------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Ne yazık ki RR3 sorunlu. Grafiklerde kırılmalar var. Kamera değişimlerinde oyun donuyor reset atmak zorunda kalıyorsunuz.

Türe

Türe

Üye
Ne yazık ki RR3 sorunlu. Grafiklerde kırılmalar var. Kamera değişimlerinde oyun donuyor reset atmak zorunda kalıyorsunuz.

Yani hala uyumsuz ? Ben güncellemeyi yaptım bizim cihazda sorun yok.

ANIL

ANIL

Admin

Yani hala uyumsuz ? Ben güncellemeyi yaptım bizim cihazda sorun yok.

Mağazada uyumlu gösteriyor sadece :D Mağazadan indirip wifi ile çektim dosyaları sorun mevcut dediğim gibi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 yayinlanmadan oyunlarda duzelme olacağını düşünmüyorum fikrim bu kodlama sistemi değişecek sadece bunu biliyourum OpenGL geliştiricisi bu konuda blogunda yazmisti oda öngörü sadece

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ANIL

ANIL

Admin
4.3 yayinlanmadan oyunlarda duzelme olacağını düşünmüyorum fikrim bu kodlama sistemi değişecek sadece bunu biliyourum OpenGL geliştiricisi bu konuda blogunda yazmisti oda öngörü sadece

Tüm oyunlar sorunlu değil ama Gameloft oyunlarında akıcılık konusunda bir sorun yok. RR3 için bakalım güncelleme ile düzeltirler belki.

Türe

Türe

Üye
Yok abim bende sadece RRC3 icin yazdim :) 1080p destegi gelir sanirim tum oyunlara :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
1080P yaygınlaştığı için gelecektir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1080P yaygınlaştığı için gelecektir :oke:

Bastada belirttim oyun siz genclerin isi:cool:

Ama mesela biri nba 2k 2013 calismiyor dedi aninda denedim ve tarif ettim boyle olursa yardimci olurum :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Güncellemeden önce kamerada çekim yaptığımız zaman direk çekiyordu şimdi uygulanıyor yazısı çıkıyor sizde böyle mi? Yoksa ben farklı bir ayar mı yaptım acaba?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemeden önce kamerada çekim yaptığımız zaman direk çekiyordu şimdi uygulanıyor yazısı çıkıyor sizde böyle mi? Yoksa ben farklı bir ayar mı yaptım acaba?

Evet öyle çekim modlarından düzetmiştim tekrardan bakarım şimdi :oke:

Evet resimde işaretlediğim otomatik gece algılaması kapalı yaparsan sorun olmuyor uyguladığı modda o :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Tamamdır abi sen düzelttim diyince ayarlardan çözdüm hemen sağolasın :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim herzaman :)

.caner.

.caner.

Üye
Watchon açılmıyor ? Bir kere atti birdaha girmedi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Watchon açılmıyor ? Bir kere atti birdaha girmedi ?
Caner seni kulubun sorunlu uygulamacısı ilan edelim olsun bitsin :).Tamamen kaldır öyle kurup dene zaten Geliştiricisi Tr desteği yok diye bana mail atmıştı başka programlar var onlar daha iyi çalışıyor cihaz desteğide fazla :oke:

.caner.

.caner.

Üye

Caner seni kulubun sorunlu uygulamacısı ilan edelim olsun bitsin :).Tamamen kaldır öyle kurup dene zaten Geliştiricisi Tr desteği yok diye bana mail atmıştı başka programlar var onlar daha iyi çalışıyor cihaz desteğide fazla :oke:

Elimde olan birşey değil abi. İstiyorumki cihaz sorunsu olsun. Kaldırılmıyor uygulama. Ama neyse gerek yokda zaten. Sağol :oke:

• Beğen
frowell

frowell

Üye
Beyler en güncel sürüm nedir bir yazarmısınız kodunu

ANIL

ANIL

Admin
Beyler en güncel sürüm nedir bir yazarmısınız kodunu

Türkiye için yayınlanan son güncelleme I9500XXUBMEA. Diğer ülkeler için yayınlanan I9500XXUBMF5 ve I9500XXUBMF8 güncellemeleri var yakın zamanda ülkemiz için yayınlanır :oke:

frowell

frowell

Üye

Türkiye için yayınlanan son güncelleme I9500XXUBMEA. Diğer ülkeler için yayınlanan I9500XXUBMF5 ve I9500XXUBMF8 güncellemeleri var yakın zamanda ülkemiz için yayınlanır :oke:

Teşekkürler hocam. Telefonu yeni aldımda bu yazılımla gelmiş direk. Micro sd kart alıcam 32 veya 64 lük marka öneriniz var mı? Performans fiyat açısından ideal olarak.

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
oyun istiyoruz arkadaşlar çoğu oyun çalışmıyor atıyor mesela asphalt 7

Türe

Türe

Üye
Teşekkürler hocam. Telefonu yeni aldımda bu yazılımla gelmiş direk. Micro sd kart alıcam 32 veya 64 lük marka öneriniz var mı? Performans fiyat açısından ideal olarak.

Mümkünse class 10 al

Üst Alt