Ne yazık ki RR3 sorunlu. Grafiklerde kırılmalar var. Kamera değişimlerinde oyun donuyor reset atmak zorunda kalıyorsunuz.
Yani hala uyumsuz ? Ben güncellemeyi yaptım bizim cihazda sorun yok.
Mağazadan indirip wifi ile çektim dosyaları sorun mevcut dediğim gibi.4.3 yayinlanmadan oyunlarda duzelme olacağını düşünmüyorum fikrim bu kodlama sistemi değişecek sadece bunu biliyourum OpenGL geliştiricisi bu konuda blogunda yazmisti oda öngörü sadece
1080P yaygınlaştığı için gelecektir![]()
:
Güncellemeden önce kamerada çekim yaptığımız zaman direk çekiyordu şimdi uygulanıyor yazısı çıkıyor sizde böyle mi? Yoksa ben farklı bir ayar mı yaptım acaba?

Caner seni kulubun sorunlu uygulamacısı ilan edelim olsun bitsinWatchon açılmıyor ? Bir kere atti birdaha girmedi ?
.Tamamen kaldır öyle kurup dene zaten Geliştiricisi Tr desteği yok diye bana mail atmıştı başka programlar var onlar daha iyi çalışıyor cihaz desteğide fazla 
Caner seni kulubun sorunlu uygulamacısı ilan edelim olsun bitsin.Tamamen kaldır öyle kurup dene zaten Geliştiricisi Tr desteği yok diye bana mail atmıştı başka programlar var onlar daha iyi çalışıyor cihaz desteğide fazla
![]()

Beyler en güncel sürüm nedir bir yazarmısınız kodunu

Türkiye için yayınlanan son güncelleme I9500XXUBMEA. Diğer ülkeler için yayınlanan I9500XXUBMF5 ve I9500XXUBMF8 güncellemeleri var yakın zamanda ülkemiz için yayınlanır![]()
Teşekkürler hocam. Telefonu yeni aldımda bu yazılımla gelmiş direk. Micro sd kart alıcam 32 veya 64 lük marka öneriniz var mı? Performans fiyat açısından ideal olarak.