baby_face_
Üye
Saol dostum teşekkür ederim.
İran için güncelleme çıktığında güncelleme gelir sana sadece yani İran güncellemesi telefonda türkçe dil varsa o şekilde kullan yoksa nextman usta ile bağlantıya geçmeni tavsiye ederim
Saol dostum teşekkür ederim.
İran için güncelleme çıktığında güncelleme gelir sana sadece yani İran güncellemesi telefonda türkçe dil varsa o şekilde kullan yoksa nextman usta ile bağlantıya geçmeni tavsiye ederim
benim o bolumde de herhangi bir resim veya dosya yokDostum telefonunda hangi yazılım yüklü bilmiyorum. Benim cihazım İran'dan geldi ve 4.2.2. (Sonundaki kod AFG) versiyonu yüklü, aynı şekilde hareketli fotoğraflar o kısımda görünmüyor ama dosyalarimdan girdigin zaman fotoğraf klasörünün içinde gif uzantılı dosya olarak görünüyor. Sebebini bilmiyorum galeriden ve cameradan goremiyorsun ama dosyalarımdan görünüyor.

Şu an kullandığınız sürüm ve model no nedir ?
benim o bolumde de herhangi bir resim veya dosya yok
- - - Eklendi - - -
.2.2 sürümü model i9500
Benimde telefom Panama dan gelmisturkiye romu yukleyecegim
![]()
Bende Tr romu yüklemeyi düşünüyordum ama çoğu yerde cihazınızı rootlamayın uyarısında bulundukları için vazgeçtim. (Rom yüklemek ile rootlamak aynı şey mi onu da bilmiyorum ama yinede riske giremedim :d )
Arkadaşlar galerideki dropbox senkronizasyonunu nasıl kapatıyoruz?
Bende Tr romu yüklemeyi düşünüyordum ama çoğu yerde cihazınızı rootlamayın uyarısında bulundukları için vazgeçtim. (Rom yüklemek ile rootlamak aynı şey mi onu da bilmiyorum ama yinede riske giremedim :d )
Saol dostum.
Hesaplar kısmına gidiniz orda dropbox hesabınıza tıklayınız.eşitlemeyi devre dışı bırakınız.
Rica ederimSaol dostum.
Çok kısa süre içersinde s4 alıcam, ekran koruyucu jelatin gereklimidir? Gerekli ise mat mı yoksa şeffaf mı almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? Arka kapak olarak ''Case Neo Hybrid'' siparişi vermeyi düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz kılıf veya arka kapak var mı arkadaşlar?
Çok kısa süre içersinde s4 alıcam, ekran koruyucu jelatin gereklimidir? Gerekli ise mat mı yoksa şeffaf mı almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? Arka kapak olarak ''Case Neo Hybrid'' siparişi vermeyi düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz kılıf veya arka kapak var mı arkadaşlar?