------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Hocam pek anlamıyorum da kusura bakmayın class 10 u önermenizin sebebi nedir ? diğerlerinden farkı nedir

Yazma hızı daha iyidir. Telefonunuzu yavaşlatmaz. Detaylı bilgiyi Google'dan aratarak bulabilirsiniz.

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar güncelleme bana dışarıdayken geldi. Wifi den güncellemek için erteledim. Eve geldiğimde güncelleme yapmak istedim fakat zaten en yeni güncellemeler mevcut yazısı ile karşılaştım ne yapmalıyım ?

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar güncelleme bana dışarıdayken geldi. Wifi den güncellemek için erteledim. Eve geldiğimde güncelleme yapmak istedim fakat zaten en yeni güncellemeler mevcut yazısı ile karşılaştım ne yapmalıyım ?

Kies ile yüklemeyi deneyin.

eroskop100

eroskop100

Üye
İlk olarak oradan yüklemeyi denemiştim. Fakat yükleme sonucu ekranda çıkan Downloading yazısı bir türlü geçmedi reset atmak zorunda kalmıştım. Tekrar denememde sorun olabilir mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk olarak oradan yüklemeyi denemiştim. Fakat yükleme sonucu ekranda çıkan Downloading yazısı bir türlü geçmedi reset atmak zorunda kalmıştım. Tekrar denememde sorun olabilir mi ?

Hayır sorun olmaz tekrar deneyin :oke:

ANIL

ANIL

Admin

Evet aynısı banada olmuştu tekrar denediğiniz zaman sorunsuz yükleniyor :oke:

nefret_s

Üye
slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var telefonum s4 bi türlü odin ne gösteremedim download mod da görmüyor telefonumu telefon acıkken görüyor usb driver leri kaldırıp tekrar yükledim kies i defalarca kaldırıp yükledim data kablosu orjinal sizce neyden kaynaklanır bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyecem yoksa arkadaşlar

Türe

Türe

Üye
slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var telefonum s4 bi türlü odin ne gösteremedim download mod da görmüyor telefonumu telefon acıkken görüyor usb driver leri kaldırıp tekrar yükledim kies i defalarca kaldırıp yükledim data kablosu orjinal sizce neyden kaynaklanır bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyecem yoksa arkadaşlar

Başka bilgisayar da denediniz mi

laz6116

laz6116

Üye

Benim pc de de gormuyor farklı bir pc de dene. Ben isimi baska pc de hallediyorum :)) bu sorunu bende halledemedim. Hatta format bile attim yine de nafile :))

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
yeni güncelleme ile Real Racing 3 te uyumlu artık! :yuru

ANIL

ANIL

Admin
yeni güncelleme ile Real Racing 3 te uyumlu artık! :yuru

Yüklemeyin boşuna bence. Uyumlu ama sorunlu şuan. Kamera değişimlerinde oyun donuyor reset atmak zorunda kalıyorsunuz. Grafiklerde sorun var. Geliştirici sorunun farkında yakın zamanda güncelleme gelir umarım.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

Yüklemeyin boşuna bence. Uyumlu ama sorunlu şuan. Kamera değişimlerinde oyun donuyor reset atmak zorunda kalıyorsunuz. Grafiklerde sorun var. Geliştirici sorunun farkında yakın zamanda güncelleme gelir umarım.

Bende de ayni sekilde kamera degistirince kilitleniyo telefon bataryayi cikariyorum

ANIL

ANIL

Admin
Bende de ayni sekilde kamera degistirince kilitleniyo telefon bataryayi cikariyorum

Bataryayı çıkarmak yerine güç tuşuna telefon yeniden başlayana kadar basılı tutabilirsiniz ben oyunu sildim yakın zamanda güncelleme gelir umarım. Grafiklerde sorunlu çünkü.

codblackops2

codblackops2

Üye

:ohannes: bende diyorum bu Anil neden rr3 deme bana diyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL
custave

custave

Üye
s4 kullanan arkadaşlar son durum nedir s4un beklenen guncelleme beklentileri karşiladimi ve yukleyen arkadaşlar hala ne eksikleri var hangi sorunlar devsm ediyo.
şimdiden teşekkurler

Üst Alt