------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
clean master kullanarak görebilirsiniz

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bende mikrofon sorunu başladı arama yaptıgımda ses karşıya gitmiyor teli kapatıp acınca düzeliyor servise göndersem mi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Kapatıp açınca düzelmesi garip donanımsal bisey gibi degil bi format istiyo sanırım bu arada nextman usta onereceğin rom varmı?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence sürekli olmuyorsa önce cihazı 4 dosyalı factory rom ile sıfırla sonra stabil olduğundan emin olduğun bir sürede root yaptıktan sonra Arrow yada Wanam rom yükleyebilirsin.Ben şu an rom denemiyorum 4.3 geleceği için :oke:

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bence sürekli olmuyorsa önce cihazı 4 dosyalı factory rom ile sıfırla sonra stabil olduğundan emin olduğun bir sürede root yaptıktan sonra Arrow yada Wanam rom yükleyebilirsin.Ben şu an rom denemiyorum 4.3 geleceği için :oke:
Bende aynı fikirdeyim abi , wanam ve omegayı denedim arrow v7.2 indiriyorum bu ara baya bi uygulama yükledim heralde ondan oluyor

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Temizlik şart ben dün yaptım cihaz uçak gibi oldu :D.Arrow 7.2 yüklerken imei uçmasın dikkat et :oke:

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bilgi için saol abi rom yedegi ve efs yedegim var hazırda ne olur ne olmaz ucmasin imei

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
SD Karta taşı demek oyunun apksini Sd karttan çalıştır demek. Yani Data yine telefonda. Ya Root edip program kuracaksın yada öyle devam edeceksin... :)

- - - Eklendi - - -

Beyler bende 64Gb Class 10 Hafıza kartı alcamda telefon kaldırır mı
Bende çok uygun fiyata bulmuştum hatta sepete bile ekledim tam alacakken biraz araştırayım dedim. Çoğu forumda 64gb kartların sorun çıkarabildiğini okuyunca vazgeçip 32gb aldım
Hangi Kılıfı Kullanıyosunuz ?

Ben: Spingen Neo Hybird.
S view flip cover
Arka planda calisan uygulamalari kapatabilecegim bir program önerebilir misiniz?
Ben Cean Master kullanıyorum çok memnunum, hem arka plandaki programları kapatıyor hemde cihazdaki çöp dosyaları temizliyor.

metnes71

Üye
kargodan telefonum gelecek , bunun orjinal s4 olduğunu nasıl anlarım , replica ürünler çok var.

metnes71

Üye
Doğu ilinden aldım , telefon kayıtsızlıkdan kapanmış , öyle kabul ettim aldım bugün gelmiş , gidip kargodan alıcağım.Pasaport kaydı peşine düşeçeğim inşallah.

steganos

Üye
telefonum s4 , hat avea, öncekide avea idi. Hattım faturalı. hattı değiştirdim başka avea ile yani. Hat kısmınıın üstünde "R" harfi var. ve de internete mobil bağlan dediğimde uyarı alıorum, "veri bağlantınızı kaybettiniz çünkü ev ağınızda veri dolaşımını kapalı bıraktınız" diye uyarı alıyorum.

metnes71

Üye
Telefonun hafıza kartına 800 mb lik oyun atıp ( aspalt8) apk kurdum ama oyun calışmadı , dedikleri gibi data dosyaları sdcard/android/obb altına attım gene olmadı , sonra telefonun kendi hafızasına android/obb altına attım 800 mb den 300 mb kadar kopyalarken 5 kez kopyalama durdu , iletişim kesildi , telefon kapnadı gibi hata mesajı veriyor
1-neden oyun sd kartta çalışmadı
2-telefonun hafızasına neden kopyalama yapamıyorum

yardımlarınızı rica ederim.

bela55

bela55

Üye
Cihaz dik konumunda cektigim fotograflari pc ye yukleyince yan duruyor bu sonurunu nasil cozerim

eroskop100

eroskop100

Üye
Bu android>obb klasörünü sd karta taşımanın bir yolu var mı? Direk klasör oluşturmak yeterli mi ? :rolleyes:

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Arkadaşlar İron Man 3 oyununda acayip bir kasma oluyo telefonda sizdede oluyomu acaba ?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Telefonun hafıza kartına 800 mb lik oyun atıp ( aspalt8) apk kurdum ama oyun calışmadı , dedikleri gibi data dosyaları sdcard/android/obb altına attım gene olmadı , sonra telefonun kendi hafızasına android/obb altına attım 800 mb den 300 mb kadar kopyalarken 5 kez kopyalama durdu , iletişim kesildi , telefon kapnadı gibi hata mesajı veriyor
1-neden oyun sd kartta çalışmadı
2-telefonun hafızasına neden kopyalama yapamıyorum

yardımlarınızı rica ederim.

Dosyaları hafıza kartına attıktan sonra telefondan kendi hafızasına taşıyın.

Bu android>obb klasörünü sd karta taşımanın bir yolu var mı? Direk klasör oluşturmak yeterli mi ? :rolleyes:

FolderMount ile taşıyabilirsiniz.

Üst Alt