------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
S4 de Rehberde bulunan 1 kişinin aramasını nasil yasaklariz. Wave de yasaklama yapıldığında kişi aradığında meşgule düşüyordu.

cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye

- - - Eklendi - - -

2600 mah batarya performansı

• Beğen
Tepkiler: ANIL
cardanadam

cardanadam

Üye

- - - Eklendi - - -

Sn. cardanadam

ilgili ayarlamayı yaptım olmuyor.

buyur arkadaşım ekran görüntüleri yanlız tersten yüklemişim sen aşağıdan yukarı uygula

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye

- - - Eklendi - - -

buyur arkadaşım ekran görüntüleri yanlız tersten yüklemişim sen aşağıdan yukarı uygula

İlginiz için teşekkür ederim.

Belirtmiş olduğunuz işlemi yaptım, fakat yine arayan kişiyi engellemiyor.

Sanırım benim cihaz ile ilgili başka ayar sorun var.

NikolaTesla7

NikolaTesla7

Üye
Merhabalar

Bu ekran döndürme olayını Galaxy Mega'daki gibi ana sayfada da aktif etme imkanımız var mıdır? Galaxy Mega'daki gibi ana sayfa ekranı da dönebilse çok güzel olurdu, neden s4'te de böyle bir şey yapmamışlar anlam veremedim...

vic353

vic353

Üye
kardesimde galaxy ace var ana ekran duvar kagidi sayfa degistirince kayiyor s4 de bu ozelligi bulamadim nerde acaba kendileri ?

Türe

Türe

Üye
kardesimde galaxy ace var ana ekran duvar kagidi sayfa degistirince kayiyor s4 de bu ozelligi bulamadim nerde acaba kendileri ?

Takılma olmasın diye kapalı sanırım stock olarak.

vic353

vic353

Üye
açmanın bir yolu var mı ?

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
İlginiz için teşekkür ederim.

Belirtmiş olduğunuz işlemi yaptım, fakat yine arayan kişiyi engellemiyor.

Sanırım benim cihaz ile ilgili başka ayar sorun var.

Telefon numarasının önünde +9 olması gerekmekte.

CyBeRaY

Üye
Selam millet :) Forumun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır iş güç derken giremedim.

Yaklaşık 1 ay önce S4 aldım, pili bana yetmediği için ayın 15'inde ZeroLemon 7500 mAH pil sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı, şu anda şarj ediyorum. Pilin tamamen dolması için 7,5 saat şarjda kalması gerekiyormuş, pilin dayanma durumunu da ileriki zamanlarda buradan paylaşırım.

Bu arada pil ücreti: 85 TL + 50 TL kargo (Amerika'dan geldi) = 135 TL'ye geldi.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam millet :) Forumun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır iş güç derken giremedim.

Yaklaşık 1 ay önce S4 aldım, pili bana yetmediği için ayın 15'inde ZeroLemon 7500 mAH pil sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı, şu anda şarj ediyorum. Pilin tamamen dolması için 7,5 saat şarjda kalması gerekiyormuş, pilin dayanma durumunu da ileriki zamanlarda buradan paylaşırım.

Bu arada pil ücreti: 85 TL + 50 TL kargo (Amerika'dan geldi) = 135 TL'ye geldi.

Görsel alabilirsem sevinirim :oke: Hayırlı olsun

CyBeRaY

Üye

Görsel alabilirsem sevinirim :oke: Hayırlı olsun

[video=youtube;1WHqT-IZ_rc]http://www.youtube.com/watch?v=1WHqT-IZ_rc[/video]

Telefonumla telefonun fotoğrafını çekemedim :D Yukarıdaki videodaki pil.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onu biliyorum :) dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim zira pek iyi yorumlar görmedim garantisi yurtiçi bir ürün bekliyorum gelince bende alıcam tabi Note 3 gelmezse :sirit:

CyBeRaY

Üye
Onu biliyorum :) dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim zira pek iyi yorumlar görmedim garantisi yurtiçi bir ürün bekliyorum gelince bende alıcam tabi Note 3 gelmezse :sirit:

180 gün iade garantisi vermişler ya, bir sorun çıkarırsa bakarız artık bir çaresine. Ben de Note 3 çıkınca çok hoşuma giderse Note 3'e geçebilirim zaten.

daywalker59

daywalker59

Üye
Waww. Cihaz 15 sene onceki boyutlara dönmüş. Bu fayda icin mevcut konfordan vazgecmek tercih meselesi tabi ama bilemedim...

mcdogan20

Üye
arkadaşlar cihazı kiese bağladğımda sürüm olarak aşağıdaki fotoda olduğu gibidir.içinde yüklü olan rom hangi ülkeye aittir anlayamadım.cihazım yurtdışıdır,pasaport kayıtlıdır

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar cihazı kiese bağladğımda sürüm olarak aşağıdaki fotoda olduğu gibidir.içinde yüklü olan rom hangi ülkeye aittir anlayamadım.cihazım yurtdışıdır,pasaport kayıtlıdır

sanırım çözdüm cihazım IRAK çıkışlı.peki ben sadece ırak için çıkan güncellemelerimi alacağım bundan sonra?turkiyeye verilenler bana gözükmeyecek demi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

sanırım çözdüm cihazım IRAK çıkışlı.peki ben sadece ırak için çıkan güncellemelerimi alacağım bundan sonra?turkiyeye verilenler bana gözükmeyecek demi

Aslında öyle olacak ama son sürümlerde csc yani bölge kodu değiştirme işini tamamiyle engelleme yoluna gittiler ki çoğu kişi update sırasında imei silinme olayı ile karşılaştı.Cihazınızda TR rom yüklü olduğundada alırsınız ama zaten bana kalırsa gerek yok stabil sürümleri odin ile garanti bozulmadan yükleme yapabilirsiniz.Hani romlar arasında şu an en stabil ve şarj konususunda sıkıntı olmayan sürüm MG9'dur.

• Beğen
Tepkiler: mcdogan20
.caner.

.caner.

Üye
Sayacı nasıl sifirlayacagiz ? Tringle away calismiyormus.

Üst Alt