte bende defarlarca söylemek anlatmak istediğim bu gereksiz gereksiz konuşmalar olunca takip çok zor oluyor.:bigstar:

Gelelim resim bozulmasına 2 kere yaşadım ve factory rom kurulumundan sonra hiç sorun yaşamadım ve class10 hafıza kartına kayıdı sağladım sorun yok şu an

:oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve yaso57
eroskop100

eroskop100

Üye
İşte bende defarlarca söylemek anlatmak istediğim bu gereksiz gereksiz konuşmalar olunca takip çok zor oluyor.:bigstar:

Gelelim resim bozulmasına 2 kere yaşadım ve factory rom kurulumundan sonra hiç sorun yaşamadım ve class10 hafıza kartına kayıdı sağladım sorun yok şu an

:oke:

Daha önce Desire Z kullanıyordum herhalde çözünürlükten felan dedim bunda da olunca :confused: Telefon hafızası kaldırabilecek seviyede değil mi zaten ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihaz hafızasındada kalabilir sorun yok bu resimler her açlışta küçük önizleme bırakmak için sistem onların küçük screen halinde ekrana yansıtır.bozulmalar işte tamda o sırada olduğu kanısındayım yanlız ben değil bunu yabancı bir çok forumda tartıştığımız oldu ancal enteresandır root yapılmış bazı cihazlarda hiç yaşanmamış.

eroskop100

eroskop100

Üye
Cihaz hafızasındada kalabilir sorun yok bu resimler her açlışta küçük önizleme bırakmak için sistem onların küçük screen halinde ekrana yansıtır.bozulmalar işte tamda o sırada olduğu kanısındayım yanlız ben değil bunu yabancı bir çok forumda tartıştığımız oldu ancal enteresandır root yapılmış bazı cihazlarda hiç yaşanmamış.

Ben root tan önce de aynı sorunu yaşıyordum bazen, ilginç :confused: Dediğinizi deneyeyim bi..

eroskop100

eroskop100

Üye
Neredeyse tüm fotoğraflarda aynısı oluyor artık bu da farklı bir örnek :eek:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enteresan peki herhangi bir kamera uygulaması denedinmi ? onda çözünürlük fark ediyormu onu ?

eroskop100

eroskop100

Üye
Enteresan peki herhangi bir kamera uygulaması denedinmi ? onda çözünürlük fark ediyormu onu ?

Çektiğim fotoğraflarda sıkıntı yok kaydettiğim fotoğraflarda sıkıntı oluyor. Kullandığım kamera uygulamaları ise pudding ve powercam

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
LG G2 S4 den daha iyi, performans olarak ta

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve baby_face_
ANIL

ANIL

Admin
9505 için 4.3 güncellemesi dağıtıma başlandı. Almanya için yükleniyor şuan. Bize en geç haftaya gelmiş olur.

• Beğen
uguro

uguro

Üye
  • Beğen

Üst Alt