------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

darkerway

Üye
Evet haklısınız aslında. Birkaç farklı kulaklıkla denedim arada çok fark yok. Telefonumun müzik sesini yükseltebilsem sorun kökten çözülmüş olucak. Bildiğim kadarıyla voodoo sound şuan için s4ü desteklemiyor. Alternatif bir çözüm önerebilirseniz memnun olurum.

ardakan12

ardakan12

Üye
Slm arkadaşlar benim bir sorunum var galaxy s4 telefonum aşırı derecede ısınıyor cihazı yeni rotladim fakat rom falan yuklemedim bu ısınma sorununa cuzum bulan arkadaşlar lütfen yardım etsin az önce elimdeydi sadece Wifi ile 10 15 dakka internet girdim elim yanarcasina kadar isindi böyle giderse buz dolabina koyacam:-)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kalibre86

kalibre86

Üye
Arkadaslar ben yeni android kullanicisiyim s4 um var mesajlarim mailimede geliyor daha onceki bahsedilen 53. Sayfadaki ayarin yerini bulamadim sirasi ile ne yapacagimi aciklarmisiniz simdiden tesekkurler

darkerway

Üye
S4un kulaklık sesi (müzik çalar) yükseltme konusunda yardımcı olabilecek varmı? Voodoo sound malesef s4te işe yaramıyor.

hamathamat

Üye
Benim merak ettigim bi konu var arkadaslar IT tri-core PowerVR SGX 544 GPU(S4) ile Mali-400 MP(S3) arasinda ne gibi farklilar var oyun performansi acisindan ? Soz konusu oyun olunca s4 e gecis ypmk mantikli mi mesela

celalguven41

Üye
Arkadaslar ben yeni android kullanicisiyim s4 um var mesajlarim mailimede geliyor daha onceki bahsedilen 53. Sayfadaki ayarin yerini bulamadim sirasi ile ne yapacagimi aciklarmisiniz simdiden tesekkurler

E-postadan, Ayarlar,eklenen hesaplardan ilk eklenmiş olanı seçip, Diğer ayarlar, SMS senkronize et kutusunu iptal ederek, gelen smslerin hem mesaj hem de mail kutusunda görülmesini engellemiş olursunuz. (Birden fazla hesap varsa, aynı işlem hepsi için ayrı ayrı yapılacak)

ANIL

ANIL

Admin
Benim merak ettigim bi konu var arkadaslar IT tri-core PowerVR SGX 544 GPU(S4) ile Mali-400 MP(S3) arasinda ne gibi farklilar var oyun performansi acisindan ? Soz konusu oyun olunca s4 e gecis ypmk mantikli mi mesela

Tabiki S3'e göre daha performanslı :oke: S4'te donanım açısından bir sıkıntı yok yazılımların optimize edilmesi gerekiyor sadece ki şuanki oyunlarda sorun yok.

kalibre86

kalibre86

Üye
E-postadan, Ayarlar,eklenen hesaplardan ilk eklenmiş olanı seçip, Diğer ayarlar, SMS senkronize et kutusunu iptal ederek, gelen smslerin hem mesaj hem de mail kutusunda görülmesini engellemiş olursunuz. (Birden fazla hesap varsa, aynı işlem hepsi için ayrı ayrı yapılacak)

Cok tesekkur ederim saolun 8 tane hesap vardi cok makbule gecti

• Beğen
Tepkiler: celalguven41

hamathamat

Üye

Tabiki S3'e göre daha performanslı :oke: S4'te donanım açısından bir sıkıntı yok yazılımların optimize edilmesi gerekiyor sadece ki şuanki oyunlarda sorun yok.

Acikcasi telefon degistirmeyi dusunen birisi ramden,kamera ozelliklerinden, yazilimsal ozelliklerden dolayi S4e gecmesi pek mantikli gelmiyor bana ilerde android 5 gelince 512 mb rame sahip telefonlar bile stabil olacagi soyleniyor.ama GPu oyun icin cok ciddi bi fark olusturr mu mesela yeni cikan grafikli oyunlarda iki telefon arasi bariz bi fark var mi ben bunu merak ediyorum :)

darkerway

Üye
Arkadaşlar merhaba;

Benim s4 kulaklık sesi konusunda problemim vardı ses yetersiz geliyordu. biraz uğraşarak beatseq programıyla çözdüm ve şuan gayet memnunum. fakat bu sefer farklı bir sorun çıktı. s4 un orjınal muzık caları acılmıyor. muzık durduruldu hatası alıyorum sureklı. onun yerıne player proyu kullanıyorum bunda sıkıntı yok fakat orjınal muzık calar kılıt ekranı widgetinde sabit kaldı öyle boş boş duruyor. yani tamamende kaldıramadım. çözümde bulamadım. uygulama yöneticisinden ön belleği falan sildim ama çözülmedi.

m_erkin

Üye
Yeni S4 Kullanıcısıyım. Ana ekran'da telefon boşta iken kamera kısayoluna dokundugumda telefon kasıyor ve kendını resetlıyor.
Bu resetleme sonrasında Pın Kodu istiyor ve normal girişten sonra tekrar kemara menusune gırınce kamera açılıyor bunun sebebı sızce nedır ?

ANIL

ANIL

Admin
Acikcasi telefon degistirmeyi dusunen birisi ramden,kamera ozelliklerinden, yazilimsal ozelliklerden dolayi S4e gecmesi pek mantikli gelmiyor bana ilerde android 5 gelince 512 mb rame sahip telefonlar bile stabil olacagi soyleniyor.ama GPu oyun icin cok ciddi bi fark olusturr mu mesela yeni cikan grafikli oyunlarda iki telefon arasi bariz bi fark var mi ben bunu merak ediyorum :)

Bunu yeni gelecek oyunlarda görebiliriz. Şuan için abartı bir fark yok 2 telefonda da oyun oynanabiliyor.

Yeni S4 Kullanıcısıyım. Ana ekran'da telefon boşta iken kamera kısayoluna dokundugumda telefon kasıyor ve kendını resetlıyor.
Bu resetleme sonrasında Pın Kodu istiyor ve normal girişten sonra tekrar kemara menusune gırınce kamera açılıyor bunun sebebı sızce nedır ?

Yeni güncellemeyi yüklediniz mi?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Haydeee kulaklik girisiyle on kameranin arasinda kucuk bi catlak olustu buyumedigi surece sorun degil de kullanimimi etkiler mi :(

oleytoo

oleytoo

Üye
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

- - - Eklendi - - -

Sunun benzeri hatta aynisi

ayildirim33

Üye
Bu arada benim soru da güme gitti herhalde...

sys-tem

Üye
Şebeke sorunu yaşayan var mı ? Aveadan mı telefondan mı çözemedim arada kesiliyor arayınca geri geliyor şebeke.

arda34661

Üye
arkadaslar merhaba acil bir sorunum var. cinden s4 aldim cihaz bana geldiginde turkceydi ancak google play simgesi cince adli ve icerigi googe playden alakasiz.diger bazi uygulamalar da cince . sanirim cihazda cin icin olan 4.2.2 version var ondan. google play indirdim ama acilinca google play store durduruldu diyor. Turkiye icin olan 4.2.2 yi bastan atmam gerekmis heralde. ama hayatimda ilk defa android kullaniyorum. ios cuyumdur normalde ama s4 aldik :) nasil aticam hic bir fikrim yok lutfen yardim edin kullanamiyorum teli

Üst Alt