------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz5800

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar benim tel s4 bi hata alıyorum hep canlı duvar kagıtlarına giremiyorum bu hatayı alıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen canlı duvar kagıdı secici durduruldu diyor acamıyorum duvar kagıtlarını.

musti15fb

Üye
Telefonun kendi kamera uygulamasında Macro Çekim var mı? Ben mi bulamadım. Eğer yoksa bunun için bir uygulama var mı?

Ahmet Suha Çelik

Ahmet Suha Çelik

Üye
Bu Galaxy S4ün Android 4.3 Test Sürümü yok mu ya. Stress oldum iyice. İlk güncellemem :D

agabey06

agabey06

Üye
4 dosyalı indiriyorum bakalım başkan olur İnşallah

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Full resetle ayrica öyle de rom yükle

• Beğen
Tepkiler: agabey06
.caner.

.caner.

Üye
Şu 4.3 bir an önce çıksada oyunlarda hile ye geri dönsem :eller:

agabey06

agabey06

Üye
dosyalar indi bakalım ne olacak ;
Olmadı usta başka seçenek kaldımı onuda deniyelim 4 gündür s4`ü tablet niyetine kullanıyoruz uzman birinemi götürsek :)

Son düzenleme:

metnes71

Üye
benim aletde istanbuldan dönemedi , tedavi merkezinde ilaçlanmayı bekliyor , yapcak adamda 2 haftadır başka yerde görevdeymiş.İnşalla önümüzdeki hafta gelir.

musti15fb

Üye
Telefonun kendi kamera uygulamasında Macro Çekim var mı? Ben mi bulamadım. Eğer yoksa bunun için bir uygulama var mı?

sefili

sefili

Üye
Arkadaşlar t9 sözcük kaydını telefon hangi klasöre yapıyor bilen varmı. Symbianlarda z nin içinde predic diye bi dosya vardı. Android s4 te nereye kayıt yapıyor. Formattan sonra sözcükleri yedeklemek istiyorum.

.caner.

.caner.

Üye
Benim telefonda dokunmatikde kayma var sanki yada ben takıyorum oyun oynarken biraz bazen 2 kere tikliyorum özellikle Dungeon Hunter da :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim telefonda dokunmatikde kayma var sanki yada ben takıyorum oyun oynarken biraz bazen 2 kere tikliyorum özellikle Dungeon Hunter da :hmmm
Caner o telefon sana çok bile dayandı yine ne yaptın telefona :hmmm :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Caner o telefon sana çok bile dayandı yine ne yaptın telefona :hmmm :)
Düşürdüm :D

Ahanda düzeldi :D 2 liraya jelatin alırsam olacağı bu :D abi jelatini çıkarttım duzeldi :D tövbe ettim ucuz jelatin almam birdaha :D kaygan değil o dandik jelatin *#0*# den de denedim kayma yok :D :eller:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Töbe töbe tahmin ettim zaten :D geçmiş olsun :)

• Beğen
agabey06

agabey06

Üye
GT-I9500_TUR_I9500XXUBMG9 başkan bide bunu deniyelim
bunun pit dosyası farklı mı yoksa senin verdigin oluyormu ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır verdiğim ama pit dosyası tek dosyalı romlarda kesinlikle yükleme.

• Beğen
agabey06

agabey06

Üye
peki bu romda pit dosyasını nasıl yapacaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pit factory romlar içindir.Tek dosyalı rom yükleme sadece rom dosyasını pda bölümüne ekleyrek yapılır bunu ile ilgili anlatım videosu hazırlamıştım.imzamdan ulaşabilirsin.:oke:

agabey06

agabey06

Üye
doğruya usta pardon
Son kez bu romuda deniyelim sonrası teknik servis

Üst Alt