Arkadaslar ben yeni android kullanicisiyim s4 um var mesajlarim mailimede geliyor daha onceki bahsedilen 53. Sayfadaki ayarin yerini bulamadim sirasi ile ne yapacagimi aciklarmisiniz simdiden tesekkurler
Benim merak ettigim bi konu var arkadaslar IT tri-core PowerVR SGX 544 GPU(S4) ile Mali-400 MP(S3) arasinda ne gibi farklilar var oyun performansi acisindan ? Soz konusu oyun olunca s4 e gecis ypmk mantikli mi mesela
S4'te donanım açısından bir sıkıntı yok yazılımların optimize edilmesi gerekiyor sadece ki şuanki oyunlarda sorun yok.E-postadan, Ayarlar,eklenen hesaplardan ilk eklenmiş olanı seçip, Diğer ayarlar, SMS senkronize et kutusunu iptal ederek, gelen smslerin hem mesaj hem de mail kutusunda görülmesini engellemiş olursunuz. (Birden fazla hesap varsa, aynı işlem hepsi için ayrı ayrı yapılacak)
Cok tesekkur ederim saolun 8 tane hesap vardi cok makbule gecti

Tabiki S3'e göre daha performanslıS4'te donanım açısından bir sıkıntı yok yazılımların optimize edilmesi gerekiyor sadece ki şuanki oyunlarda sorun yok.

Acikcasi telefon degistirmeyi dusunen birisi ramden,kamera ozelliklerinden, yazilimsal ozelliklerden dolayi S4e gecmesi pek mantikli gelmiyor bana ilerde android 5 gelince 512 mb rame sahip telefonlar bile stabil olacagi soyleniyor.ama GPu oyun icin cok ciddi bi fark olusturr mu mesela yeni cikan grafikli oyunlarda iki telefon arasi bariz bi fark var mi ben bunu merak ediyorum![]()
Yeni S4 Kullanıcısıyım. Ana ekran'da telefon boşta iken kamera kısayoluna dokundugumda telefon kasıyor ve kendını resetlıyor.
Bu resetleme sonrasında Pın Kodu istiyor ve normal girişten sonra tekrar kemara menusune gırınce kamera açılıyor bunun sebebı sızce nedır ?
Çiziktir ya o çatlak değildir iyice dikkatli baktın mı ?Haydeee kulaklik girisiyle on kameranin arasinda kucuk bi catlak olustu buyumedigi surece sorun degil de kullanimimi etkiler mi![]()
nasil aticam hic bir fikrim yok lutfen yardim edin kullanamiyorum teliŞebeke sorunu yaşayan var mı ? Aveadan mı telefondan mı çözemedim arada kesiliyor arayınca geri geliyor şebeke.