------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avcılar'da E5 üstünde samsung servisi var oraya sordunmu ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Avcılar'da E5 üstünde samsung servisi var oraya sordunmu ?
Yok birazdan cikicam dışarı mimariba da bi vodafone varmış bi arkadas orda mutlaka vardır dedi bide oraya bakiyim diyorum inşallah sorun sadece bataryada dır yoksa bu telefonu satmak zorunda kalicamŞu LG G2 çok iyi bir cihaza benziyor fiyat/performans olarak en iyi cihaz bence sorun düzelmezse onu düşünüyorum.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alırsan simdiden hayırlı olsun

• Beğen
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Bence de;
Kasım başı 4.3
Ocak ayı içinde KitKat
4.3 hakkında kimse kesin bir şey söylemesin Ekim de gelicek dediler gelmedi Güncelleme tarihini yanlızca Samsung biliyor kabul edelim artık bunu

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.
Edit cikarttim bekledim 1 dakika icinde oldu elimi degdirmedim yinede oldu

Kılıf siz hali aynı saat geliyor.

Hadi ama :( :züü: :züü:
Fabrika ayarlarına dönmeyi dene. Kılıfı çıkar, aksesuar ayarlarından otomatik kilit açmayı devre dışı bırak. (Çözüm olurmu bilmiyorum aklıma gelen yöntemleri söyledim)

.caner.

.caner.

Üye
Fabrika ayarlarına dönmeyi dene. Kılıfı çıkar, aksesuar ayarlarından otomatik kilit açmayı devre dışı bırak. (Çözüm olurmu bilmiyorum aklıma gelen yöntemleri söyledim)
Hepsini denedim. Sadece internet açık iken bu hatayı alıyorum.

baby_face_

baby_face_

Üye
4.3 hakkında kimse kesin bir şey söylemesin Ekim de gelicek dediler gelmedi Güncelleme tarihini yanlızca Samsung biliyor kabul edelim artık bunu
Kesin bir şey söylemiyoruz zaten, tahminlerimizi paylaşıyoruz. Tabiki doğal olarak tarihleri Samsung biliyor.

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
Off of sarjim cok çabuk bitiyor

Sizce LG G2 ye geçeyim mi dostlar?
Lg2 yi ekranlardan görünce çok hoşuma gitmişti ama elime alıp incelediğimde pek içime sinmedi. Yazılım olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın, ne bileyim s4 gibi doldurmadı elimi.

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
S4 KULLANICILAR KLÜBÜ ÖNERİ :oke:(whatsApp)
Arkadaşlar Hepinize iyi forumlar :) Benim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri :):oke:
Ben de seve seve katılırım.

• Beğen
Tepkiler: uguro ve .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
aynen

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

@-Akıncı
bazı fontlar buna caprica'da dahil uyumlu olanı yok gibi editlemedede cihazda sorun yaratıyor.Yaptığım araştırmada uygulamalardada uyumsuz olanı var font programlarındada aynı hatayı verebiliyor bilginize :oke:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Tolga3521

Tolga3521

Üye
@-Akıncı
bazı fontlar buna caprica'da dahil uyumlu olanı yok gibi editlemedede cihazda sorun yaratıyor.Yaptığım araştırmada uygulamalardada uyumsuz olanı var font programlarındada aynı hatayı verebiliyor bilginize :oke:
Ben senin verdigin caprica yi kullaniyorum suanda.bide foto koyam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangisi o bir tane kuruluyor zaten diğerinde karakter sorunu var

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Tolga3521

kullandığın fontu nereden buldun ?

Üst Alt