Samsung Galaxy S4 ve Note 3'e Android 4.4.2 KitKat ile gelecek yeni durum çubuğu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 ve Note 3'e Android 4.4.2 KitKat ile gelecek yeni durum çubuğu
Eldar Murtazin tarafından Android 4.4.2 KitKat ile gelecek yeni durum çubuğunun görseli paylaşıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Görsele baktığımızda tüm simgelerin beyaz olduğunu görüyoruz.

Güncellemenin çok yakında sunulması bekleniyor.

Ekli dosyalar

LimePie

LimePie

Üye
artık gelmeli yani şubat oldu daha güncellemeyi vermeye başlamadılar bile haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
uguro

uguro

Üye
Bence tamamen beyaz olması kötü olmuş umarım değiştirirler ...

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Bence beyaz olması daha güzel oldu :)

uguro

uguro

Üye
Ama pil göstergesi renkli olmalı bence en azından

• Beğen
Tepkiler: bafrali046
LimePie

LimePie

Üye
yok ya böyle iyi güzel görünüyor :oke:

eminde

eminde

Üye
Renk hiç mühim değilde şarj hep görseldeki gibi kalsa

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bence çok şahane. ben hangi ulkeye gelirse gelsin kitkat gelir gelmez yuklucem

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Anil-D

Anil-D

Üye
Bunu Google Playden battery percantage kitkat yazıp indirebilirisinizki :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Sahzen Sevmedim :kotu:

Anil-D

Anil-D

Üye

Root gerekir

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4.4 ile sayaç temizlenseydi çok iyi olurdu

ADINLAR

Üye
benim galaxy s4 android 4.4.2 yüklü yaklaşık 15 gündür kullanıyoruum. wifi sinde problem var çözümü 10 gündür arıyorum girmediğim sayfa kalmadı ama birtürlü olmadı. recovery root cwf birsürü şey denedim olmadı şuan normal veri bağlantı üzerinden tüm işlemlerimi yapıyorum. wifi yi açıyorum yaklaşık 2 dakika kadar donuk kalıyor ondan sonra açılıyor. kullanıcı adı ve şifreyi kayıt ediyorum kullanıyorum sorun yok ama arasıra bağlantıyı koparıyor tekrar bağlanmak istediğinde ise tekrar kullanıcı adı ve şifreyi istiyor. bir günde 100 defa bile kullanıcı adı ve şifreyi kayıt etseniz tekrar bağlandığında tekrar isteyecektir. size tavsiyem bu soruna çözüm bulununcaya kadar sisteminizi güncellemeyin. bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.

KayraBey

KayraBey

Üye
Daha çooooook bekletir Samsung güncelleme için çok...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
badana yapilmis gibi olmus bence

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
benim galaxy s4 android 4.4.2 yüklü yaklaşık 15 gündür kullanıyoruum. wifi sinde problem var çözümü 10 gündür arıyorum girmediğim sayfa kalmadı ama birtürlü olmadı. recovery root cwf birsürü şey denedim olmadı şuan normal veri bağlantı üzerinden tüm işlemlerimi yapıyorum. wifi yi açıyorum yaklaşık 2 dakika kadar donuk kalıyor ondan sonra açılıyor. kullanıcı adı ve şifreyi kayıt ediyorum kullanıyorum sorun yok ama arasıra bağlantıyı koparıyor tekrar bağlanmak istediğinde ise tekrar kullanıcı adı ve şifreyi istiyor. bir günde 100 defa bile kullanıcı adı ve şifreyi kayıt etseniz tekrar bağlandığında tekrar isteyecektir. size tavsiyem bu soruna çözüm bulununcaya kadar sisteminizi güncellemeyin. bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.

hocam cihazın i9505 mi? ilk çıkan stok romlar her zaman sorunlu olur.

Tyrann

Tyrann

Üye
Ben telefona statusbar dosyası flaşladım şimdilik böyle

(telefon s3 v4.3)

kerem28yuksel

Üye
Bu sadece samsung a mi ozel yoksa tum kitkatlara mi ??

Üst Alt