S4 de Rehberde bulunan 1 kişinin aramasını nasil yasaklariz. Wave de yasaklama yapıldığında kişi aradığında meşgule düşüyordu.
ayarlar>cihazım>arama>arama reddetme
Sn. cardanadam
ilgili ayarlamayı yaptım olmuyor.
- - - Eklendi - - -
buyur arkadaşım ekran görüntüleri yanlız tersten yüklemişim sen aşağıdan yukarı uygula
kardesimde galaxy ace var ana ekran duvar kagidi sayfa degistirince kayiyor s4 de bu ozelligi bulamadim nerde acaba kendileri ?
İlginiz için teşekkür ederim.
Belirtmiş olduğunuz işlemi yaptım, fakat yine arayan kişiyi engellemiyor.
Sanırım benim cihaz ile ilgili başka ayar sorun var.
Forumun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır iş güç derken giremedim.Selam milletForumun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır iş güç derken giremedim.
Yaklaşık 1 ay önce S4 aldım, pili bana yetmediği için ayın 15'inde ZeroLemon 7500 mAH pil sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı, şu anda şarj ediyorum. Pilin tamamen dolması için 7,5 saat şarjda kalması gerekiyormuş, pilin dayanma durumunu da ileriki zamanlarda buradan paylaşırım.
Bu arada pil ücreti: 85 TL + 50 TL kargo (Amerika'dan geldi) = 135 TL'ye geldi.
Hayırlı olsun
Görsel alabilirsem sevinirimHayırlı olsun
Yukarıdaki videodaki pil.Onu biliyorumdikkatli kullanmanızı tavsiye ederim zira pek iyi yorumlar görmedim garantisi yurtiçi bir ürün bekliyorum gelince bende alıcam tabi Note 3 gelmezse
![]()
arkadaşlar cihazı kiese bağladğımda sürüm olarak aşağıdaki fotoda olduğu gibidir.içinde yüklü olan rom hangi ülkeye aittir anlayamadım.cihazım yurtdışıdır,pasaport kayıtlıdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar cihazı kiese bağladğımda sürüm olarak aşağıdaki fotoda olduğu gibidir.içinde yüklü olan rom hangi ülkeye aittir anlayamadım.cihazım yurtdışıdır,pasaport kayıtlıdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
sanırım çözdüm cihazım IRAK çıkışlı.peki ben sadece ırak için çıkan güncellemelerimi alacağım bundan sonra?turkiyeye verilenler bana gözükmeyecek demi