------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Jtag ile düzeltilir olmadı board değişebilir ama garanti dışı diyebilirler şansın bol olsun

yaso57

Üye
ARKADAŞLAR S4 DE G SENSORU VARMI ?

agabey06

agabey06

Üye
oleyy tmm başkan sorun düzeldi telefonun imei geldi oh bee ne çekmiştim kaç gündür
sgl yardımların için

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Ya S4 şarjı su gibi içiyor buna bi çare yokmu vallahi bidaha samsung almiycam

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Telefonu ilk aldığımda bende de su gibiydi Yeni batarya aldım şimdi gozle görülür fark var :D

Bende 1 aydır böyle geçen hafta servise yolladım donma sorunundan dolayı faturada bataryayi da değiştirdikleri yazıyor sizce yeni batarya alayım mı yoksa bi kaç gün boyle kullanayim mi? Daha servisten yeni geldi çünkü

.caner.

.caner.

Üye
Bende 1 aydır böyle geçen hafta servise yolladım donma sorunundan dolayı faturada bataryayi da değiştirdikleri yazıyor sizce yeni batarya alayım mı yoksa bi kaç gün boyle kullanayim mi? Daha servisten yeni geldi çünkü
Kullan kardeşim takma kafaya :D Asphalt 8 oynuyor sun birakta gitsin şarj yani oynadığın oyun Dr. Driving değil :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Pazar gunu telefonu servise vericem bi sorun cikmazsa sorunlarım :

Ekranda morarma, alt tarafında gri yer döküldü, arka kapakta sarj yerinde çatlak var, batarya çok çabuk bitiyor.

Sizce baska biseyler daha soyliyimmi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyice düşün herşeyi belirt

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O normal :oke:

• Beğen

ozgens

Üye
arkadaslar telefona modern combat 4 ü falan yuklemeye calıstım ama olmadı android/data veya android/obb klasörü içine atıyorum obb dosyasını ama olmuyor nerde yanlış yapıyorum?
(telefon rootlu değil)

Son düzenleme:
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Oyunu açarken internete bağlı ol

+1 saat ekleyin bide

Evet beyler sizcede fazla harcamiyor mu?

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu ekran resimlerini Eklenti olarak eyleyin :D dev ekran sinema gibi oluyor :D

• Beğen
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Bence çok şarj yiyor

niyma23

niyma23

Üye
ya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadım :( s3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden :( ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden

.caner.

.caner.

Üye
ya bende bir ka hafta önce aldım ama orta işlev tuşundan her bastıgımda tık tık diye sesgeliyo sanki maketmiş gibi.
içime sinmedi o hali oyuncak telefon gibi basıyorumbir yere takılıyor sanki basarken hafif bi tık sesi geliyo bi türlü o yüzden telefonuma ısınamadım :( s3 te kullandım harikaydı onu sevdim birde s4de geçtim ama sanki pişman gibiyim sırf o yüzzden :( ne yapayım şimdi anlamadım ama telefon on numara harika bir şey idden
İlk ay normal o ilerleyen zamanlarda düzeliyor.

baby_face_

baby_face_

Üye
Saygıdeğer arkadaşlarım öncelikle günaydın ve mutlu pazarlar.

İçinizdeki deneyimli ve bilgili arkadaşlardan bir konuda bilgi ve yardım isteyeceğim. Eminim ki faydalı bir konu olacak ve tüm arkadaşlarımız yararlanacaktır.
Bildiğiniz gibi cihazlarımıza yüksek ücretler verip sahip oluyoruz ve başına bir kaza gelmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Türlü türlü koruyucular, bumberler ve kılıflar kullanıyoruz. Bunları satın alırken kimi cihazın korunması için, kimi görüntü ve estetik olması için tercih ediyor. Ben de estetik olsun diye tercih edenlerdenim.

Kullandığım kılıf s view cover. Gerçekten cihaza estetik ve şıklık kattığı tartışma götürmez, lakin cihazı düşme ve darbelerden korumasına gelince çok yetersiz.

Üst komşum Note 2 kullanıcısı ve benimle aynı tarz olan kılıfı kullanıyordu. Telefonu yemek masasından yere düşürmüş, fiziki olarak kırık ya da çatlama yok ama ekranın içi ufak bir mürekkep lekesi oldu ve sabaha kadar tüm ekranı kapladı. Servis ekran için 570 tl ücret istedi. Bende bu olaydan sonra oldukça tedirgin oldum ve kılıfımı değiştirme kararı aldım.

Şimdi bilgi sahibi ve tecrübe edinmiş arkadaşlara sorum;
Cihazı darbelerden ve düşmelerden en iyi şekilde koruyan, gösterişten çok güvenliği ve koruyuculuğu olan kılıf hangisidir yada ne tarz kılıfları tercih etmeliyiz?

Not:Biraz konu uzadı Özür dilerim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen

Üst Alt