------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonuna kadar sabırla okudum :D şimdi gecenlerde bir konu vardi açılan yüksek yerde toprak zemine düştü diye .Telefonu benim kadar dusuren yoktur.kullandigim kilifin resmini eklerim Chrome silikon tarzı kılıf

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

.caner.

.caner.

Üye
Kullanmıyorum ben kılıf telefonun içine ettim vallahi cerceve falan kalmadı :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben seninki gibi olmaması için tavsiye istiyorum zaten dostum :)
Evet buyurun bu kılıfı kullanıyorum yanlız biraz pahalı ama çok seferler 1-2 metre yüksekten çeşitli yüzeylerde darbe emilasyonu istemeyerekte olsa test edildi beton,kum,toprak cihaza bişey olmadığına zaten hayret ettim.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
baby_face_

baby_face_

Üye
Evet buyurun bu kılıfı kullanıyorum yanlız biraz pahalı ama çok seferler 1-2 metre yüksekten çeşitli yüzeylerde darbe emilasyonu istemeyerekte olsa test edildi beton,kum,toprak cihaza bişey olmadığına zaten hayret ettim.

Fiyatı ne kadar?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mayıs Ayında 65 Tl idi ama eline aldığında işportada satılan kılıf olmadığını anlıyorsunuz.Ayrıca diğer telefonlarımda yazın cepte taşıdığımda aşırı nemlenme yapardı bunda bu durum yok ayırca elden kaymıyorda

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Mayıs Ayında 65 Tl idi ama eline aldığında işportada satılan kılıf olmadığını anlıyorsunuz.Ayrıca diğer telefonlarımda yazın cepte taşıdığımda aşırı nemlenme yapardı bunda bu durum yok ayırca elden kaymıyorda
Tam olarak markası varmı veya alışveriş sitelerinde ilanı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam olarak markası varmı veya alışveriş sitelerinde ilanı
Ben Ebaydan aldım ama buda aynı gibi duruyor taklitlerinden sakının :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Sağol abi :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim genç :oke:

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Abi spingen in bir kılıfı vardi neo hybrid mi neydi onu onerirmisin ? 12 kb/s ile araştırmak istemiyorum da kusura bakma.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel kılıf tercih edilebilir.

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
Abi spingen in bir kılıfı vardi neo hybrid mi neydi onu onerirmisin ? 12 kb/s ile araştırmak istemiyorum da kusura bakma.
Bende onu soracaktım teli baya koruduğu söyleniyor. Fiyatı 60-65 tl civarı. Hem estetiği var hem koruyucu özelliği. Tek eksi yanı ince olan telefonu biraz kabalaştırması.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok okadarda değil ya :) ben korumasına bakarım sakarlığımız olunca telafisinden önemlimi :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Abi az önce kardesimi antrenmana gotururken telefonu kardeşime verdim oyun oynuyordu kaldırım taşına bir bastı telefon 5 metre ileriye fırladı arka kamera kenarındaki gri yer soyuldu birazda arka kapak çizildi bana farz oldu kapak almak Kasa değişimi yapiyorlar mi telefona ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sormak lazımda değişmi mutlaka servisine yaptır çok sıkıntı oluyor sonra dikkat et pahalı falan diye sağda solda yaptırma

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Sormak lazımda değişmi mutlaka servisine yaptır çok sıkıntı oluyor sonra dikkat et pahalı falan diye sağda solda yaptırma
Yok abi Sağol düşüncen için ervise veririm. 500 tl geçmemeli ps4 paramdan yaptiracagim :D

Bu ne ya 1.30 saatte %43 sarj gitti

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi bakalım dikkat edin az yahu benim gibi :D

• Beğen
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
1 hafta once samsungtan kurtuldum ozellikleri iyi fakat malzeme kalitesi bana gore en kotu telefon arama geldiginde telefonu kulagima goturdugumde o citirti sesini ilk duydugumda telefindan sogumustum hele okey plus u kurduktan 1 ay sonra ekranda tas izlerinin kalmasi beni o an baska bir telefon arayisi icine soktu simdi lgg2 aldim insallah bir sorun cikmaz kesinlikle samsungu kotulemek icin yazmadim deneyimimi anlatmak istedim

niyma23

niyma23

Üye
Bende bu kapak var bi koruması falan oluyormu peki :D gerçi estetik olarak çok güzel

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve .caner.

Üst Alt