Rica ederim gecmis olsunoleyy tmm başkan sorun düzeldi telefonun imei geldi oh bee ne çekmiştim kaç gündür
sgl yardımların için
Bence farkli bir batarya dene ve mutlaka servise göster.Ya S4 şarjı su gibi içiyor buna bi çare yokmu vallahi bidaha samsung almiycam
Telefonu ilk aldığımda bende de su gibiydi Yeni batarya aldım şimdi gozle görülür fark varYa S4 şarjı su gibi içiyor buna bi çare yokmu vallahi bidaha samsung almiycam

Telefonu ilk aldığımda bende de su gibiydi Yeni batarya aldım şimdi gozle görülür fark var![]()
Kullan kardeşim takma kafayaBende 1 aydır böyle geçen hafta servise yolladım donma sorunundan dolayı faturada bataryayi da değiştirdikleri yazıyor sizce yeni batarya alayım mı yoksa bi kaç gün boyle kullanayim mi? Daha servisten yeni geldi çünkü
Asphalt 8 oynuyor sun birakta gitsin şarj yani oynadığın oyun Dr. Driving değil 
Ekranin üst tarafı fazla isiniyo ama genel bi sorun galibaİyice düşün herşeyi belirt
Gayet iyi full wifi açıkmisOyunu açarken internete bağlı ol
+1 saat ekleyin bide
Evet beyler sizcede fazla harcamiyor mu?

s3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden
ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey iddenİlk ay normal o ilerleyen zamanlarda düzeliyor.ya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadıms3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden
ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden