Tabi gönder benceBende mikrofon sorunu başladı arama yaptıgımda ses karşıya gitmiyor teli kapatıp acınca düzeliyor servise göndersem mi

Bende aynı fikirdeyim abi , wanam ve omegayı denedim arrow v7.2 indiriyorum bu ara baya bi uygulama yükledim heralde ondan oluyorBence sürekli olmuyorsa önce cihazı 4 dosyalı factory rom ile sıfırla sonra stabil olduğundan emin olduğun bir sürede root yaptıktan sonra Arrow yada Wanam rom yükleyebilirsin.Ben şu an rom denemiyorum 4.3 geleceği için![]()
Bilinçli kullanıcı dediğin budur işteBilgi için saol abi rom yedegi ve efs yedegim var hazırda ne olur ne olmaz ucmasin imei

Bilinçli kullanıcı dediğin budur işte![]()
![]()

Bende çok uygun fiyata bulmuştum hatta sepete bile ekledim tam alacakken biraz araştırayım dedim. Çoğu forumda 64gb kartların sorun çıkarabildiğini okuyunca vazgeçip 32gb aldımSD Karta taşı demek oyunun apksini Sd karttan çalıştır demek. Yani Data yine telefonda. Ya Root edip program kuracaksın yada öyle devam edeceksin...
- - - Eklendi - - -
Beyler bende 64Gb Class 10 Hafıza kartı alcamda telefon kaldırır mı
S view flip coverHangi Kılıfı Kullanıyosunuz ?
Ben: Spingen Neo Hybird.
Ben Cean Master kullanıyorum çok memnunum, hem arka plandaki programları kapatıyor hemde cihazdaki çöp dosyaları temizliyor.Arka planda calisan uygulamalari kapatabilecegim bir program önerebilir misiniz?
Nereden aldın?kargodan telefonum gelecek , bunun orjinal s4 olduğunu nasıl anlarım , replica ürünler çok var.
Telefonun hafıza kartına 800 mb lik oyun atıp ( aspalt8) apk kurdum ama oyun calışmadı , dedikleri gibi data dosyaları sdcard/android/obb altına attım gene olmadı , sonra telefonun kendi hafızasına android/obb altına attım 800 mb den 300 mb kadar kopyalarken 5 kez kopyalama durdu , iletişim kesildi , telefon kapnadı gibi hata mesajı veriyor
1-neden oyun sd kartta çalışmadı
2-telefonun hafızasına neden kopyalama yapamıyorum
yardımlarınızı rica ederim.
Bu android>obb klasörünü sd karta taşımanın bir yolu var mı? Direk klasör oluşturmak yeterli mi ? :rolleyes: