------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye

ykpknl

ykpknl

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Rus NH4 at.

Anil-D

Anil-D

Üye
Aynen garanti bitmeden root olayina grmek istmiyroum s3 minim vardi onda bulastim telefonun suyu cikti snra :D
tekrar hayırlı olsun ozaman Güle güle kullan kararlilik gelmesi lazimdi garip

ykpknl

ykpknl

Üye
Ses cikmadi daha szden :)

yaso57

Üye
Bu erkanin gidip gelmesi bendede oluyor. Gumcellemeden sonra olmaya basladi. Teledonu 4-5 gun kapatmadigim zaman youtube dan video izleyemiyorum ekran aynen videodaki gibi oluyor ama normal menude dolasirken bir sorun olmuyor. Bir guncelleme geldi 140 mb lik ondan sonrada duzelmedi bunun caresi wipemi acaba

ykpknl

ykpknl

Üye
Bu erkanin gidip gelmesi bendede oluyor. Gumcellemeden sonra olmaya basladi. Teledonu 4-5 gun kapatmadigim zaman youtube dan video izleyemiyorum ekran aynen videodaki gibi oluyor ama normal menude dolasirken bir sorun olmuyor. Bir guncelleme geldi 140 mb lik ondan sonrada duzelmedi bunun caresi wipemi acaba
çaresi varr ama kesin olmuyo telefonu açıp kapatınca yapılan ayr gdiyoo bnm anlamadığım bu hata genel bşeymi yoksa sadece bazılarndamı görülüyo ?

yaso57

Üye
Valla ben arastirdim bu konuyo bir cok kiside var bu sorun en sonunda wipe yapicam gibi

yaso57

Üye
Wipe yaptim suan hic bir sikinti yok

zack9821212212112343433

Üye
arkadaşlar benim telefon Galaxy S4 açılıyor Galaxy S4 samsung yazıp kapanıyor bunu sürekli tekrarlıyor hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum Orta Tuş + Ses Açma Tuşu + Kilit tuşunuda kulanamıyorum herhangibi işlem gerçekleşmiyor telefon kitlenmiş bataryayı taktığım anda açılıp kapanıyor söylediğim gibi oluyo ne yapabilirim servise götürmek haricinde benim yapabileceğim bi işlem olabilirmi

lock66

Üye
Benim s4 internet hizi cok yavas bu konuda ne yapabilirim. Surekli e yaziyor. H+ baglanma orani cok dusuk

Sciondar

Sciondar

Üye
Geliştirici seçeneklerinden donanım örtüşmelerini devre dışı bırakarak çözmüştüm video sorununu

Üst Alt