Ben seninki gibi olmaması için tavsiye istiyorum zaten dostumKullanmıyorum ben kılıf telefonun içine ettim vallahi cerceve falan kalmadı![]()

Evet buyurun bu kılıfı kullanıyorum yanlız biraz pahalı ama çok seferler 1-2 metre yüksekten çeşitli yüzeylerde darbe emilasyonu istemeyerekte olsa test edildi beton,kum,toprak cihaza bişey olmadığına zaten hayret ettim.Ben seninki gibi olmaması için tavsiye istiyorum zaten dostum![]()
Fiyatı ne kadar?Evet buyurun bu kılıfı kullanıyorum yanlız biraz pahalı ama çok seferler 1-2 metre yüksekten çeşitli yüzeylerde darbe emilasyonu istemeyerekte olsa test edildi beton,kum,toprak cihaza bişey olmadığına zaten hayret ettim.
Tam olarak markası varmı veya alışveriş sitelerinde ilanıMayıs Ayında 65 Tl idi ama eline aldığında işportada satılan kılıf olmadığını anlıyorsunuz.Ayrıca diğer telefonlarımda yazın cepte taşıdığımda aşırı nemlenme yapardı bunda bu durum yok ayırca elden kaymıyorda
Ben Ebaydan aldım ama buda aynı gibi duruyor taklitlerinden sakınınTam olarak markası varmı veya alışveriş sitelerinde ilanı

Bende onu soracaktım teli baya koruduğu söyleniyor. Fiyatı 60-65 tl civarı. Hem estetiği var hem koruyucu özelliği. Tek eksi yanı ince olan telefonu biraz kabalaştırması.Abi spingen in bir kılıfı vardi neo hybrid mi neydi onu onerirmisin ? 12 kb/s ile araştırmak istemiyorum da kusura bakma.
Yok abi Sağol düşüncen için ervise veririm. 500 tl geçmemeli ps4 paramdan yaptiracagimSormak lazımda değişmi mutlaka servisine yaptır çok sıkıntı oluyor sonra dikkat et pahalı falan diye sağda solda yaptırma