Nextman
Emekli Yönetici
Olur olurolmuyo ama![]()
ingilizce geliştirmeye devam
.Olur olurolmuyo ama![]()
ingilizce geliştirmeye devam
.Ne açıdan kardeşim ?abi 4.2.2 editlenirmi
Olur oluringilizce geliştirmeye devam
.
xda da gördüm bende allah allah sait abimi yaptı acaba?bana limepie editliceni söyledi benim icn ben 4.2.2 ye gecicemdeNe açıdan kardeşim ?
Ben sizlerede dedim Benim rom ismim belli fırsat bulursam yapar yayınlarım ama sadece Bizim içinöyle olsun. yoksa romun adı NxtGen mi?xda da gördüm bende allah allah sait abimi yaptı acaba?
.Her rom editlenir ne amaçla olduğunu bağlıbana limepie editliceni söyledi benim icn ben 4.2.2 ye gecicemde

Vay be o zaman kilit sorunu icin napmaliyimYorum kısa ve öz sürekli yüklemelerde oluşan kalıntı dosyalardan kaynaklı oluyor malesef root gerekli oda artık sayaç işi çözülene kadar ya beklersin yada temiz kurulum yaparsın.Geçenlerde sorduğunuz battery.bin dosyası şu an silinmeli mesela![]()
Sıfırlama ve dediğim gibi gençler siz beklemiyorsunuz cihazın stabil olup olmadığını anlamak için hiçbir uygulama yüklemeden 3 şarj süresi (yani 3 defa şarj edilme süresi ) beklemelisiniz.Vay be o zaman kilit sorunu icin napmaliyim
abi unutuyorum onu tmm bu sefer yapicam temiz kurulum nedir nasil yapilir yapayimda 3 kez sarj dolsun bakalimSıfırlama ve dediğim gibi gençler siz beklemiyorsunuz cihazın stabil olup olmadığını anlamak için hiçbir uygulama yüklemeden 3 şarj süresi (yani 3 defa şarj edilme süresi ) beklemelisiniz.
Öyle değil kardeşim önce dediğim gibi kurulum öncesi cihazı recovery modda sıfırla iki adet wipe var onu yap sonra odin yükle yine sıfırlama yap ve kurulumu yap.Ama sakın uygulama yüklemeabi unutuyorum onu tmm bu sefer yapicam temiz kurulum nedir nasil yapilir yapayimda 3 kez sarj dolsun bakalim
3 defa bataryayı doldur boşalt 
demistim arada sapittiyor sureyi kendin ölcmen gerekrusya romundada bug var. ekran süresi yanlış gozukuyor Anıl bi baksana senim 442dede öyle mi
Tam olarak söylemi wipe data partifion ve wipe factory reset yapicam odinden yuklucem gene 2 wipe yapicam ve odinden gene flaslicam öylemi data systemdeki battery bin sifirlanirmi peki?Öyle değil kardeşim önce dediğim gibi kurulum öncesi cihazı recovery modda sıfırla iki adet wipe var onu yap sonra odin yükle yine sıfırlama yap ve kurulumu yap.Ama sakın uygulama yükleme3 defa bataryayı doldur boşalt
![]()
demistim arada sapittiyor sureyi kendin ölcmen gerek
bin dosyası için bekle ozaman belli olur onun için root gerekliTam olarak söylemi wipe data partifion ve wipe factory reset yapicam odinden yuklucem gene 2 wipe yapicam ve odinden gene flaslicam öylemi data systemdeki battery bin sifirlanirmi peki?

yazdigim gibi yapicam degilmi degilmi abibin dosyası için bekle ozaman belli olur onun için root gerekli![]()