------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Odinle güncelleme yaptıktan sonra Kies den yazılım güncellemesi gelmiyor diye biliyorum peki android güncellemesi geliyor mu ?

mfatihbodur

Üye
Hayırlı olsun herkese fakat şuan için stabil çalışmıyor yeni güncelleştirmelerle düzeleceğini düşünüyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yusufasg

yusufasg

Üye
o zaman tercihimi şeffafdan yana yapacağım:good::tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
matı parmak izi bırakmıyor diye satıyorlar ama ekran performansını düşürüyor sanırım
mat kadar saçma bir durum yok resmen görüntü düşüyor. en güzeli parlak almak. Arada ekranı temizlemek.

bheart05

Üye
Arkdaslar Almanya T -Mobile gt-9505 modeli var custom rom attım omega 9.0 .fkat sürekli ara ara aniden donup yeniden baslıyor.acaba normal kendi orjinal romumu atsam?? veya suanlık için iyi bir rom varmı stabil donmayan..veya kernel

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkdaslar Almanya T -Mobile gt-9505 modeli var custom rom attım omega 9.0 .fkat sürekli ara ara aniden donup yeniden baslıyor.acaba normal kendi orjinal romumu atsam?? veya suanlık için iyi bir rom varmı stabil donmayan..veya kernel

Perseus kernel kullanın ayrica rom yukleme esnasında wipe işlemlerini yapininiz omega rom hatasini olduğunu zannetmiyorum.

GT-9500 Tapatalk HD

bheart05

Üye

Perseus kernel kullanın ayrica rom yukleme esnasında wipe işlemlerini yapininiz omega rom hatasini olduğunu zannetmiyorum.

GT-9500 Tapatalk HD

wipe işlemleri derken zaten aroma yüklemeli rom otomatik kendisi yüklemeden önce yapıyor fakat eğer yükledikten sonra bir işlem varmıdır

ahmetsuha525000

Üye
Bende artık S4 kullanıcısıyım ilk seferde kaç saat şarj olacak

.caner.

.caner.

Üye
İstediğin kadar

ahmetsuha525000

Üye
16 saat yeter mi yoksa 3 saat mı

.caner.

.caner.

Üye
Li-On bataryalarda kac saat olduğu onemli değil. %100 olsun yeter oda 1-2 saat sürüyor.

ahmetsuha525000

Üye
Ekranda %100 yazdıpı zaman tamam mı yani

- - - Eklendi - - -

Bide Facebook Home S4 için yok mu. Bi deneyecektim ben

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wipe işlemleri derken zaten aroma yüklemeli rom otomatik kendisi yüklemeden önce yapıyor fakat eğer yükledikten sonra bir işlem varmıdır

Evet kurulumdan sonrada yapınız henuz superscript yok olduğunda romdan önce onunlada yaparsınız.bazen diğer romlardan kalıntı olabiliyor ve sıkıntı çıkabiliyor unutmayın son kurduğunuz romdan ve kerneldan tam performans için benim şahsi görüşüm sıfırlama yapmaktır :oke:

Üst Alt