Anil-D
Üye
keske yapmasaydin 4.2.2 de kalsaydin iyidi oTelefon geleli 2 hafta oldu telefonu actim pes pesee bi kac tane guncelleme yukledim onlardan snra herangi bi guncelleme gelmedi
keske yapmasaydin 4.2.2 de kalsaydin iyidi oTelefon geleli 2 hafta oldu telefonu actim pes pesee bi kac tane guncelleme yukledim onlardan snra herangi bi guncelleme gelmedi
Ne bliyim yeni telefon hevesylee bastim gazakeske yapmasaydin 4.2.2 de kalsaydin iyidi o

simdi root felan atarsan garanti disi kalir telefonunNe bliyim yeni telefon hevesylee bastim gaza![]()
Aynen garanti bitmeden root olayina grmek istmiyroum s3 minim vardi onda bulastim telefonun suyu cikti snrasimdi root felan atarsan garanti disi kalir telefonun

tekrar hayırlı olsun ozaman Güle güle kullan kararlilik gelmesi lazimdi garipAynen garanti bitmeden root olayina grmek istmiyroum s3 minim vardi onda bulastim telefonun suyu cikti snra![]()
O neRus NH4 at.
Onun yuklu olup olmadini nasi anlicaz ?tekrar hayırlı olsun ozaman Güle güle kullan kararlilik gelmesi lazimdi garip
Ses cikmadi daha szden![]()
HayirSıfırlamayı denedin mi?
çaresi varr ama kesin olmuyo telefonu açıp kapatınca yapılan ayr gdiyoo bnm anlamadığım bu hata genel bşeymi yoksa sadece bazılarndamı görülüyo ?Bu erkanin gidip gelmesi bendede oluyor. Gumcellemeden sonra olmaya basladi. Teledonu 4-5 gun kapatmadigim zaman youtube dan video izleyemiyorum ekran aynen videodaki gibi oluyor ama normal menude dolasirken bir sorun olmuyor. Bir guncelleme geldi 140 mb lik ondan sonrada duzelmedi bunun caresi wipemi acaba
Yaptnmi wipe ise yaradimi ??Valla ben arastirdim bu konuyo bir cok kiside var bu sorun en sonunda wipe yapicam gibi
O operatorle alakali bsee dye bliyorum benBenim s4 internet hizi cok yavas bu konuda ne yapabilirim. Surekli e yaziyor. H+ baglanma orani cok dusuk
Bnde ole yapmistim snra wipe yaptim ayara gerek kalmadan duzeldiGeliştirici seçeneklerinden donanım örtüşmelerini devre dışı bırakarak çözmüştüm video sorununu