------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
ya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadım :( s3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden :( ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden
Aynı sorun bendede var gıcık bişey.
Bende onu soracaktım teli baya koruduğu söyleniyor. Fiyatı 60-65 tl civarı. Hem estetiği var hem koruyucu özelliği. Tek eksi yanı ince olan telefonu biraz kabalaştırması.

Kiliftan bende var gayet guzel. Sitesinden ozelliklerina bakabilirsin. Ben öneririm.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

forbit_mx

forbit_mx

Üye
Arkadaşım s4 kullaniyorum ve blackmart alpha yi kurdum fakat yukleme yaptiktan 5 saniye bazen 10 sn sonra yuklemeyi durduruyor yukarda cikan indirme oku yok oluyor anlamadim defalarca silip yukleme ragmen öyle note 2 ye kurduk oyle bi sorun yok nedenini anlamiyorum ayni seyi hd film izle prgramindada yapiyor indir diyorum 10 sn sonra yine indirme kapaniyor sorun nedir acaba

forbit_mx

forbit_mx

Üye
Çözüm yok mu

cardanadam

cardanadam

Üye
1 hafta once samsungtan kurtuldum ozellikleri iyi fakat malzeme kalitesi bana gore en kotu telefon arama geldiginde telefonu kulagima goturdugumde o citirti sesini ilk duydugumda telefindan sogumustum hele okey plus u kurduktan 1 ay sonra ekranda tas izlerinin kalmasi beni o an baska bir telefon arayisi icine soktu simdi lgg2 aldim insallah bir sorun cikmaz kesinlikle samsungu kotulemek icin yazmadim deneyimimi anlatmak istedim
O taş izleri oyundan kaynaklanıyor sanırım bir arkadaş da başka bir marka telefon vardı huwalge mi neydi markası ondada olmuştu

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG ve .caner.
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
O taş izleri oyundan kaynaklanıyor sanırım bir arkadaş da başka bir marka telefon vardı huwalge mi neydi markası ondada olmuştu
Arkadaslarim arasinda htc kullanan var oda oyunu aylardir oynuyor iz cikmadi dider arkadaslarimda galaxy s3 galaxy s3 mini ves4 mini var ve hepsinde iz var suanda hepimiz servise verdik ekran ve cam degisiyor fakat tekrar aynisi oluyor super amoled ekrandan mi bilemiyorum bir arkadasimiza telefon almanyan geliyor s3 ve s4 bir tek onun telefonlarinda iz olmadi

bela55

bela55

Üye
Sa Nextman hocam ben oyunların data veya obb klasörlerini hafıza kartına aktarıp ordan oyun oynuyabilirmiyim öyle imlanım warmı şuan sadece 185 mb boş alan war telefon hafızasında uygulamayı sd karta taşı dememe ragmen cihazda açılan bir alan yok ne öneririsiniz bu konuda

.caner.

.caner.

Üye
Sa Nextman hocam ben oyunların data veya obb klasörlerini hafıza kartına aktarıp ordan oyun oynuyabilirmiyim öyle imlanım warmı şuan sadece 185 mb boş alan war telefon hafızasında uygulamayı sd karta taşı dememe ragmen cihazda açılan bir alan yok ne öneririsiniz bu konuda
Root atmak gerekiyor kardes o şimdilik apk taşıyor bu ay içinde 4.3 gelecek onda düzelir :oke:

eroskop100

eroskop100

Üye

Cihat rootlu ise foldermount ile taşıyabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bela55
bela55

bela55

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
forbit_mx

forbit_mx

Üye
ya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadım :( s3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden :( ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden
aynı sorun bende de var kardeşim daha çok düğmenin sol kısmında oluyor benimkinde buda tuşun temas noktasındaki boşluktan kaynaklanıyor ama geçer inş yoksa garantiye göndercez gibi ama garanti dolmaya yakın göndereli
aynı sorun bende de var kardeşim daha çok düğmenin sol kısmında oluyor benimkinde buda tuşun temas noktasındaki boşluktan kaynaklanıyor ama geçer inş yoksa garantiye göndercez gibi ama garanti dolmaya yakın göndereli

Teknoloji Baronu

Üye
Ojj şarj az gidiyor beyler sizdede varmı bu sorun

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende bu kapak var bi koruması falan oluyormu peki :D gerçi estetik olarak çok güzel

Bende de bundan var ama değişcem. Bizim üst komşu bu kapaktan kullanıyordu teli düşürdü ekran gitti, şimdi 547 tl Bayılacak :D
ama dediğin gibi estetik süper
Aynı sorun bendede var gıcık bişey.

Kiliftan bende var gayet guzel. Sitesinden ozelliklerina bakabilirsin. Ben öneririm.
Linki yollarmısın?
Ekran yanması çoğu telefonda rastlanılan bir sorun benim eski wave de ondan önceki jette hatfa ipad 2 de de aynı problem var. Chrome de oluyor sadece ipad de

Teknoloji Baronu

Üye
Ben iphone 5 e geçicem galiba

.caner.

.caner.

Üye
Adamlar gitsin sizin için 5000 Mah batarya taksin Sonrada deyin ki Telefon çok kalın ! Bence en ideal Mah değeri olmuş.

Üst Alt