Önceden de bahsettiğim güncelleme sorunumu çözemedim. Samsung da yeniyim de Odin ile güncellememi önerir misiniz ?
merhaba arkadaşlar..bende 3 gün önce s4 satın aldım..herkezde olmuştur sanırım.. cihaz inanılmaz ısınıryor bir uygulama veya oyun esnasında.. samsungu aradım güncelleme yapın dedi.. bağladım kiese ama güncelleme FOTA ile de yok kies ilede yok dedim cihazı servise gönderin dedi.. servise göndermeden kendim halledemezmiyim acaba
telefon ve kies üzerinden yapamıyorsanız odin ile yapmanızda bir sakınca yok.
normal kullanımda abartı bir ısınma yok oyunlarda ısınması normal. Cihaz hangi sürümde şuan?
xxuamdk

Beyler arkadaşın sorusu güme gitmiş yardımcı olmaya çalışalım lütfenarkadaslar merhaba acil bir sorunum var. cinden s4 aldim cihaz bana geldiginde turkceydi ancak google play simgesi cince adli ve icerigi googe playden alakasiz.diger bazi uygulamalar da cince . sanirim cihazda cin icin olan 4.2.2 version var ondan. google play indirdim ama acilinca google play store durduruldu diyor. Turkiye icin olan 4.2.2 yi bastan atmam gerekmis heralde. ama hayatimda ilk defa android kullaniyorum. ios cuyumdur normalde ama s4 aldiknasil aticam hic bir fikrim yok lutfen yardim edin kullanamiyorum teli
ODİN ile güncelleme yapıcamda hangisini nereye koyucam ? teşekkürler
Sammobile da indirdim ben tek uzantı çıkıyor

odin ile güncelleme yapıcamda hangisini nereye koyucam ? Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bana İran'dan hediye Galaxy S4 geldi. Dün cihazı kiese bağladım ve yazılımın uzantısının (AFG) olduğunu gördüm, bildiğim kadarıyla bu kod ülke kodu şimdi burada konuya hakim değerli arkadaşlarıma iki sorum var;
1.si Türkiye cihazlarına güncelleme geldiği zaman ben alabilecek miyim?
2.si İran'a güncelleme geldiği zaman Türkiye'de bulunduğum için o güncellemeyi kies yada wifi aracılığıyla alabilir miyim? Hepinize Teşekkürler.
Mrb Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım Size Sadece İki Sorum Olacak
1. Telefonum Telefoncuda Satılan Ucuz Şarj Aleti ile Çok Uzun Zamanda Şarj Oluyor Örneğin 1.5 saatte %16 kadar bu normal mi orjinal şarj aleti henüz elime ulaşmadı. Orjinal Şarj Aleti Gelince Süre Azalırmı Başka Sıkıntı Olabilirmi?
2.Telefonun Metal Çerçeve Kısmı Soyuldu Hafif Bunu Garanti Değiştirirmi Ürün 20 günlük Kronikmi? Sanırım Anahtar ile Aynı Yere Koydum O yüzden Böyle Bişi Oldu
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Aldığım Fiyatın Aynı Fiyatına Telefonu Geri Verme Şansım var Pazartesiye Kadar Lütfen Yardımcı Olun Bana Telefon 1 aylık Genpa Garantili
konu hala güncel ve 2 gündür cevap bekliyorum arkadaşlar!!
Arkadaşım sizin indirdiğiniz parçalı rom yani fabrika ayarlarına döndürmek için tüm bilgiler gider.Tek parçalı indirin son sürümü odin ile pda bölümünden dosyayı seçin anlatımı var takılırsanız yardımcı oluruz.
peki link verebilirmisiniz.. sammobile dan indirdim bunu sadece bu var