KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: o uygulama bendede hata veriyor Genişletmek için tıkla ... Neyse düzelttim ben
Senyor Keş Kapalı Hesap Telefonuna Kitkat 4.4.2 Custom Rom Kurmak İsteyenler Burdaki Konuma Göz Atabilirler : Galaxy S4 i9500 - CyanogenMod 11 Kitkat 4.4.2 kurulumu (İ9500 için) - MaxiCep
Telefonuna Kitkat 4.4.2 Custom Rom Kurmak İsteyenler Burdaki Konuma Göz Atabilirler : Galaxy S4 i9500 - CyanogenMod 11 Kitkat 4.4.2 kurulumu (İ9500 için) - MaxiCep
KD1907 Üye asdfjkl99' Alıntı: Beyler bişey sorucam 468 mb boş yer var google play den 10 mb lık uygulama indiriyorum (antutu benchmark) yetersiz alan diyo napcam acil yardım Genişletmek için tıkla ... Beyler bi yardım edin ya indireceğim uygulama 1mb bile olsa yer yok diyor napıcam?
asdfjkl99' Alıntı: Beyler bişey sorucam 468 mb boş yer var google play den 10 mb lık uygulama indiriyorum (antutu benchmark) yetersiz alan diyo napcam acil yardım Genişletmek için tıkla ... Beyler bi yardım edin ya indireceğim uygulama 1mb bile olsa yer yok diyor napıcam?
KD1907 Üye esmeran3' Alıntı: Selamın aleyküm beyler ben geldim özlediniz mi Genişletmek için tıkla ... Nerdeydin ya sen Neden ban yedin bu arada?
esmeran3' Alıntı: Selamın aleyküm beyler ben geldim özlediniz mi Genişletmek için tıkla ... Nerdeydin ya sen Neden ban yedin bu arada?
Senyor Keş Kapalı Hesap esmeran3' Alıntı: Selamın aleyküm beyler ben geldim özlediniz mi Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin, Aleyküm Selam
esmeran3' Alıntı: Selamın aleyküm beyler ben geldim özlediniz mi Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin, Aleyküm Selam
xavxmaxi Emekli Yönetici eminde' Alıntı: 4.4.2 den yok mu haber Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz.
eminde Üye .caner.' Alıntı: 4.2.2 kral Sayaç derdi yok en azından Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani knox nockout mu
.caner.' Alıntı: 4.2.2 kral Sayaç derdi yok en azından Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani knox nockout mu
.caner. Üye eminde' Alıntı: Nasıl yani knox nockout mu Genişletmek için tıkla ... Bende hiç knox olmadı
eminde Üye .caner.' Alıntı: Bende hiç knox olmadı Genişletmek için tıkla ... Caner bu arada geldi mi senin hybrid , geldiyse bi foto alalım
.caner.' Alıntı: Bende hiç knox olmadı Genişletmek için tıkla ... Caner bu arada geldi mi senin hybrid , geldiyse bi foto alalım
.caner. Üye eminde' Alıntı: Caner bu arada geldi mi senin hybrid , geldiyse bi foto alalım Genişletmek için tıkla ... Gelmedi Daha parayi bile cekmemisler bende ustelemedim belki daha ucuzunu bulurum
eminde' Alıntı: Caner bu arada geldi mi senin hybrid , geldiyse bi foto alalım Genişletmek için tıkla ... Gelmedi Daha parayi bile cekmemisler bende ustelemedim belki daha ucuzunu bulurum
eminde Üye .caner.' Alıntı: Gelmedi Daha parayi bile cekmemisler bende ustelemedim belki daha ucuzunu bulurum Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı daha ucuzu mevcut telefoncularda
.caner.' Alıntı: Gelmedi Daha parayi bile cekmemisler bende ustelemedim belki daha ucuzunu bulurum Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı daha ucuzu mevcut telefoncularda
erko merko Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: 4.4 de sayaç yokmu harbiden eğer öyleyse çok iyi valla Genişletmek için tıkla ... İnşallah yoktur
Asabi Geliştirici' Alıntı: 4.4 de sayaç yokmu harbiden eğer öyleyse çok iyi valla Genişletmek için tıkla ... İnşallah yoktur
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi 4.4 surumude knox ve sayac var Hatt açıklar kapatılarak yayınlandi bile