Cihazınız 9500 ise bunu yükleyin odin ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Odin icin son sürümleri part halinde atmaniz mümkünmü ?
teşekkürler.. şu basit şey için günlerdir bekliyorum.. umarım güncellemeden sonra şikayetler biter

yaz zamanı olabilir ayrıca ramazan dolayısıylada gözden kaçmıştır.Yüklemeyi yaptıktan sonra ayarları pas geçip fabrika ayarlarına döndürünüz.Kurulum daha sağlıklı olur![]()

teşekkürler sevgili admin![]()
Iyi günler ben suudi arabistandan galaxy s4 alacam yalniz burda iki versiyonu satiliyor GT-I9500 ve
- - - Eklendi - - -
gt-ı9505 hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim cihazı türkiyedede kullanacam
ama çok ısındığı söyleniyor bide bu gt-ı9500 modeline güncelleme gelecekmi?
- - - Eklendi - - -
ama çok ısındığı söyleniyor bide bu gt-ı9500 modeline güncelleme gelecekmi?
Herzaman söylüyorum ısınma sorunu o anki çalıştırdığınız oyuna göre değişir.Uygulama ve görüşme normalde ısınma sorunu yok kaldıki tüm telefonlarda yüksek boyutlu grafikleri uzun süre çalıştırdığınızda aynı sonucu alırsınız.Gelelim güncelleme konusuna Cihazın ilk alanlardan biri olduğum için şu an iki temel bir ara güncelleme geldi kaldıki gelmese bile rom desteği bir hayli fazla yani kullandığı sürüme desteği devam edeceği için alınabilir bir cihaz tavsiyemdir tabi tercihiniz önemli sonuçta
Demek istediğim fotoğrafı çekiyorum(5 sn. civarı sürüyor) ardından donduracağım veya canladıracağım kısımları belirliyorum ve kaydet butonuna basıyorum. Uygulanıyor diye bir yazı çıkıyor ardından tekrar kamera çekim moduna giriyor.Yani normalde çektiğim fotoğrafekranın köşesinde küçük bir kare içinde görünmesi gerekirken orada bir önceki resim duruyor.Ben mi modu uygulayamıyorum yoksa başka bir problemmi var? Veya bu moddaki fotoğraflar ayrı bir yere mi kaydediliyor?'bende 2 hafta önce aldım ama hiçbir güncelleme uyarısı gelmedi nedeni nedir?Bir de ayrıca konu açtım ama cevap gelmedi o yüzden buradanda aynı mesajı yazıyorum.'Arkadaşlartelefondan çok memnunum ancak bir problemle karşılaşıyorum.Kamerayıkullanırkenhareketlifotoğraf modunu kullanamıyorum.Demek istediğim fotoğrafı çekiyorum(5 sn. civarı sürüyor) ardından donduracağım veya canladıracağım kısımları belirliyorum ve kaydet butonuna basıyorum. Uygulanıyor diye bir yazı çıkıyor ardından tekrar kamera çekim moduna giriyor.Yani normalde çektiğim fotoğrafekranın köşesinde küçük bir kare içinde görünmesi gerekirken orada bir önceki resim duruyor.Ben mi modu uygulayamıyorum yoksa başka bir problemmi var? Veya bu moddaki fotoğraflar ayrı bir yere mi kaydediliyor?'
bende 2 hafta önce aldım ama hiçbir güncelleme uyarısı gelmedi nedeni nedir?Bir de ayrıca konu açtım ama cevap gelmedi o yüzden buradanda aynı mesajı yazıyorum.'Arkadaşlartelefondan çok memnunum ancak bir problemle karşılaşıyorum.Kamerayıkullanırkenhareketlifotoğraf modunu kullanamıyorum.Demek istediğim fotoğrafı çekiyorum(5 sn. civarı sürüyor) ardından donduracağım veya canladıracağım kısımları belirliyorum ve kaydet butonuna basıyorum. Uygulanıyor diye bir yazı çıkıyor ardından tekrar kamera çekim moduna giriyor.Yani normalde çektiğim fotoğrafekranın köşesinde küçük bir kare içinde görünmesi gerekirken orada bir önceki resim duruyor.Ben mi modu uygulayamıyorum yoksa başka bir problemmi var? Veya bu moddaki fotoğraflar ayrı bir yere mi kaydediliyor?'
bende 2 hafta önce aldım ama hiçbir güncelleme uyarısı gelmedi nedeni nedir?Bir de ayrıca konu açtım ama cevap gelmedi o yüzden buradanda aynı mesajı yazıyorum.'Arkadaşlartelefondan çok memnunum ancak bir problemle karşılaşıyorum.Kamerayıkullanırkenhareketlifotoğraf modunu kullanamıyorum.Demek istediğim fotoğrafı çekiyorum(5 sn. civarı sürüyor) ardından donduracağım veya canladıracağım kısımları belirliyorum ve kaydet butonuna basıyorum. Uygulanıyor diye bir yazı çıkıyor ardından tekrar kamera çekim moduna giriyor.Yani normalde çektiğim fotoğrafekranın köşesinde küçük bir kare içinde görünmesi gerekirken orada bir önceki resim duruyor.Ben mi modu uygulayamıyorum yoksa başka bir problemmi var? Veya bu moddaki fotoğraflar ayrı bir yere mi kaydediliyor?'
Burada sadece cihaz Rootlayan arkadaşlara mı yardım ediliyor? Günlerdir soruma cevap bekliyorum.