.caner.
Üye
Turkcell bayilerinde var.Yok maalesef dün media Markt a gittim adamlar yok dedi ulan koskoca teknoloji marketi bi batarys satmaktan aciz ya istanbulun civisi çıkmış
Turkcell bayilerinde var.Yok maalesef dün media Markt a gittim adamlar yok dedi ulan koskoca teknoloji marketi bi batarys satmaktan aciz ya istanbulun civisi çıkmış
Yok birazdan cikicam dışarı mimariba da bi vodafone varmış bi arkadas orda mutlaka vardır dedi bide oraya bakiyim diyorum inşallah sorun sadece bataryada dır yoksa bu telefonu satmak zorunda kalicamŞu LG G2 çok iyi bir cihaza benziyor fiyat/performans olarak en iyi cihaz bence sorun düzelmezse onu düşünüyorum.Avcılar'da E5 üstünde samsung servisi var oraya sordunmu ?
Bence de;4.4 güncellemesini en geç sene başında alırız diye düşünüyorum.
4.3 hakkında kimse kesin bir şey söylemesin Ekim de gelicek dediler gelmedi Güncelleme tarihini yanlızca Samsung biliyor kabul edelim artık bunuBence de;
Kasım başı 4.3
Ocak ayı içinde KitKat
Fabrika ayarlarına dönmeyi dene. Kılıfı çıkar, aksesuar ayarlarından otomatik kilit açmayı devre dışı bırak. (Çözüm olurmu bilmiyorum aklıma gelen yöntemleri söyledim)Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.
Edit cikarttim bekledim 1 dakika icinde oldu elimi degdirmedim yinede oldu
Kılıf siz hali aynı saat geliyor.
Hadi ama![]()
![]()
![]()
Hepsini denedim. Sadece internet açık iken bu hatayı alıyorum.Fabrika ayarlarına dönmeyi dene. Kılıfı çıkar, aksesuar ayarlarından otomatik kilit açmayı devre dışı bırak. (Çözüm olurmu bilmiyorum aklıma gelen yöntemleri söyledim)
Sorun nedir?Hepsini denedim. Sadece internet açık iken bu hatayı alıyorum.
Kesin bir şey söylemiyoruz zaten, tahminlerimizi paylaşıyoruz. Tabiki doğal olarak tarihleri Samsung biliyor.4.3 hakkında kimse kesin bir şey söylemesin Ekim de gelicek dediler gelmedi Güncelleme tarihini yanlızca Samsung biliyor kabul edelim artık bunu
Ekrana kılıf varmış gibi saat geliyor durmadan 5 6 sayfa once yazmistimSorun nedir?
Lg2 yi ekranlardan görünce çok hoşuma gitmişti ama elime alıp incelediğimde pek içime sinmedi. Yazılım olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın, ne bileyim s4 gibi doldurmadı elimi.Off of sarjim cok çabuk bitiyor
Sizce LG G2 ye geçeyim mi dostlar?
bide ona internetten 6000mAh lık batarya buldunmu aha bilgisayardan hiçbir farkı kalmaz 
Ben de seve seve katılırım.S4 KULLANICILAR KLÜBÜ ÖNERİ(whatsApp)
Arkadaşlar Hepinize iyi forumlarBenim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri
![]()
caprica

Ben senin verdigin caprica yi kullaniyorum suanda.bide foto koyam@-Akıncı
bazı fontlar buna caprica'da dahil uyumlu olanı yok gibi editlemedede cihazda sorun yaratıyor.Yaptığım araştırmada uygulamalardada uyumsuz olanı var font programlarındada aynı hatayı verebiliyor bilginize![]()
Ben senin verdigin caprica yi kullaniyorum suanda.bide foto koyam