eskbxl
Üye
yapacak birsey kaldi 4 dosyali full firmware yukluyeceksin. nextman ustayada bir danis derim.söylediklerini de yaptım düzelme olmadı
yapacak birsey kaldi 4 dosyali full firmware yukluyeceksin. nextman ustayada bir danis derim.söylediklerini de yaptım düzelme olmadı
Cihazda hafıza kartı varsa çıkartın.Anlatacağım şekilde cihazınız tamamen silinecek buna göre önlem alınız.Yapacağınız işlemlerde sorumluluk size ait olduğunu unutmayınız.Gelelim işlemeslm arkadaşlar ı9500 modeli s4 e rus 4.4.2yi yükledim ve ön kamerada kamera başarısız hatası alıyorum. wipi factory reset ve wide data partition yaptım romu tekrar yükledim rus romu kaldırıp hindistan için gelen 4.4.2yi de yükledim ama düzelme olmadı... sorun ne olabilir...?
hindistan romu var ama onda da türkçe dil desteği yok daha önce yüklemiştim... yine de söylediğinizi deniyorum hemenCihazda hafıza kartı varsa çıkartın.Anlatacağım şekilde cihazınız tamamen silinecek buna göre önlem alınız.Yapacağınız işlemlerde sorumluluk size ait olduğunu unutmayınız.Gelelim işleme
Cihaza yazılım yüklemeden önce recovery moda alın factory reset ve wipe dalvik işlemlerini yapın.Rus rom hariç başka bir rom indirin 4.4.2 olsun.Odin ile yükleyin sonrasında tekrar aynı işlemleri yapınız.Ve kontrol ediniz.Eğer sorun devam ediyorsa cihazınızdan donanımsal sorun var demektir.
Saygılarımla.
Abi piyasada rom kalmadıBazen indirdigimiz dosyanın md5 değeri bozulabilir.En son secenek root yapip custom rom deneyebilirsiniz.
hep 4.4.2 hep 4.4.2 
Umarım kardeşim sonuçta alım gücümüz bellisorun ne bilmiyorum şimdi Trinidad and Tabocco 4.4.2 sürümünü indirip söylediğini işlemi yapacam umarım donanımsal diildir...
Abi özelden bana rom yapımı hakkında bilgi verir misin?Güzel bence![]()
Üzgünüm cok kısıtlı zamanım olmasa bende hazirlayacamAbi özelden bana rom yapımı hakkında bilgi verir misin?

Root yoksa iki wipe islemi yeterlibu wipi dalvik seçeneği nerde acaba ben bulamadım da

Peki ön kamera hicmi açılmıyordün iki wipi işlemini yaptım ardından hindistan için çıkan romu yükledim ve düzelme olmadı... hind 4.4.2 de türkçe dil olmadığı için rus romu tekrar yükledim
dostum ben indirdim hindistan romunu türkçe seçecek yoktu.. 2 tane ingilizce seçeneği vardı diğer kalanlarda çinceyditobaccodada hindistandada turkce dil var
Dedigim gibi tamamen temiz rom yükleme yaptığınızı düşünüyorsanız cihazı garantiye verin.En ihtimal root yapar custom rom denersiniz.Ama sorun yuksek ihtimal kalici bir dosya yada bozuk dosya olduğunu çok gördümhayır.. arka kamerada problem yok ön kamerayı açtığın zmn bi kaç sn donuyor tlf sonra da kamera başarısız hatası veriyor
Neyse abi Teşekkürler ilkten az gider diye düsünuyodum o ani dususlerde biter zaten artik sorunsuz kullanirim daha haftanin basi bakalim neler degisecekDedigim gibi tamamen temiz rom yükleme yaptığınızı düşünüyorsanız cihazı garantiye verin.En ihtimal root yapar custom rom denersiniz.Ama sorun yuksek ihtimal kalici bir dosya yada bozuk dosya olduğunu çok gördüm
cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı garanti olayı yok... teknik servise vermek istemiyorum telefonun açılaması beni rahatsız ediyor ama en son çare de teknik servis galibaDedigim gibi tamamen temiz rom yükleme yaptığınızı düşünüyorsanız cihazı garantiye verin.En ihtimal root yapar custom rom denersiniz.Ama sorun yuksek ihtimal kalici bir dosya yada bozuk dosya olduğunu çok gördüm