------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir sıkıntım var telefon ile alakalı.. MG9 sürümü yüklü. kamera açılırken siyah ekran şeklinde donma yapıyor. ara ara kendi kendine resetliyor bunların sebebi ne olabilir? sizde bunu yaşıyor musunuz ?
Kamera bekleme donma gibi sorunlar için yazılımı sıfırlayiniz wipe islemlerinide yukleme sonrası yapınız.

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

ArresT_tr

Üye
Demek istediğiniz önce fabrika ayarlarına döneyim daha sonra da wipe data factory ile wipe cache mi yapayım ?

Akıncı

Akıncı

Üye
sait abi imzandaki konunun içindeki linkler uçmuş

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Linklerden sadece root konusunda sorun vardı düzeltildi :oke:

eroskop100

eroskop100

Üye
Nextman usta benim cihazı TR den aldım. 3 parçalı mı 4 parçalı mı kurayım olası bir durumda ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman usta benim cihazı TR den aldım. 3 parçalı mı 4 parçalı mı kurayım olası bir durumda ?
Hayır çok zor durumlarda kurulacak resetleme romudur.Sürüm ve modelin ne ise ona göre odin ile yükleme yapmalısın :oke:

mustafaytug

Üye
arkadaşlar bundan 1 ay önce konu açmıştım o zaman hatta sorun vardı. Türkiyeye geldim 1 hafta sorunsuz türk hattını vodofon kullandım. Sonra tekrar ağda kayıtlı değil hatası aldım ama hiç düzelmedi. Sim kartı değiştirdim arkadaşınki oldu ama tekrar vodofon sim kartı aldım mini gene olmadı çok acil yardıma ihtiyacım var :( yani arkadaşın hattı oldu ben 2 hat değiştim gene olmadı hatlar ama o hatlar bozuk değildi :(

denediğim yöntemler:
aç-kapa
sim çıkart
sim değiştir

eroskop100

eroskop100

Üye
arkadaşlar bundan 1 ay önce konu açmıştım o zaman hatta sorun vardı. Türkiyeye geldim 1 hafta sorunsuz türk hattını vodofon kullandım. Sonra tekrar ağda kayıtlı değil hatası aldım ama hiç düzelmedi. Sim kartı değiştirdim arkadaşınki oldu ama tekrar vodofon sim kartı aldım mini gene olmadı çok acil yardıma ihtiyacım var :( yani arkadaşın hattı oldu ben 2 hat değiştim gene olmadı hatlar ama o hatlar bozuk değildi :(

denediğim yöntemler:
aç-kapa
sim çıkart
sim değiştir

Eğer kartı sonradan küçük şekilde kestirmişseniz çalışmayabiliyor bazen.

kemal123456

kemal123456

Üye
bu hava durumunu nasıl gorunmez gıbı yapıcaz bılıyo musun

yaso57

Üye
Arkadaslar kilit tusunu kullanmadan kilidi acip kapatabilecegim bir program varmi yani telefondaki tuslari kullanmak istemiyorum psikolojik rahatsizlik veriyor :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar kilit tusunu kullanmadan kilidi acip kapatabilecegim bir program varmi yani telefondaki tuslari kullanmak istemiyorum psikolojik rahatsizlik veriyor :D
Temazsız kontrollerden yapabilirsin.

mustafaytug

Üye
imei numaranızı cihaz bilgilerinde görebiliyormusunuz ?

Şeffaf istiyorsunuz sanırım mod var ama root olmalı cihazda :oke:
evet görüyorum yani *kare 06 kare yaptığımda gözüküyor

uguro

uguro

Üye
Bu gün Bende S4 Kullanıcısı Olarak aranıza katıldım benide eklerseniz Sevinirim Konuya :D

masyali

Üye
Arka planda calisan uygulamalari kapatabilecegim bir program önerebilir misiniz?

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
görev yöneticisi tabii kiarkadaşlar benim tel serviste şarjın çabuk bitme ve donma sorunundan dolayı postaladım kaç güne gelir sizce ?

masyali

Üye
Calistigi halde Görev yoneticisinde görünmeyen programlar var. Ezan vakti uygulamasi gibi. Bunlardan bahsetmiştim

Üst Alt