------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Odin icin son sürümleri part halinde atmaniz mümkünmü ?

TakTuk

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler.. şu basit şey için günlerdir bekliyorum.. umarım güncellemeden sonra şikayetler biter

yaz zamanı olabilir ayrıca ramazan dolayısıylada gözden kaçmıştır.Yüklemeyi yaptıktan sonra ayarları pas geçip fabrika ayarlarına döndürünüz.Kurulum daha sağlıklı olur :oke:

TakTuk

Üye

yaz zamanı olabilir ayrıca ramazan dolayısıylada gözden kaçmıştır.Yüklemeyi yaptıktan sonra ayarları pas geçip fabrika ayarlarına döndürünüz.Kurulum daha sağlıklı olur :oke:

teşekkürler sevgili admin :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

TakTuk

Üye

böylece kaldı yüklenmiyor

- - - Eklendi - - -

düzeldi :) yükleniyor şuan

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aklınızda bulunsun cihazınızı bağladığınız pcde önce odini açın sonra download modda telefonu bağlayınki işletim sistemi driver yüklemesini doğru yapsın :oke: yoksa telefonu brick yani çökmesine sebeb olursunuz.

rockbang

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak . Mesajlasma kısmında kisiye kac mesaj attığımızı ve o kişiden kaç mesaj geldiğini nasıl öğrenebilirim ?

vayss

Üye
Iyi günler ben suudi arabistandan galaxy s4 alacam yalniz burda iki versiyonu satiliyor GT-I9500 ve

- - - Eklendi - - -

gt-ı9505 hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim cihazı türkiyedede kullanacam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iyi günler ben suudi arabistandan galaxy s4 alacam yalniz burda iki versiyonu satiliyor GT-I9500 ve

- - - Eklendi - - -

gt-ı9505 hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim cihazı türkiyedede kullanacam

Gt 9500 alabilirsiniz arasında sadece işlemci farkı var.

vayss

Üye
ama çok ısındığı söyleniyor bide bu gt-ı9500 modeline güncelleme gelecekmi?

- - - Eklendi - - -

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Herzaman söylüyorum ısınma sorunu o anki çalıştırdığınız oyuna göre değişir.Uygulama ve görüşme normalde ısınma sorunu yok kaldıki tüm telefonlarda yüksek boyutlu grafikleri uzun süre çalıştırdığınızda aynı sonucu alırsınız.Gelelim güncelleme konusuna Cihazın ilk alanlardan biri olduğum için şu an iki temel bir ara güncelleme geldi kaldıki gelmese bile rom desteği bir hayli fazla yani kullandığı sürüme desteği devam edeceği için alınabilir bir cihaz tavsiyemdir tabi tercihiniz önemli sonuçta

• Beğen
Tepkiler: .caner.

alpha1907

Üye

Herzaman söylüyorum ısınma sorunu o anki çalıştırdığınız oyuna göre değişir.Uygulama ve görüşme normalde ısınma sorunu yok kaldıki tüm telefonlarda yüksek boyutlu grafikleri uzun süre çalıştırdığınızda aynı sonucu alırsınız.Gelelim güncelleme konusuna Cihazın ilk alanlardan biri olduğum için şu an iki temel bir ara güncelleme geldi kaldıki gelmese bile rom desteği bir hayli fazla yani kullandığı sürüme desteği devam edeceği için alınabilir bir cihaz tavsiyemdir tabi tercihiniz önemli sonuçta

bende 2 hafta önce aldım ama hiçbir güncelleme uyarısı gelmedi nedeni nedir?Bir de ayrıca konu açtım ama cevap gelmedi o yüzden buradanda aynı mesajı yazıyorum.'
Arkadaşlartelefondan çok memnunum ancak bir problemle karşılaşıyorum.Kamerayıkullanırkenhareketlifotoğraf modunu kullanamıyorum.:( Demek istediğim fotoğrafı çekiyorum(5 sn. civarı sürüyor) ardından donduracağım veya canladıracağım kısımları belirliyorum ve kaydet butonuna basıyorum. Uygulanıyor diye bir yazı çıkıyor ardından tekrar kamera çekim moduna giriyor.Yani normalde çektiğim fotoğrafekranın köşesinde küçük bir kare içinde görünmesi gerekirken orada bir önceki resim duruyor.Ben mi modu uygulayamıyorum yoksa başka bir problemmi var? Veya bu moddaki fotoğraflar ayrı bir yere mi kaydediliyor?'

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende 2 hafta önce aldım ama hiçbir güncelleme uyarısı gelmedi nedeni nedir?Bir de ayrıca konu açtım ama cevap gelmedi o yüzden buradanda aynı mesajı yazıyorum.'
Arkadaşlartelefondan çok memnunum ancak bir problemle karşılaşıyorum.Kamerayıkullanırkenhareketlifotoğraf modunu kullanamıyorum.:( Demek istediğim fotoğrafı çekiyorum(5 sn. civarı sürüyor) ardından donduracağım veya canladıracağım kısımları belirliyorum ve kaydet butonuna basıyorum. Uygulanıyor diye bir yazı çıkıyor ardından tekrar kamera çekim moduna giriyor.Yani normalde çektiğim fotoğrafekranın köşesinde küçük bir kare içinde görünmesi gerekirken orada bir önceki resim duruyor.Ben mi modu uygulayamıyorum yoksa başka bir problemmi var? Veya bu moddaki fotoğraflar ayrı bir yere mi kaydediliyor?'

Şu an kullandığınız sürüm ve model no nedir ?

baby_face_

baby_face_

Üye

Dostum telefonunda hangi yazılım yüklü bilmiyorum. Benim cihazım İran'dan geldi ve 4.2.2. (Sonundaki kod AFG) versiyonu yüklü, aynı şekilde hareketli fotoğraflar o kısımda görünmüyor ama dosyalarimdan girdigin zaman fotoğraf klasörünün içinde gif uzantılı dosya olarak görünüyor. Sebebini bilmiyorum galeriden ve cameradan goremiyorsun ama dosyalarımdan görünüyor.

cemozt4

Üye
Arkadaşlar Ben Sizi Tekrar Rahatsız Edicem Ama S4 normal Saati İle Widget Saati arasında Fark var Widged geç kalıyor Widgedin üstüne tıkladıgımda Kendini YEniliyor İnternet Kapalı iken Bunun Bi Çözümü Varmı????

cardanadam

cardanadam

Üye

Resimi gif olarak kaydettiği için galeriler görünmüyor ama dosyalarında resimlerin olduğu bölüme gelirsen orada olduğunu göreceksin

baby_face_

baby_face_

Üye
Burada sadece cihaz Rootlayan arkadaşlara mı yardım ediliyor? Günlerdir soruma cevap bekliyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
Burada sadece cihaz Rootlayan arkadaşlara mı yardım ediliyor? Günlerdir soruma cevap bekliyorum.

İran için güncelleme çıktığında güncelleme gelir sana sadece yani İran güncellemesi telefonda türkçe dil varsa o şekilde kullan yoksa nextman usta ile bağlantıya geçmeni tavsiye ederim

Üst Alt