------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

metnes71

Üye
FolderMount ile taşırken root yetkisi gerekmiyormu ?telefona güncelleme yapmadan önce şebeke gitmesin diye ne yapmak lazım ,
örn.
1-güncellemeyi kies ile yap.
2- telefona root yap şu dosyaların kopyasını al - şebeke giderse geri gelir gibi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme geldiğinde bazı oyunlarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz zaten güncelleme geldiğinde gereken incelemeyi yapıcam.Hem stock hemde custom rom olarak.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Tolga3521

Tolga3521

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
condo06

condo06

Üye
Arkadaşlar efs klasörünün yedeğini nasıl alabilirim cihazım rootlu i9500 . Birde arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatabilecegim bir Program varmı Android Tuner İle ram bosaltiyorum ama tekrar çalışıyor programlar bunu nasıl cozebilirim?

yaso57

Üye
Arkadaşlar merhaba ben bu telefondaki tuslari kullanmadan kilit acma kapama islemini yapabilirmiyim mesela telefon 5 saniye sonra kitledi kendini ben ekrana dolunumca isik yanicak ve sifremi girip acicam telefonu tuslar rahatsizlik veriyo bozulduklarini falan hissediyorum psikolik olarak sorun yani:D boyle bisey varsa yardim olun lutfen.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Arkadaşlar efs klasörünün yedeğini nasıl alabilirim cihazım rootlu i9500 . Birde arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatabilecegim bir Program varmı Android Tuner İle ram bosaltiyorum ama tekrar çalışıyor programlar bunu nasıl cozebilirim?

Greenify adında uygulama var onu indirebilirsiniz. İşinizi görür.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Zaten telefonun rootlu olduğunu söylemiş ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamammmmm herkes derin nefes alsin gerginliğe gerek yok

• Beğen
Tepkiler: .caner.
condo06

condo06

Üye
Saolun tsk ederim

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
beyler benim gibi telefonu servise yollayan varmı aramızda telefonu servise vereli 7 8 gün oldu hala geridönüş yapmadılar a caba başına bişeymi geldin telin endişeleniyorum

eroskop100

eroskop100

Üye
beyler benim gibi telefonu servise yollayan varmı aramızda telefonu servise vereli 7 8 gün oldu hala geridönüş yapmadılar a caba başına bişeymi geldin telin endişeleniyorum

Soruna göre değişir. Önceki telefonumun anakartı yanmış 1.5 ay sonra gelmişti.

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar galerideki fotoğrafları Facebook'a yüklediğim zaman kalitesi neden düşüyor?

Üst Alt