------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye

İran için güncelleme çıktığında güncelleme gelir sana sadece yani İran güncellemesi telefonda türkçe dil varsa o şekilde kullan yoksa nextman usta ile bağlantıya geçmeni tavsiye ederim
Saol dostum teşekkür ederim.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Benimde telefom Panama dan gelmis :o turkiye romu yukleyecegim :ehe

.caner.

.caner.

Üye
Kiese baglamadan nasıl bakariz nereden geldiğine ?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Kies den gorebildim ben kies le baglaninca surumlerin yazili oldugu yerin yaninda 3 harflik kod oluyor samsung country codes yazip bakiyosun netten

.caner.

.caner.

Üye
Bende kies yok internette yok.

alpha1907

Üye
Dostum telefonunda hangi yazılım yüklü bilmiyorum. Benim cihazım İran'dan geldi ve 4.2.2. (Sonundaki kod AFG) versiyonu yüklü, aynı şekilde hareketli fotoğraflar o kısımda görünmüyor ama dosyalarimdan girdigin zaman fotoğraf klasörünün içinde gif uzantılı dosya olarak görünüyor. Sebebini bilmiyorum galeriden ve cameradan goremiyorsun ama dosyalarımdan görünüyor.
benim o bolumde de herhangi bir resim veya dosya yok :(

- - - Eklendi - - -

Şu an kullandığınız sürüm ve model no nedir ?

.2.2 sürümü model i9500

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim o bolumde de herhangi bir resim veya dosya yok :(

- - - Eklendi - - -

.2.2 sürümü model i9500

Sürüm yazarken bant sürümünüde yazınız imzamda bulunan index içinden son odin sürümünü tekrar yükleyip deneyin.

baby_face_

baby_face_

Üye
Benimde telefom Panama dan gelmis :o turkiye romu yukleyecegim :ehe

Bende Tr romu yüklemeyi düşünüyordum ama çoğu yerde cihazınızı rootlamayın uyarısında bulundukları için vazgeçtim. (Rom yüklemek ile rootlamak aynı şey mi onu da bilmiyorum ama yinede riske giremedim :d )

.caner.

.caner.

Üye
Bende Tr romu yüklemeyi düşünüyordum ama çoğu yerde cihazınızı rootlamayın uyarısında bulundukları için vazgeçtim. (Rom yüklemek ile rootlamak aynı şey mi onu da bilmiyorum ama yinede riske giremedim :d )

Rom daha riskli.

masyali

Üye
Telefona indirdigimiz muzik resim vs.. direk hafiza kartina indirebiliyimuyiz

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar galerideki dropbox senkronizasyonunu nasıl kapatıyoruz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

Root rom farkli

Seferoloji

Üye
Herkese merhabalar,
Yeni üyeyim, 26 Temmuz günü magaza.turkcell'den galaxy s4 siparişi vereceğim,(bi daha ki ay'a sarkacak ödemesi o yüzden bekliyorum)
iple çekiyorum ^_^
imza - ekleme falan varsa beni de ekleyin ^_^
Bir de birkaç sorum olacak;
Magaza.turkcellden
satın alırken siparişin '3. adımında' "KAMPANYA SEÇİNİZ" var;
"facebook kampanyası : 100tl - turkcell mağaza indirim : 50 tl - blackberry Q10 200 tl " gibi
bunlardan birini seçtiğimizde şifreyi buraya giriniz yazıyor, (telefona şifre geliyor sanırım)
magaza turkcellden 50 tl indirim seçtiğimde telefon 50 tl daha mı ucuza geliyor yoksa telefondan sonra yapacağım herhangi bir üründe 50 tl indirim mi yapacaklar demek oluyor bu ?
S view cover 120 tl civarı - 50 tl indirimle alırım eğer bu indirimden yararlanabiliyorsam,
-----
Androidde yeni değilim, Turkcell'in zte maxi plus'INI kullanmıştım.
ama s4 kadar kapsamlı bir telefon kullanmadım daha önce, hatta dokunmadım :D
Telefon elime geçtiğinde istek - yardım ve desteklerinizi bekliyorum,
Herkese iyi forumlar hayırlı ramazanlar
Görüşmek üzere

oleytoo

oleytoo

Üye
Bu güncelleme ne zaman gelecek acaba ??

yusufasg

yusufasg

Üye
Çok kısa süre içersinde s4 alıcam, ekran koruyucu jelatin gereklimidir? Gerekli ise mat mı yoksa şeffaf mı almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? Arka kapak olarak ''Case Neo Hybrid'' siparişi vermeyi düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz kılıf veya arka kapak var mı arkadaşlar?

.caner.

.caner.

Üye
Çok kısa süre içersinde s4 alıcam, ekran koruyucu jelatin gereklimidir? Gerekli ise mat mı yoksa şeffaf mı almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? Arka kapak olarak ''Case Neo Hybrid'' siparişi vermeyi düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz kılıf veya arka kapak var mı arkadaşlar?

Gerek yok bence ekran çizilmiyor.(en azindan jelatine göre) flip cover kullanıyorum ben.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben tavsiye ederim şeffaf kullanıyorum cihazin temiz kalması için. Ayrica fiber kılıf var düşmeye karşı koruyucu etkisi çok 3 defa dusurdum cok şükür bisey olmadi

Üst Alt